View Full Version : Задължителна ли е сутрешната ерекция?
rooftops
04-27-2009, 05:52
Здравейте от доста време насам се питам дали е задължителна сутрешната ерекция на 19г. съм и я имам доста рядко сутрешната ерекция, задължително ли е да имам или няма за какво да се притеснявам?
Получава се ,защото ти се пикае ,но с ерекцията е естествен метод да не се изпуснеш през нощта.На теб явно просто не ти се пикае.
suffering891
04-27-2009, 07:39
Получава се ,защото ти се пикае ,но с ерекцията е естествен метод да не се изпуснеш през нощта.На теб явно просто не ти се пикае.
мдае точно тъкмо щях да кажа като се стискаш стискаш мнооогоооо дълго време... и по едно време усешташ как се е втвърдил на макс... е поне при мене е така :-D
ubuntureload
04-27-2009, 10:58
НЕ се вкарвай в некви филми братле ... Като бях по млад всяка сутрин kypа се будеше преди мен ... сега се случва и обратното ...
естествено че не е задължително
Neftochimic
04-27-2009, 12:12
от личен опит ли го знаеш :lol:
NeZaPoznat
04-27-2009, 13:40
Аз по-бих се притеснил ако нямам ерекция когато правя секс. Иначе сутрин ... все едно да стреляш във въздуха а като видиш мечката да нямаш патрони :D
Made_of_Pain
04-27-2009, 14:47
Да, дефектен си.
Направи си операция за смяна на пола.
jambo_bs
04-27-2009, 17:01
от личен опит ли го знаеш :lol:
:razz: :razz: :razz:
И аз съм така :X . Абсолютно всяка сутрин ми става .. и то точно в колата когато ме кара бащата на даскало .. мн е неудобно тка :Ж
ubuntureload
04-27-2009, 19:32
И аз съм така :X . Абсолютно всяка сутрин ми става .. и то точно в колата когато ме кара бащата на даскало .. мн е неудобно тка :Ж
Ако не гледаш списанията на баща ти няма да имаш този проблем .... или ти просто се възбуждаш от мисълта за даскало и дъртите преподаватели.....
ViolentSaint
04-27-2009, 20:34
бързо на лекар разболяваш се !!!!!!!!!!!!!
egois74e
04-27-2009, 20:37
и моя ми става сяяка сутрин :grin:
neystoim
04-27-2009, 20:50
Еми да ти кажа не знам дали е задължителна , но аз до сега специално 1,2 пъти да съм имал сутрешна ерекция , по принцип при мен всичко си е точно :oops: :)
Ако не гледаш списанията на баща ти няма да имаш този проблем .... или ти просто се възбуждаш от мисълта за даскало и дъртите преподаватели.....
Чакай бре може млади даскалки да има момчето кой знае....а и мисълта за даскалото пълно със сладурани си е възбуждаща също...
По темата - ми на тея години по - скоро е нормално да имаш, отколкото обратното...
[B]a[N]D[i]T[k]a
04-28-2009, 03:56
нормалнооооо е :)
Ами пич и аз нямам редовно сутрешна ерекция, но не мисля, че е проблем... 8) Важното е да става когато ти трябва ;]
Lyubomn7
04-28-2009, 18:05
А бе лудия ти да не да се возиш гол бе... И баща ти да не да гледа дали на детето му е станала патката.
Колкото до въпроса на мен един път иам сутрин др не... Особено кат се нальокам яко с кола преди лягане и сътрин ми се пикае имам :Д
rooftops
04-29-2009, 09:55
ахам Благодаря.
mickelangelo
04-30-2009, 16:23
ми аз съм на 18 и я получавам често .. но не винаги .. според мен .. е нормално ...
Да, дефектен си.
Направи си операция за смяна на пола.
"Добре дошли в пълна промяна..."
Той не знаеше,че смяната на пола
е мключена в промяната 8-)