Влез

View Full Version : Всички низши ми се подиграват

nokomment
04-26-2009, 17:06
С всеки изминал ден осъзнавам колко низши могат да са хората в отношенията си.
От 4 години съм в гимназия и бързо завързах приятелства с хората, които сега ме тормозят.
Всичко започна през лятото миналата година, когато те започнаха да се подиграват на килограмите ми.
Така и не разбирах защо, понеже съм едва 75 килограма и съм около 1.75. Вярно е, че съм присвоил тазната структура на майка ми и задните ми части са леко несъразмерни, но това не означава че съм дебел.

Един от тях, когото наричам клоуна (защото само се гаври), ми каза че тялото ми има 3 екстремно отличаващи се части - кратунище, шкумба и двубуз с бутчета. Търпях подигравките му цяла година. Той въвлече останалите 3 мои приятели срещу мен и сега ме гаврят, че не виждам и имитират слепия ми поглед. Аз нося очила само вкъщи и не искам да се показвам с тях защото чиковете (от английски - момичета) ще ме чопят (отрежат). Аз знам че съм атлетичен и мускулест, привличам много погледи, но тези низшите всеки ден ми подкопават самочувствието и много често рева под душа.

Клоуна ми измисли 100 личности, сред които наивна, на търтей, на дебел таксиджия, на провалящ се терорист, някакъв араб Челеби Чорби и Лебеню Кюфтенди. Откъде накъде ще им дойде на ум, че обичам да се тъпча с кюфтета и "шницили"?!? Аз ям само здравословна храна от магазина! Гласът ми е могъщ а те ми завиждат, затова го имитират иронично. Пак тоя хърбав клоун го измисли. Породи и някаква фантазия че съм имал говорни дефекти и не съм можел да произнасям Л и Р - waфwa, какwо, добwе и т.н. Демет, искам да се оттърва от него, защото всеки ден ми се натрапва в личното пространство и ми се подиграва. Той е голям стуудж и съм му казвал, че няма да се занимавам с него, защото е низш и няма личен живот, затова се рови в моя.

Тъкмо да забия момиче и той се натрапва и започва да имитира гласа ми и да иронизира гъза ми. Така 2 пъти разсмя моята неосъществена любов и тя също ми се подиграваше. Прекарах 2 нощи под душа в рев.
Искам да го убия тоя хърбав клоун!!!

Оня селянин и той само ми се мазни и после двуличничи. Дойде от някакво нечувано село и започна да ми върти селски номера и да ми проваля живота. Уж е на моя страна а оня клоун като започне с гласа ми, селянина се смее и аз надавам боен вой. Тоя низш селяк само обръща лопатата и е на страната на клоуна и двамата ме гаврят по цял ден, а после идва да ме успокоява! Не знам как да се оттърва от тях, защото ми писна вече да подкопават личността ми. Откъде накъде съм се имал за величие и съм ги смятал за по-низши от мен?!? Аз с нищо не ги предизвиквам и само да се обърна да вляза в класната стая, започват да се смеят на гъза ми.

Майка ми също ми се подиграва и ми вика "мишлинци", а клоуна измисли, че ми тъпчела раницата с допълнително учебници да съм бил остлабвал. Брат ми ме бие ама и той е хърбав стуудж. Не ми се занимава с тях. Баща ми пък е безработен защото го уволниха и сега по цял ден стои вкъщи. Май само той ме разбира, но работи с едни съмнителни типове и не знам как докарва толкова пари. Баба ми живее с нас и ми готви. Много я обичам, но тя не говори. Прогонва приятелите ми от блока с убийствения си поглед и после и те ми се смеят, че съм подчинен на мама.

Оня клоун сега пък измисли, че всички дебели момчета на моята възраст са ми братковци и че са дело на похотливия ми баща. Той ги правил "дебелички". Като възразих защо брат ми тогава е слаб, клоуна измисли, че той е плод от майка ми с друг мъж. ДЕМЕТ ТОЯ КЛОУН МРЪСЕН!!!

Всеки ден се връщам опетнен от неговите хули. Другите ми приятели от училище - Прилежния и Миро фешъна също започнаха да ми се подиграват. Дори Максим, който не обелва дума по цял ден отскоро започна да ми подхвърля някакви ебавки. Нямам търпение да забия чик и да се махна от тия низши стууджес защото знам че съм по-велик от тях и се опитвам да им го докажа със знания, но по-високата ми оценка е повод пак да ми се подиграват настървени.

