View Full Version : SMS-и
Found_a_lover
04-26-2009, 10:05
Снощи в скайп с една приятелка си говорихме за поддържането на връзка между една двойка. И стана дума за тва със СМС-ите... тя почна да ми разказва за един неин бивш, който все я притискал със СМС-и, буквално през половин час "кво правиш","къде си","с кого си" и т.н. Последствията от тия смс-и не са много приятни.. на мен ми се е случвало нещо подобно и беше като притискане :? а един друг неин приятел пък въобще не и писал (или поне не писал първи), винаги тя му пращала първа.. така де, какво мислите за това? :) Досадата със смс-и според мен не трябва да я има..
смс-и ,скайп,телефон има всякви възможности да досаждаш 8-)
на мен ми е най-удобно да говоря очи в очи ,но ако няма такава възможност тогава другите комуникативни средства си вършат работата
TheBeliever
04-26-2009, 10:36
Ползвам смс-и като средство за комуникация с приятеля ми, само ако в момента няма друг начин. Обикновено се случва, когато единият от двамата е в час и това са смс-и закачки или "Не мога да говоря сега звънни след 15мин". Не бих му писала, за да го питам къде е - предпочитам да му звънна ако наистина ми трябва. Но да любопитсвам, само за да знам във всеки един момент какво прави - не! Според мен това задушава партньора. Както аз имам нужда от лично пространство, така и той. Не бих си позволила да го обсебвам по този начин, нито бих го позволила на него. :?
LittlePrincess
04-26-2009, 10:41
Мен лятото имаше едно момче така ми пишеше през няколко минути - какво правиш, къде си, с кой си, защо с тоя, що с оня.. Адски беше досадно и не изтърпях. Даже не ми беше гадже 8-)
titinkaa
04-26-2009, 10:48
Оооо при мен е по зле щото до скоро един тип ми званеше през 15мин. по телефона и по едно време не можех да се измъкна от него дори все измислях нещо пред наще само и само да не разберат че някъв тъпак ми досажда.Понякога си правех телефона само да свети без никва вибрация и без звук (най-вече през ноща,защото иначе не мога да спя от него).Скоро не ми е званял щото или не му дигам и един път му бях казала да престане да ми звани и спря.сега съм на спокойствие
sweet_nothings
04-26-2009, 10:52
Личо мен много ме дразни, даже се дразня от gsm-ите, защото става така, че точно когато не искам да ми звънят се случва обратното :-x 8-)
soul1199
04-26-2009, 11:12
моето момче ми пише вс.ден смс-и мн е приятно да ги чета,но понякога ми писва,той рядко пише,къде съм и т.н. по-скоро ми казва,че мисли за мен,че ме обича и разни такива,аз също му пиша и така,но зависи от човека,има някой досадници,но вс е различен :grin: [/b]
myNameIsImmortal
04-26-2009, 12:34
Аз пък на моето момиче й пиша смс-и в границите, не през 5-10 мин. 8-)
А и ми е много приято като получавам смс-и от нея :-)
GossipGirl89
04-26-2009, 12:39
Е приятно ми е като прмерно меднъж дневно получа смс или обаждане... Ама през 5-10 минути и аз не обичам :? Много е досадно и изнервящо.
FiRe_LaDy
04-26-2009, 12:47
Аз не обичам да пращам смс-и.Пиша само ако е наложително.Иначе приятеля ми преди всяка вечер като си легнех ми пишеше по някой друг смс.Ама да ми праща по цял ден - ще се изнервя тотално.
Tutmanik
04-26-2009, 12:52
Аз имах еидн приятел,който постоянно ми пишеше смс-и.."къде си а?А?а? " беше супер тъпо и въобще не ми беше приятно. :?
