Влез

View Full Version : Котето ми е болно

kris4ety14
04-25-2009, 15:47
Вчера сутринта котарака ми е получил постоянен тремор.Ходихме при ветеринаря,но него го нямало и бащата на този лекар казал да му дадем прясно мляко.Но нямаше промяна и го заведохме пак тази сутрин.Лекарят му бил 3 инжекции(не знам какво),но още няма промяна.Моля ви,пишете ако знаете нещо за тази болест и какво да правим!!!

3oPuTy
04-25-2009, 16:14
Е ти как очакваш от едно ходене да има промяна?!А и да не мислиш,че някой от нас ТИЙН-ОВЕТЕ имаме някакви познания в областта на ветеринарната медицина?!
Ветеринарят би трябвало да е казал на баща ти кога се очаква подобрение в състоянието на животното или какво да прави ако не забележи промяна ...

ukrotitelkataaa
04-25-2009, 17:51
Още едно-две ходения и ще се оправи. От първият път няма как да стане. ;)

Rofl4e
04-25-2009, 21:47
Вие пък кво толкова се шашкате за една котка или куче .. :lol:

Darkkiss
04-26-2009, 00:12
споко
най-мноо да згъне

KoRnFlAkE
04-26-2009, 03:54
о, да, тук ще ти помогнат, защото хората в тоя форум са големи ветеринари. #-o

3oPuTy
04-26-2009, 07:16
Вие пък кво толкова се шашкате за една котка или куче .. :lol:
Е защо пък да не се шашкаме?!
Моя котарак всеки месец си го водя профилактично на лекар,през 2-3 месеца му правят пълни изследвания (кръв,урина,фекалии).Да не говорим,че при най-малкия симптом на някоя болест направо настръхвам и звъня на ветеринаря му.
Т.е. грижим се за него,както се грижат майките за бебетата си.Все пак той си е част от семейството!!! (и то тази част,която е най-дребна,а яде най-много ... а е и най-капризния :D)

Авторката ако искаш компетентен отговор пиши тук ---> http://forum.zoomania.org/ има няколко добри ветеринари,както и доста хора с огромен опит в отглеждането на домашни любимци!

ToniStoraro
04-26-2009, 07:46
Darkkiss, не си интересен.

Иначе, не знам, но мисля, че още няколко ходения при ветеринаря ще свършат работа.