View Full Version : Всички случки с мен и любовта от година насам (дълго)
FallOutGirl
04-25-2009, 14:51
Затворете темата :) мерси за отговорите ...
FallOutGirl
04-25-2009, 17:42
ее вярно, че написах много :D ама покажете малко милост ... :mrgreen: ... 8-)
Found_a_lover
04-25-2009, 17:50
Аз нещо се заплетох към средата :D
woow pro4etoh go cqloto :D ..
am po temata bih ti kazala,4e sus saveti jivota ne se podrejda ! Vsi4ko idva ot samosebe si ..
uspeh ti jelaq :-)
PP: sry,ama flextypa ne ba4ka :D
cinderella_gugutka
04-25-2009, 18:11
сори ама нямах търпението да го про4ета цялото но все пак съвета ми е да се бориш до край за мом4ето което наистина оби4аш
sladkish_14
04-25-2009, 18:54
Аз го прочетох цялото! Искам да знам на колко си ?
А относно всичко написано ами то мисля , че никога никой няма да забравиш от тях!
Как да си подредиш живота ли ? > махни се от всички настрой се приятелски към всички , остани сама малко бе ! Почини си , отдъхни и когато се оттърсиш от всичко се вземи в ръце и най - накрая намери човек , обаче само 1 - единтсвен , който да обичаш и да те обича ! Живей щастливо и мисли понякога за другите ,,
П.С - И аз в момента съм нещо такова .. Твоето малко к*рвенско ми изглежда /не се обиждай!/ просто не намирам друга дума , да опише заплетеното ти положение със всички тези момчета ! И мисля , че за да подредиш 'разхвърляната стая' ти трябва една метла да изметеш всичко и всички от нея ,,
VilleBaby
04-25-2009, 22:00
Аз го прочетох цялото! Искам да знам на колко си ?
А относно всичко написано ами то мисля , че никога никой няма да забравиш от тях!
Как да си подредиш живота ли ? > махни се от всички настрой се приятелски към всички , остани сама малко бе ! Почини си , отдъхни и когато се оттърсиш от всичко се вземи в ръце и най - накрая намери човек , обаче само 1 - единтсвен , който да обичаш и да те обича ! Живей щастливо и мисли понякога за другите ,,
П.С - И аз в момента съм нещо такова .. Твоето малко к*рвенско ми изглежда /не се обиждай!/ просто не намирам друга дума , да опише заплетеното ти положение със всички тези момчета ! И мисля , че за да подредиш 'разхвърляната стая' ти трябва една метла да изметеш всичко и всички от нея ,,
+1
FallOutGirl
04-26-2009, 08:48
бббб
sladkish_14
04-26-2009, 09:37
Aми след 20 дена ставам на 17, "най - накрая намери човек , обаче само 1 - единтсвен , който да обичаш и да те обича ! " - това е като мисията невъзможна :o . Мерси, за съвета, само дето не смятам, че като са ми объркани чувсвата съм к***а :lol: (при положение, че съм си показвала чувствата единствено за 5 годишната любов, защото бяхме заедно и гои обичах.) Да, всичко си беше заплетено повече от представеното, факт е, че трябва да ги забравя, но идеята е, че 5 годишната любов ми е едва ли не съсед, а Р. е от училище. Мисълта ми е давайте по-точен отг от забрави ги и тримата .. :lol:
Не беее ! Нямам за идея да те наричам к*рва .. :( ,, Просто го казах , защото не намерих друга дума за заплетената ти ситуация със всичките момчета затова :) ,, Ми по - точен отговор едва ли мога да ти дам :neutral: Лошо е , че си обкръжена от тях , не ти предлагам да се бориш за който и да е от тях , сама мисля , че беше казала , че не искаш да преповтаряш нещата .. Единственото което ти остава е да сте само приятели ,, И колкото и невъзможно да ти се струва трябва да опитваш да търсиш този 'единствения' :) :(
VampireGirl666
04-26-2009, 09:39
Не трябва да забравяш и тримата,а трябва да забравиш или подтиснеш чувствата си към тях,защото ако продължаваш ще се нараняваш още повече.Приемай ги като приятели,но нищо повече.В същото време търси точния човек за теб или просто се остави да бъдеш намерена от него.Успех!