Защо изобщо са тези СМС-и при положение ,че направио може да ти сложе намордник ,да те върже с каишка и да си те разкарва наляво и надясно.Така ще е сигурен ,че си с него...пък и няма да се харчи много ;)....Гадже Мечта :razz:
ThePowerOfLove
04-26-2009, 12:57
Пиша, но мисля, че не досаждам :)
milan4eto
04-26-2009, 13:15
Незнам дали въпроса ще ми е за тук,но какво ще кажете за постоянното кликане през 10-15 мин?Имам приятелки, които ако гаджето не им кликне в близките 30 мин се сърдят :shock: Та какво е вашето мнение по този въпрос? :)
А по темата:Понякога е наистина много досадно да ти звънят на всеки 10 мин и да те питат с кой си,какво правиш и т.н.Аз лично се старая да не досаждам или ако го направя държа да ми кажат ;)
TheBeliever
04-26-2009, 13:37
Незнам дали въпроса ще ми е за тук,но какво ще кажете за постоянното кликане през 10-15 мин?Имам приятелки, които ако гаджето не им кликне в близките 30 мин се сърдят :shock: Та какво е вашето мнение по този въпрос? :)
Мисля, че това е върха на простотията. Напълно безсмислено и детинско. Приятелките ти на колко са? 11?
От време на време ще е готина да получиш закачлив смс... но постоянно естествено, че не е на добре... но пък изобщо да не ти пише също не върви... баланс трябва да има... 8)
soul1199
04-26-2009, 15:44
Незнам дали въпроса ще ми е за тук,но какво ще кажете за постоянното кликане през 10-15 мин?Имам приятелки, които ако гаджето не им кликне в близките 30 мин се сърдят :shock: Та какво е вашето мнение по този въпрос? :) това е мн тъпо,ние пък с моя сме се разбрали,когато мислим един за друг да си презвъняваме,не е нужно веднага след това,просто,когато се сетим да знаем,че половинката мсили за нас/понеже не живеем в един град/
СМС трябва да си изпраща
на всеки 5.3 часа,на четна дата
мъжът,на нечетна-жената праща първа.
Незнам дали въпроса ще ми е за тук,но какво ще кажете за постоянното кликане през 10-15 мин?Имам приятелки, които ако гаджето не им кликне в близките 30 мин се сърдят :shock: Та какво е вашето мнение по този въпрос? :) това е мн тъпо,ние пък с моя сме се разбрали,когато мислим един за друг да си презвъняваме,не е нужно веднага след това,просто,когато се сетим да знаем,че половинката мсили за нас/понеже не живеем в един град/
Да, и ние правим така, но за сръдни и подобни такива работи и дума не може да става. Въпрос на избор. А за смс-те аз много се радвам като получа някой, стига да не е по неприятен повод.
DJ_Mrav4o
04-26-2009, 21:33
С приятеля ми се виждаме рядко /аз уча във Варна/ и си пишем sms -и, обаче чак да си досаждаме.. неее :)
valdesbg
04-27-2009, 05:04
Всичко трябва да е с мярка.
milan4eto
04-27-2009, 11:05
Мисля, че това е върха на простотията. Напълно безсмислено и детинско. Приятелките ти на колко са? 11?
Не,на мойта възраст са 16-17 г :)
vesito13
04-27-2009, 12:46
Смс-и му пиша или само когато е нужно , или просто като закачка един вид . Да го питам къде е , какво прави или нещо от сорта , само ако нещо стане , едва ли не се разтравожа за него . Понякога се вкарвам в много голями филми , но предпочитам да му се обадя , не да му пиша смс :) А да и когато сме говорили до преди минута и аз се сетя нещо обикновено му пиша смс :-D
vesSynkaa
04-27-2009, 15:33
При мен е по-странно .. От предишния ми приятел не съм получавала
смс-и , пък и някак си не исках да получавам от него .. К'вото и да пишеше
щеше да ми е все едно ...
А от по-предишния .. Боже :-) Не знам с него нещата бяха толкова по-сладки ..
И от него получавах смс-и и не ми пречеха , дори в 4 сутринта като ми
пишеше и пак се радвах , без да се ядосвам , че ме е събудил ..