Сега съм шах-матнат и рева всеки ден под душа, а майка ми вчера да вземе да ме заключи вътре и да загаси. Аз се разкрещях защото ми писна и ударих вратата с юмрук. Сега ме боли като пиша. Помогнете ми, това не е шега. Аз съм ходещ провал и дори семейството ми се държи лошо с мен. Най-простия таксиджия се държи по-добре с мен отколкото майка ми. Мислил съм да скачам в барата, докато е суха, от 7-я етаж, но ме е страх, че ще се проваля дори в опит за самоубийство. Не знам какво да правя и се чувствам много изоставен и преебан.

Сигурно и вие ще ми се подигравате, но вече не ме интересува. Решил съм да отбивам вербалните им низши атаки още 1 година и после съм свободен. Благодаря за вниманието.

mynichka
04-26-2009, 17:17
Това което прочетох е ужасно, но в никакъв случай не трябва да мислиш за самоубийства и какви ли не начини да прекратиш живота си. Просто спри да им обръщаш внимание ...а и не виждам защо трябва да те унижават..и да ти измислят прякори,а уж са ти били приятели..

BrainlessROCKBABY
04-26-2009, 17:25
Оу, човече, няма причина да ти се подигравам. Има много теми, чиито автори си измислят какви ли не глупости и после си получават заслуженото, но твоята история е истинска. Да не ти пука и не смей да се самоубиваш! Всичко ще отмине, според мен.

Bianca
04-26-2009, 17:33
Каква ебавка... Стил Canis / Raybeez. :) Не казвам, че са те, просто на тях ми напомня твоят пост. А кой знае. 8-)

safetyMode
04-26-2009, 17:41
Мълчанието е най- добрия приятел на човека. Като почнат да те ебават просто ги отминаваш. Прави се, че не ги виждаш и чуваш и тва е. Предполагам, че ще им омръзнеш след време и ще отидат при някой друг. Тия дето те дразнят са някакви комплексирани копелдачета и просто няма кво да правят. И НИКАКВИ САМОУБИЙСТВА!!!!!! Няма да си прекратяваш живота заради някви шибани копеленца! Иии успех с момичето!

Bellatrix
04-26-2009, 17:42
Горкия. :( Стана ми мъчно, докато чета това. Да не ти и минава през ума за самоубийство! Има си по-умни методи. Защо примерно не се научиш да ги затапваш? Не да спориш с тях, а да им набиваш тяхните дефекти? като Клоуна ти каже: "Дебел си кат свиня" или друга подобна тъпотия, кажи му: "На теб пък и носа ти е по-дълъг от к.ура!" , примерно.
Мен пследно ме ебаваха в 6ти клас, защото имах цици, а по тва време момичетата (поне тея в класа ми) бяха плоски като дъски и завистливи та пукат. И беше голям ужас все да ми натякват, че е грозно да имаш гърди :shock: Изтраях известно време и като стана вече хубаво да имаш цици, а те нямаха, хубаво им го натрих в носовете. 8-)

LittleDude
04-26-2009, 18:24
Остави ги. Като ти се подиграват, се прави че не ги забелязваш, ше им стане тъпо и ше те оставят. Явно до сега си се правел че те засяга. Лятото ходи на фитнес, и ги счупи после от бой! :o

master_of_disaster
04-26-2009, 20:59
Хвани ножа.Отиди и напълни ваната*.Легни в нея.Срежи ги.Потопи си ръката.

*ако нямаш вана си низш.

