View Full Version : Шампоан
Трябва ми шампоан, който да ми подхранва косата и същевремено да я прави по исправена... можете ли да ми предложите нещо?
gabri3lla
04-25-2009, 17:20
Пробвай със серията Глис Кюр новата - за изправяне.
а некфи други глупусти трябва ли да ползвам за подхранване ? :-o
LovelyGirl
04-25-2009, 18:15
На Нивеа също за хубави за иЗправяне.
За подхранване-маска, балсам, кристали.
може ли някой да ми обесни кое е по- добре... как се исползва, какво представлява, естествено и да ми препоръча нещо... :oops:
нищо не разбирам аз... трябва се уча
LovelyGirl
04-25-2009, 19:14
Маската/балсамът се нанасят след шампоана.Стоиш известно време с него и го отмиваш.
Кристалите се нанясят на влажна коса, но не съм 100 % сигурна.Аз кристали не ползвам.
Можеш да пробваш на Гарниер-маска и балсам 2в1, на мен лично много ми харесва :)
gabri3lla
04-25-2009, 19:38
а за кристалите ? :-o
ми след като се изкъпеш, слагаш в шепата си малко и нанасяш по дължината на косата най-вече в краищата.
SunSmile
04-25-2009, 20:00
Абе глупости бе! За кво с аму кристали? да му държат косата изправена?! Та той да няма коса до кръста, която да изправя с преса, че да използва кристали?!
Аз използвам новия шампоан на Глисс и маската за изправяне. Едни лилави. Не ми се вярваше, че ще има ефект от тях, но се оказа, че има. И аз съм доволна, на моята коса действа :)
LovelyGirl
04-25-2009, 20:32
По тази логика, за какво му шампоан, който да прави косата по-изправена?
Явно я изправя, или иска да постигне този ефект.
аз на nivea ползвам по принцип за исправяне, ама няма кой знае какъв ефект...
LovelyGirl
04-26-2009, 12:07
Ами не знам :-o
При мен има ефект, а ми е доста чуплива косата.
Друга серия, за изправена коса, не знам.Макар че със сигурност има де :)
След като се изкъпеш сушип ли си косата?
Ами не знам :-o
При мен има ефект, а ми е доста чуплива косата.
Друга серия, за изправена коса, не знам.Макар че със сигурност има де :)
След като се изкъпеш сушип ли си косата?
само с хавлия... не ползвам преси, сУшУари...
LovelyGirl
04-26-2009, 12:48
Явно там е проблема :)
Когати изсушиш косата със сешоар, тя стои по-изправена, отколкото, ако я оставиш естествено да изсъхне.
Най-добре влез в някой козметичен магазин(ако не те е срам, има и такива хора) и питай за такъв шампоан, какъвто точно ти трябва.
Те ще ти предложат :)
Явно там е проблема :)
Когати изсушиш косата със сешоар, тя стои по-изправена, отколкото, ако я оставиш естествено да изсъхне.
Най-добре влез в някой козметичен магазин(ако не те е срам, има и такива хора) и питай за такъв шампоан, какъвто точно ти трябва.
Те ще ти предложат :)
хих. не ме е срам, днес дори ще отида на глис КУр ще си купя, ми препоръчаха шампоан и балсам за исправяне..
а балсама подхранва ли косата, че ми истъня косъма и като се намокри седи се едно че нямам коса :(