View Full Version : И сега какво?
insomnia79
04-26-2009, 13:41
Декември миналата година тръгнах с едно момче да го наречем М. Ходихме 2-3 месеца на него му писна и ме пожаряза . Междувременно аз се сприятелих с двамата му приятели X. и P. и продължихме да се сприятеляваме дори след скъсването . Когато аз тръгнах с М. X. вече си беше хванал една мацка с която продължиха да ходят месец / два след като скъсахме с М. През сичкото това време с X. си говорехме постоянно за абсолютно всичко .. споделяше ми всичко .. станах му най - добрата приятелка .. и така до преди седмица две когато на един купон усетихме , че между нас има чувства и той ме целуна.. усещах колко съм му ценна и близка и той усети същото .. После поговорихме и каза , че не знаел какво иска , че скъсването с биvшата му е още прясно , защото стана наскоро . Същевременно повтаряше , че на мен и на най - добрия си приятел P. държи най- много , че съм му най - близка , че го е страх за отношенията ни , че имал нужда от мен . Беше напълно откровен и го знам със сигурност .. Казах си ок ..както иска . И аз с очакването да сме неразделни .. той вече две седмици не влиза в skype .. търси ме рядко .. Говорих с приятеля му P. .. които също си ми казва всичко и не би ме излъгал и той ми каза , че X. наистина му пукало за мене , че не е лъгал и най странното , че му е казал че има нещо повече и че ме харесвал още от преди да тръгна с М. , но сега просто не му било до гадже .. Каза и че вече се бил примирил , че няма да се съберът пак с бифшата ..Ккак да разбирам всичко това .. Има чувства ... но не му е до гадже ... :shock: , а същевременно искрено държи на мен .. но ме търси рядко.. В един смс до приятелка P. е писал \" Приятели са (поне за сега) \" как да разбирам това .. ако ме харесва само като фрндка .. защо P. ми казва че X. ме харесва и по друг начин . При това ми го каза съвсем наскоро значи чувствата му са прясни .. И защо не го показва по никакъв начин .. Супер объркана съм :( Да отбележа .. не е възможно да е заради М. по ред причини ..
Та както писах и по - долу в4ера си праи по skype некви базици за забивката , но се видяхме днеска ,има6е и други хора де, но останахме насаме замалко и не направи ни6то ... хем е разлюбил бившата ,хем приятеля му казва , 4е ме харесва хем не праи ни6то ... аре обяснете ми какв му е проблема :? :? :? [/i]
Take_That
04-26-2009, 14:28
Щом ти казва, че не е готов за връзка, може би наистина е така :) Не г притискай, дай му време да осъзнае какво иска, не го търси и ти....
П.П - напиши темата си на кирилица, иначе модераторите ще я заключат
GregoryHouse
04-26-2009, 15:28
ТИ пък правилата са за да се нарушават :)
А за съвет вече ти дадоха понякога хората имат нужда от малко време да се изяснят със себе си...дай му го ...не го насилвай защото ще се обърне срещу теб...ако той иска сам ще дойде, но не се дистанцирай ;)
cinderella_gugutka
04-26-2009, 15:41
естествено 4е държи на теб-нали сте близки приятели.оба4е сега като сте си признали 4е има нешо пове4е от приятелски 4увства от една страна няма как да сте си същите приятели а от друга не може и да сте гаджета защото той още не е готов за връзка.ето затова те избягва.дай му време.нали знаеш приказката-ако оби4аш нещо пусни го на свобода.ако се върне ще го имаш завинаги.ако не се върне зна4и никога не е било твое
GregoryHouse
04-26-2009, 15:43
Ае сиктир тез клишето от тука...вие собствено мнение нямате ли та ползвате чуждото ?
soul1199
04-26-2009, 15:50
мисля,че трябва да си изясниш чувствата,изобщо хар.ли го? :-o
insomnia79
04-26-2009, 16:04
az 4e go haresvam ..haresvam go ama .. toi ne mi e qsen
insomnia79
04-26-2009, 18:42
Mersi na cinderella_gugutka za hubavoto mnenie :) :) :)
cinderella_gugutka
04-26-2009, 22:15
Mersi na cinderella_gugutka za hubavoto mnenie :) :) :)
няма защо-стискам палци нещата м/у вас да се полу4ат :)
valdesbg
04-27-2009, 05:09
Абе много обичате въпроса "Защо?" . Като научиш какво ще се промени?