KarlDionic
04-26-2009, 21:06
maleee 4vk ma ti naistina si 4estno kazano proz
1 kato si tolkoz debel i muskulest zako ne gi sma4ka6 ot boi we nali bili hurbavi
2 da ti imam tapite lafove.... 4ikove stuujesi 6ah-matnat bil... az samo zarad tva bih ti se smql...
3 tva da pla4e6 pod du6a.... i posle da razpraa6 4e si bil velik...
4 da ti imam maikata da ta zaklu4va v kenefa... az na tvoe mqsto 6tqh po cql den da q obijdam i da q psuvam
ako nqkoi den padna tolkova nisko do tvoeto nivo.... i ne moga da se opravq dori i s boi.... zemam edin noj i gi kolq edin po edin bukvalno... prez vratovete... puk posle i v zatvor da vleze6... togava ve4e ako iska6 se samoubivai pone 6e znae6 4e si otmustil... 8) dosta puti sum gi mislel teq ne6ta :D 8) dori s hora det ne me nervqt osobeno... v nai dobriq slu4ai bih zalql nqkoi sas soda kaustik nai lesno stava ;) ako gi bie6 udrqi gi v slepoo4ieto ako ima6 kusmet moje i da umrat na mqsto ;)

lmao
04-26-2009, 21:28
"чиковете" фтв

Bellatrix
04-27-2009, 04:54
1 kato si tolkoz debel i muskulest zako ne gi sma4ka6 ot boi we nali bili hurbavi
2 da ti imam tapite lafove.... 4ikove stuujesi 6ah-matnat bil... az samo zarad tva bih ti se smql...
4 da ti imam maikata da ta zaklu4va v kenefa... az na tvoe mqsto 6tqh po cql den da q obijdam i da q psuvam
ako nqkoi den padna tolkova nisko do tvoeto nivo.... i ne moga da se opravq dori i s boi.... zemam edin noj i gi kolq edin po edin bukvalno... prez vratovete... puk posle i v zatvor da vleze6... togava ve4e ako iska6 se samoubivai pone 6e znae6 4e si otmustil... 8) dosta puti sum gi mislel teq ne6ta :D 8) dori s hora det ne me nervqt osobeno... v nai dobriq slu4ai bih zalql nqkoi sas soda kaustik nai lesno stava ;) ako gi bie6 udrqi gi v slepoo4ieto ako ima6 kusmet moje i da umrat na mqsto ;)
1. То не зависи само от дебелината и силата, Кат са много пак не му е 100% работата.
2. Всеки си говори различно. Човека има право да се произнася, както иска.
3. О, да, забравих...мъжете не плачат. Булшит.
4. О, поклон напрао заслужаваш, че си някакъв г.ъз, който псува родителите си.
А, да, имаш и психопатски манталитет. И като ги убие и влезе в затвора какво? Прецаква си живота зарад някви пишлемета.

KarlDionic
04-27-2009, 06:37
1. То не зависи само от дебелината и силата, Кат са много пак не му е 100% работата.
2. Всеки си говори различно. Човека има право да се произнася, както иска.
3. О, да, забравих...мъжете не плачат. Булшит.
4. О, поклон напрао заслужаваш, че си някакъв г.ъз, който псува родителите си.
А, да, имаш и психопатски манталитет. И като ги убие и влезе в затвора какво? Прецаква си живота зарад някви пишлемета.
1. ми ще ги хване 1 по един те да не са заедно постоянно
2. според мен това е причината да му са смеят :Д
3. е плачат ама не всеки ден под душа баси.... и то зарад некви пишлемета
4. родителите ми никога не съм ги псувал или обиждал и винаги съм ги уважавал ама ако са като тея....
ем той и без това ше се самоубива поне да си отмъсти първо...

Schneeflocke
04-27-2009, 07:34
На всеки са му се подигравали. В училище така се бяха държали с мен, че ми утрепаха самочувствието. Е, измъкнах се, преместих се в друга държава. И сега съм "хубавата Ева". Но приятелите ми НИКОГА не са си позволили да се държат кофти с мен. Помисли си, дали тези момчета заслужават да са част от обкръжението ти. А, да, почни да тренираш, за да стегнеш седалището. За един месец можеш да направиш чудеса с бягане.

fastur
04-27-2009, 07:48
Аз пък си мисля, че когато някой усети, че някой се връзва на шегите му - се надъхва повече.

Или се включи в шегата му и ти и понякога наи-добрата шега е да иронизираш себе си. Така, когато той не може да те засегне - ще загуби интерес.

А другото е - казвал ли си им, че ти е неприятно като ти говорят така, или си го пазиш в себе си и само се надъхваш срещу тях?

YourFavouriteDrug
04-27-2009, 11:44
Така като чета си магнит за всякакви комплексирани хорица, затова не им се поддавай.
Явно си пробвал да си траеш, но не се е получило. Затова иронизирай себе си, дори и не от сърце. Като си помислят, че това не те обижда ще спрат.
Второ спри да ги наричаш низши. Такива са, но отстрани изглежда, сякаш развиваш мания за величие.
Просто трябва да приемаш бъзиците по-леко, да не им обръщаш внимание и не забравяй, че ти остава само още година в гимназията. Концентрирай се върху ученето или изпитите, вместо в/у тея недораслите.

Belair
04-27-2009, 13:00
Човек трябва да седи над такива работи

nokomment
04-27-2009, 21:23
Здравейте пак. Днеска мина по-добре вече не мисля толкова песимистично ама все пак ми се подиграваха отново... Тоя път както вие ми предложихте, им казах че не са достойни за приятелството ми и ги атакувах вербално, но те ми скочиха и пак ме затапиха.

Оня клоун му казах че е дъска и никоя чик няма да го приближи докато продължава да се държи така и докато животът му се върти покрай мен. Усещам как селянина и клоуна нямат лични животи и трябва все да се ровят в нечий. Ура днеска поне бях сам вкъщи и се радвам че майка ми не ми пя конско. Но клоуна и селяка ме ескортираха до нас и селянина ми се натрапи и влезе да прави поразии. добре че го изгоних рано защото почна да ми се ровичка във вещите а аз си крия едно писмо което искам да дам на хубаво момиче от блока ми и ако някой разбере ще ми се смеят всички съседи...

а там съм скрил ми някои лични неща щото аз се увличам по нея и всеки път като отключва вратата я гледам през шпионката и се възбуждам много от задника й докато го върти защото ключалката им е развалена леко... и вечер тайно маструбирам преди да заспя като си мисля за това как си шейква еса на вратата ама... Един ден избухнах в хормони и реших да я поканя у нас на купон имаше брат ми рожден ден ама тя ме чопи и ми каза че имала работа. Да знам ги аз жените като кажат така значи въобще не те искат. Моля се на господ да ми пусне скоро защото имам голям мерак а всички момичета с които някога съм завързвал разговор се провалят просто защото започвам да се величая и говоря глупави неща и те ми казват че не знам какво говоря.

сложно е много е сложно скоро ще й пъхна писмото под вратата и ще чакам отговор защото вече тотално се комплексирах покрай тия идиоти и ако и тя ме отреже вече ще започна да троша каквото набарам просто ми дойде и ми преля от последните няколко седмици.

Благодаря за отговорите много помогнахте ще ви държа в течение.

Asatov
04-28-2009, 13:03
Ясно е че доста трудно ще се измъкнеш от подобна ситуация...щом казваш че си мускулест защо не ги причакаш един по един?Но гледай да не се увличаш прекалено много че като те гледам ще си ги убиеш без проблем...Внимавай!За да правиш лафове трябва да имаш голямо въображение и да го използваш!А когато въображението ти е малко най-много да изтърсиш някоя глупост и да станеш още по смешен...И задължително ги махни тия изрази "Чопи" и "Чик".....защото са много смешни....Няма нужда всичко да копираме от тъпите американци...Успех! :)

valerugo
04-29-2009, 17:46
Представете си колко е нормален и как всички "чикове" се въртят около него а той е толкова лабилен че пише във форум :D
Това не е нищо друго освен ебавка!

shmurkam
04-29-2009, 18:03
Човек...да ти имам изразите... :lol: :razz:
Ам...ти сериозно ли си на 16-17? :lol:
Баси, аз никога не бих излязла с някой, който ме нарича "чик".
Говориш като някой компютърен маняк, който се преборва със силите на злото*аууу, чува се вой на върколак* :razz:
Честно, много си зле. :razz: Баси...хахахаха. Не, не мога. Ау, заболя ме корема.
Въй,сериозно-стегни се. Лигаво лапе си ти. Вместо да ревеш, им смачкай мутресите, аз знаеш ли какви шамари ритам. :D Ти ако си наистина 75-килограмова грамада, ще им седна отгоре и... :-x
А майка ти...наистина си копеле нещастно щом се оставяш на жена, аз че съм на 14 и съм момиче се зъбя на баща ми, когато ми нарушава правата...Абе просто покажи на света, че не си някакво леке.