Изчакай седмица или две, след което просто го каниш да излезете и следиш реакциите му, ако не се дърпа - за ушите и си тръгвате под ръчичка.
Момчето сигурно има чувства към теб,но не е готов за връка още..поне аз така мисля :) Успех!
Ти сама казваш, че оанзи вечер сте усетили, че между вас има нещо... Тогава от какво се притесняваш. На мен лично неговото обяснение,че не е готов още за нова връзка ми се вижда доста логично, особено ако скоро е скъсал с бившата си. Затова не го притискай. Дай му време.
А колкото до това, че не те търси....ами потърси го ти. Покажи му, че въпреки всичко ти искаш да си поддържате приятелските отношения, а не да се отдалечавате.
Успех.
Отговорът на въпросът ти е в това, което си написала и е ясно. Гадно му е защото е скъсал с приятелката си и за момента не иска приятелка, след като ти сама осъзнаваш, че му е прясно не го притискай. Казал е, че не знае какво иска, какво по ясно искаш?!? Потърси го, поговорете и го остави сам да реши.
insomnia79
04-27-2009, 12:35
mda mai ste pravi .. dobre a vuzmojno li e prosto da sum mu pisnala i kato frka sled kato me e polu4il i kato momi4e edin vid .. znam 4e zvu4i detinski ..puk i go poznavam i ne vqrvam da e takuv ma .. kvo li ne mi idva ve4e
insomnia79
04-28-2009, 10:00
ami тои ми писа и си е пак същия 4овек 8-) interesnoto e 4e podmqta nqkvi buzici za zabivkata , a az dori ne smeq i da q spomena , za da ne si pomisli 4e go svalqm ne6to . vika i 4e bil razliubil gajeto si . ma nz nz ne vqrvam da napravi ne6to :? :-o :-o :-o
Dollystar
04-28-2009, 10:44
мисля,че трябва да си изясниш чувствата,изобщо хар.ли го? :-o
Дам така е ако не си сигурна ....
ami тои ми писа и си е пак същия 4овек 8-) interesnoto e 4e podmqta nqkvi buzici za zabivkata , a az dori ne smeq i da q spomena , za da ne si pomisli 4e go svalqm ne6to . vika i 4e bil razliubil gajeto si . ma nz nz ne vqrvam da napravi ne6to :? :-o :-o :-o
Е май така като гледам не му е трябвало много време, за да стане "готов" за нова връзка" :D
Само не мога да разбера след като той открито ти подмята някакви неща (които за мен са си чист намек), защо ти се притесняваш!!!! Вместо да се вайкаш и да се чудиш.....действай. Като пусне някой базик за въпросната свалка....отвърни му. Оттам нататък всичко ще се изясни само.
cherinka
04-28-2009, 12:20
ТИ пък правилата са за да се нарушават :)
А за съвет вече ти дадоха понякога хората имат нужда от малко време да се изяснят със себе си...дай му го ...не го насилвай защото ще се обърне срещу теб...ако той иска сам ще дойде, но не се дистанцирай ;)
Времето е колебание.
А никой не обича колебанията..
Не бъди гъзка, кво е тва, не му предлагаш брак, за да "му дадеш малко време да помисли". ..ебати глупостите.
Стой и си чакай щом искаш...... :(
insomnia79
04-28-2009, 13:49
Е май така като гледам не му е трябвало много време, за да стане "готов" за нова връзка" :D
Само не мога да разбера след като той открито ти подмята някакви неща (които за мен са си чист намек), защо ти се притесняваш!!!! Вместо да се вайкаш и да се чудиш.....действай. Като пусне някой базик за въпросната свалка....отвърни му. Оттам нататък всичко ще се изясни само.
,
E da ama az kak da sum sigurna , 4e toi prosto ne si se buzika tam ne6to bez nikvi nameci .. Toi principno e golqm 6egadgiq kato mene 8-) i nz nz A i toi i da e navitak da stane ne6to , nqma da go kaje taka mi mu traa nqkoi kupon signo li ddz obstanovka
insomnia79
04-29-2009, 17:50
малко update