П.П.Момичетата мразят, когато момчетата им се правят на умни и велики. Пусни някой виц или й направи коплимент. Ти от коя планета падаш?! :shock: :lol:

nokomment
04-29-2009, 19:24
Не съм леке просто не съм от тоя тип дето като не може да устои на думи да тръгва да напада, не си струва да атакувам тия комплексарчета. Да не говорим, че сме в 1 клас и ако нещо им се случи, аз ще отнеса всичко както са си в алианс.

Днес поне не ходих на училище и си починах цял ден спах. Гледах UFC и се надъхах с агресия, но после към 7 часа дойдоха ония натрапници да ми се подиграват пак... и то у нас. Е, така очаквах, но те само дойдоха да ме видят и селянина проси за храна отново. Не ги пуснах да влязат за което много съм щастлив - благодарение на тях видях момичето на което искам да дам писмото. Тя излезе от асансьора но не ми обърна внимание и аз влязох вътре да догледам UFC-то раздразнен.

Не може да се каже че ме е срам пред чикове (извинете, момичета) и също така имам няколко добри попадения, когато ги омаях. За жалост, все им нося лош късмет и им провалям животите. И НЕ СЪМ ЖАЛЪК а ми липсва ниската граница на губене на самоконтрол. Гадното при мен е, че мога да се късам от болка и при това никога да не нападна.

Ок това е всичко благодаря, отивам да ям и да се къпя.

tfoitakuchka
04-29-2009, 22:11
Такам..моето мнение без да се обиждаш .. в живота и особенно в България има 2 типа хора .. едните са отгоре другите отдоло .. тея отгоре са винаги гадните които те маниполират и унижават... то е очевадно че ти си от долните.. ми сега.. ти ми казва че си 11 клас така ли..? а кфи са тея лафове бе човек .. ти сам се издаваш .. нали знаеш че когато хищника подуши страх само тогава атакува.. ти се дуржиш като дете.. чикове .. чиизари.. такиа лафове дето по Джетикс ги дават..аиде стегни се малко .. пък и не им се даваи така..ако ти кажат още нещо не стои и го гледаи .. стани направи се на силен .. вдъхни му малко респект.. гледах нагоре коментари "Мълчанието .. мълчанието.." с мълчание на къде?! ако не разбере той че можеш и ти да се изкачиш при тея "горните" той няма да престане да се гаври с теб..я се стегни малко .. щял да се хвърля от 7мия етаж.. и кфо праим после .. кфо си мислиш че не можеш да си разрешиш проблемите... ако бях на тфое място изобщо няяше да ги трая..ставам и им забивам по един на сички там клоуни и циркаджии .. кфо си мислиш .. че ши ги тарпиш още 1 година..слабооооо .. много слабо .. и кфо си се депресирал .. баба ти тфа.. маика ти тфа.. баща ти тфа.. аве еи .. я стани и си оправи живота..кой иска да го мачкат и тъпчат постоянно?! никой нали .. ти също .. ми тогава земи направи нещо по въпроса .. ти ако мълчиш и нищо не правиш те ще продължават.. повярвай ми защото съм била на тяхно място и чесно казано е много забавно да се подиграваш с живота на някой..
тъй че..няма да ги търпиш тея.. няма да им угаждаш на фасоните .. и като ти кажат нещо за гъза .. му казваш да го духа и хич да не та интересува кфо говори .. и няя са депресираш .. и няма да правиш глупости .. всичко ще отмине..
имаше 1 приказка "С нахалство към прогрес" .. нали ти казвам .. ебеш им маиката и напреде с вдигната глава..
аиде успех ти пожелавамм!

Darkkiss
04-30-2009, 04:05
бе не го четох
ма за тея 4 години в гимназия
не трябва ли да си завършил?

stealthyGirl
04-30-2009, 08:59
Хммм, имам чувството, че ти се засягаш твърде много от подигравките им, а същевременно си придаваш и твърде голямо величие. От отдавна не бях срещала човек, който да говори за себе си така: "моя могъщ глас" и разни подобни хиперболи. Еми като ти е могъщ гласа, значи няма какво да им се засягаш, те просто се шегуват, за да им е забавно или в краен случай ти завиждат за "могъщия" глас. А може би им се хващаш, защото дълбоко в себе си и ти мислиш така? Тогава решението е да не обръщаш внимание на "големия" си гъз или както там го определят, а и също така и на техните приказки - смей си се и ти там като ти кажат нещо, пък те накрая ще се откажат като видят, че не те засягат. А и без т'ва скоро свършваш даскало и ще отидеш на ново място.

П.П. Ама наистина е доста смешен поста - тия думички от английски направо ме скъсват, или "о, аз съм толкова мускулест и мъжествен". :? 8-) Ти добре си ги мисли тия неща, ама не се увличай много в приказките и не се прави на най-величествения, че и за това ще почнат да те подиграват...

nimfernal
04-30-2009, 14:05
Кво им цепиш басма на такива .... по-обре им цепни кофите...

got2Bthe1
04-30-2009, 16:46
Хващаш го го "клоуна" някъде и го правиш труден за рисуване като си толкова силен....то не е трудно да се сетиш ама земи намали малко самочувствието и лафовете че верно с тях си смешен...

plmn
04-30-2009, 16:54
фейк

nokomment
04-30-2009, 19:46
Никога явно няма да ме разберете, това на което съм подлаган всекидневно води само до 2 неща - сдухано психясване или разярено психясване. Аз съм от тип 1.

Казвам пак, че няма да бия клоуна и селянина защото не знам пък на мен кой ще ми отвърне, могат да ме почупят. В моя квартал се навъртат само такива и съм свикнал със законите на улицата да си мълча и да не говоря когато не трябва, но не мога да си позволя точно в най-важните си години от гимназията да си проваля живота заради мизерници.

Поне днеска никой не дойде да ми досажда и цял ден съм вкъщи сам и естествено се "успокоявах" на компютъра, мислейки си за момичето в съседство. Писмото събира цифки в бюрото ми и се чудя дали да не й го дам тази ваканция. Имайки предвид как ме отряза миналия път не смея защото може да ме срита в междукрачието и да ми отнеме дори възможността да се грохкам сам.

А и не знам тия с които живее дали няма да надуят гайдата и всички да ми се подиграват.

Просто няма да ме разберете, никой не ви се е подигравал по ЦЯЛ ден и не ви е иронизирал така брутално, както и да се е гаврил с цялото ви семейство. Лесно е да си дебел и да направиш някой на килимче, но да понесеш последствията и да станеш келеш и побойник не се понася лесно и няма добри страни след като ги пребиеш, освен кеф от възмездие.

shmurkam
04-30-2009, 20:26
На бас, че това го е писал "клоуна". :D
Ако си загубеняк, ще си останеш такъв цял живот. Лични наблюдения. Мачкай за да не бъдеш смачкан. Така е в природата. Едните изяждат другите. Ти в момента си едно тревопасно, мой човек, че даже и за тревопасно не ставаш. Не, ти си късче трева(не оная хубавата Мери, а един бурен). Ако те видя, ще те скъсам от подигравки. Ще си режнеш вените, защото един "чик" ше ти съсипе живота, зашото съм гадна гъба и тровя всички. Яко ли ти е? Аре сега ревни под душа, пикло, пък аз ше дойда да ти ритна два шамара, да знам поне защо ревеш. Дееба, педерасите дето се раждат! :-x Ей, няма се оправи тая държава! :-x

alwaysnforever
05-01-2009, 16:22
Като история, не е зле замислено.. :?

Darkkiss
05-01-2009, 16:54
колко си жалак

nokomment
05-01-2009, 18:57
абеее ако бях жалък щях ли да се опитам дори да направя контакт с чик или щях да си седя в нас пред компа без да правя нищо? Излизал съм с момичета и що годе имам опит само че все нещо им провалям кефа и повече не чувам дума от тях.

И какво само ме обиждате какво да направя че ония ми се подиграват? Съвсем нормален съм си без натиска от тяхна страна и имам големи шансове за успех само че те се натрапват постоянно и започват да ме иронизират и всички хора ни гледат и си мислят "хаха я го вижте тоя нещастник е обект на подигравки" и не щат да се занимават с мен щото заради тия тъпанари!!! а аз тва не съм го искал!

Поне от 2-3 дена не съм ги виждал и не искам цялата ваканция да чувам за тях а като се върна съм сигурен че пак ще започнат вербалните атаки затва ся гледам да си почивам и търся помощ тук ама и тук ме плюете ми какво да направя явно имам аура която привлича ебавки и тва е.

Но боя не решава нищо да тръгна да ви бия сега за една обида аз трябва да избия трицифрено число хора... а зад гърбовете си имат по 10+ приятели аз немога да се бия с половин българия...

Като не ми помагате поне не бъдете низши като "приятелите" ми и не пишете!

nokomment
05-02-2009, 21:19
ААА ФАК НЕ!!! Оня клоун сигурно е прочел темата ми и е написал няква шибана бележка и е пуснал под вратата на ЧИКА МИ НЕ ДЕМЕТ!!! Тя ся няква идва у нас с баща си да се разправят с мен и аз стоя стъписан и нехая щото писмото ми си стои у нас и те изпортиха и майка ми прерови всичко... ФАК ПИСНА МИ!!! Намери писмото и го хвърли в барата!!! ДЕМЕТ СТУУДЖЕС!!!
Тея направиха олелия само че поне никой друг не разбра от съседите оня баща й искал да правят ограничителна заповед да не съм я бил приближавал!!! КАКВО ДА ПРАВЯ СЕГА ОНЯ КАТО ГО НАМЕРЯ ЩЕ ГО КОРМЯ ТВА Е ПИСНА МИ ОТ НИЗШИТЕ МУ КОПЕЛЕТА ДА МИ ПРОВАЛЯТ ЖИВОТА ПРЕЛЯ МИ КИПНА МИ АЗ СЪМ НАЙ-ВЕЛИКИЯ И ЩЕ ИМ ГО ДОКАЖА!!!

Ако умра тва ще да е предсмъртното ми писмо поне знайте че няма да умра без да направя нищо. Тръгвам на рицарски ръш срещу врага...
Амин.

plmn
05-02-2009, 21:21
туу мъч фрий тайм

got2Bthe1
05-02-2009, 22:52
туу мъч фрий тайм
много логично...

webmast3rche
05-03-2009, 09:22
Еми като се оставяш така ще е .... :x

afterforever
05-03-2009, 09:24
колко си жалак

какъв е?!

YouKnowImBetterThanYou
05-03-2009, 11:21
Във всяко нещо от живота си иа поука. Мъките ти в момента те учат на самоконтрол и търпение. Това е по-важното! Нататък животът ти ще се промени, ще заминеш някъде надалеч да следваш или работиш и може би ще попаднеш в по-добра среда. Остава ти толкова малко време още, не се поддавай на натиска! Повод за самочувствие естествено, че няма след като те мачкат и унижават, но каляваш характер, което е най-важното!

happyfacex
05-03-2009, 13:20
:D проблема е в теб сори :-D

Denchoy
05-03-2009, 16:04

1. В днешно време боя е доста изтъркан метод :) Може да отиде да се оплаче на директора за психически тормоз, така направи едно момче от моето училище и наказаха, тези които го тормозеха :)
2. Аз пък да ти имам правописа :oops:
3. Научно доказано е, че жените живеят по-дълго, защото плачат и се пречистват :)
4. Браво много пораснало да псуваш родителите си, наистина добро решение на проблема :oops:

MimOSiNitY
05-03-2009, 16:35
Б*хти на колко сте години бе? :?
Съжалявам за тва дето ти се е случило,ама... тва са бебешки работи,смисъл обидите и т.н. ... Аз съм на 15 и предпочитам да си замълча,ако не харесвам някой,отколкото да се правя на мноооу велика :-o :? Игнорирай ги или просто ги изгледай презрително кво им се водиш по акъла,нали знаеш че не си такъв какъвто те изкарват ...

ProDiG
05-03-2009, 17:28
Само едно ще ти кажа- почти няма човек, на когото мисълта за самоубийство да не му е минавала през главата в някакъв етап от живота му. Аз не съм изключение, но скоро си мислих- ако го бях направила, щях да пропусна толкова много хубави неща, които са ми се случили в последствие. Някои са по-важни, други са съвсем незначителни, но са били хубави.
Трудно е, пожелавам ти успех и сила, която идва от вътре. Най-вече, вярвай в себе си, ако ти не вярваш, то кой? :)

afterforever
05-03-2009, 17:30
През моята глава не е минавала мисълта за самоубийство, защото съм дълбоко убеден, че ще отида в ада, а там няма да е по-хубаво :lol: :lol:

got2Bthe1
05-03-2009, 17:32
През моята глава не е минавала мисълта за самоубийство, защото съм дълбоко убеден, че ще отида в ада, а там няма да е по-хубаво :lol: :lol:
Боже само ада ли те крепи....баси има толкова неща в живота:Алкохол.....бира....вод ка.....уиски....текила....

MimOSiNitY
05-03-2009, 17:33

Грешник! :razz:

afterforever
05-03-2009, 17:42
Аз имам инфо, че в ада дават бира, водка, ракия, ма леко подгряни :lol: :lol:
Иначе не съм грешник... протсо не съм светило :lol: :lol: :lol:

yahhooo
05-03-2009, 17:43
Темата е ебавка. Помислих си, че тоя верно е някав смотаняк ама кат му прочетох глупостите още 2-3 пъти и то се разбира

afterforever
05-03-2009, 17:44
^Аватарът ти ме хипнотизира...

waaaagh
05-03-2009, 18:56
Такам..моето мнение без да се обиждаш .. в живота и особенно в България има 2 типа хора .. едните са отгоре другите отдоло .. тея отгоре са винаги гадните които те маниполират и унижават... то е очевадно че ти си от долните.. ми сега.. ти ми казва че си 11 клас така ли..? а кфи са тея лафове бе човек .. ти сам се издаваш .. нали знаеш че когато хищника подуши страх само тогава атакува.. ти се дуржиш като дете.. чикове .. чиизари.. такиа лафове дето по Джетикс ги дават..аиде стегни се малко .. пък и не им се даваи така..ако ти кажат още нещо не стои и го гледаи .. стани направи се на силен .. вдъхни му малко респект.. гледах нагоре коментари "Мълчанието .. мълчанието.." с мълчание на къде?! ако не разбере той че можеш и ти да се изкачиш при тея "горните" той няма да престане да се гаври с теб..я се стегни малко .. щял да се хвърля от 7мия етаж.. и кфо праим после .. кфо си мислиш че не можеш да си разрешиш проблемите... ако бях на тфое място изобщо няяше да ги трая..ставам и им забивам по един на сички там клоуни и циркаджии .. кфо си мислиш .. че ши ги тарпиш още 1 година..слабооооо .. много слабо .. и кфо си се депресирал .. баба ти тфа.. маика ти тфа.. баща ти тфа.. аве еи .. я стани и си оправи живота..кой иска да го мачкат и тъпчат постоянно?! никой нали .. ти също .. ми тогава земи направи нещо по въпроса .. ти ако мълчиш и нищо не правиш те ще продължават.. повярвай ми защото съм била на тяхно място и чесно казано е много забавно да се подиграваш с живота на някой..
тъй че..няма да ги търпиш тея.. няма да им угаждаш на фасоните .. и като ти кажат нещо за гъза .. му казваш да го духа и хич да не та интересува кфо говори .. и няя са депресираш .. и няма да правиш глупости .. всичко ще отмине..
имаше 1 приказка "С нахалство към прогрес" .. нали ти казвам .. ебеш им маиката и напреде с вдигната глава..
аиде успех ти пожелавамм!
Абе,технически въпрос-уай да фък слагаш по 2 точки след всяко изречение? :-o

venezia42
04-19-2011, 18:17
ЗНАМ РЕШЕНИЕ,КОЕТО ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ.ПРОЧЕТИ ТАЗИ КНИГА "ТЕС"(Техника за емоционална свобода)!!!!!!!!Пожелавам ти успех и не само за това ще ти помогне.......( просто я виж не ти коства почти нищо)

StolenBliss
04-19-2011, 18:45
^Скъпа, погледна ли датата на темата ? :oops:
Автора едва ли вече влиза даже..

BlackEyedPeas
04-19-2011, 19:58
Поне чрез стари теми поспамваме :oops:

StolenBliss
04-19-2011, 21:18
U saying what ? 8-) Виждам, виждам :oops: 8)

HoBoJIyHuE
04-26-2011, 20:23
Пхаххахах смях смях... !!!
По едно време мислех това за истина, но като прочетох за съседката ти и за останалите неща... :D :razz: :shock: :lol: Иначе добре си измислил тази история, евала, смях има... :)