Влез

View Full Version : #***женски въпроси***#

foreverr
04-27-2009, 14:21
Здравейте мацки.
1. Та искам да ви попитам използвали ли сте от новите ежедневни превръзки дискрийт и харесват ли ви?
2. Какъв интимен гел ползвате и от кой сте най-доволни.
3.Вредни ли са тампоните според вас,използвате ли тампони и каква марка тампони използвате?

Infinity
04-27-2009, 14:24
Да ползвах веднъж новите на дискрийт-някъде имаше промоция,в някое списание и честно казано не остнах очарована.Предпочитам си обикновените с някакъв по приятен аромат-тоя нещо не ме кефи!Тампони не съм ползвала и не съм ЗА тампоните,но не смятам,че са вредни просто е въпрос на избор..интимен гел не използвам,ама трябва 8-) .

SiSsKkAa
04-27-2009, 14:35
Здравейте мацки.
1. Та искам да ви попитам използвали ли сте от новите ежедневни превръзки дискрийт и харесват ли ви?
3.Вредни ли са тампоните според вас,използвате ли тампони и каква марка тампони използвате?

1.Не съм понеже не смятам за разумно да ходя постоянно с превръзка(нищо,че й се вика "ежедневна")
2.На Ейвън използвам този ,който е без аромат(белия).Много съм доволна,но нали се сещаш,че всеки организъм различно си приема продуктите,с които го третираш
3.Не използвам

mynichka
04-27-2009, 14:38
Първо за превръзките..да използвала съм ги, не са чак толкова добри!
Интимен гел- От Лактацид съм най-доволна, иначе съм използвала и един на AVON
Тампони- не знам до колко са вредни, но смятам,че не са! Изполвам OB.

foreverr
04-27-2009, 18:23
http://prikachi.com/files/789297X.jpg Някой знае ли дали се продават такива кутийки в Пловдив.Аз търсих в била и в доста аптеки и магазини, но нямаше.

guinessgirl
04-27-2009, 19:01
Здравейте мацки.

1) дам,добри са много. даже вчера си купих кутийка цяла.
2)ползвам на Ейвън (с лекия аромат). доволна съм
3)превръзки (освен ако не са ежедневни или докато спя,когато съм в цикъл) не ползвам. ползвам тампони O.B. mini.

iwsyY
04-27-2009, 19:15
Здравейте мацки.
1.Да,но не ми харесаха :?
2.Carefree май така се пише,но съм доволна и от този на AVON
3.Не знам дали са вредни,аз използвам понякога- О.B. :)

KisSsSsSs
04-27-2009, 19:20
Здрасти :)

1) Ползвала съм.Много са свежи и миришат страшно готино.Това з
за зеленките, сините по не ги харесах
2) Сега съм с този на AVON, но по ми харесва Лактацида
3) Не са вредни изобщо, но не ползвам.

Rofl4e
04-27-2009, 19:23
1.Не съм ги ползвала тези.. ако използвам употребявам само Оуеис ултра
2. Използвам на ейвън и съм доволна
3. Използвам на о би ;)

vellvet
04-27-2009, 20:18
1. аз съм страшно доволна. ползвам ги постоянно някак си по хигиенично ми изглежда :)
2. AVON с лек аромат :)
3. на мен не са ми удобни, но всеки е различен :)

Hysteric_Bitch
04-28-2009, 00:36
Превръзки не ползвам никога. Нито интимен гел, дори преди 2 дена за първи път чух- това като душ гел ли е?- иначе мокри кърпички за дупе. Ако тампоните бяха вредни нямаше да ни ги рекламират ( все пак от там излизат бебетата), но тези ОБ нещо...добри са, но не винаги е приятно да си бъркаш там. Аз ползвам каквито ми паднат...предимно тампакс и са с харитиен или пласмасов апликатор.

darla
04-28-2009, 07:55
1.пробвала съм ги.по принцип не съм във възторг от никакъв вид превръзки.
2.Lactacyd Femina-доволна съм си от него
3.OB Pro Comfort Normal

Boot
04-28-2009, 09:27
Ако тампоните бяха вредни нямаше да ни ги рекламират ( все пак от там излизат бебетата),
:lol: Колата също е вредна, но ни я рекламират ;)

По темата:
1.мисля, че не съм ползвала тези ежедневните, по този въпрос нямам мнение.
2. Лактацид ми е интимния гел, не мисля да го сменям.
3. ob pro comfort normal

AnIcHkAtA
04-28-2009, 09:57
1.Ползвала съм, но не са нищо особено.
2.На Oriflame
3.Не ползвам

Hysteric_Bitch
04-28-2009, 15:49
Колата също е вредна, но ни я рекламират

Да, но колата няма да те доведе до нестерилност и освен ако не те блъсне няма как да ти попречи да раждаш деца. ;)

scanadal
04-28-2009, 19:17
1.Не ползвам ежедневни превръзки
2.На Лактацид ми е интимният гел
3.Тампони също не ползвам

cvetinka95
04-29-2009, 12:24
Здравейте мацки.

1. Да, сините и останах доволна, не са лоши.
2. Ползвам душ гел.
3. Правилно използвани не вредят изобщо. Да, ползвам Тампакс Компак и сам влюбена в тяхх... :grin:

emily33
04-29-2009, 15:11
1. Ползвам и съм много доволна... харесват ми!
2. Интимен гел на Nivea
3. Ползвам тампони, но не постоянно!

j_adore2
04-29-2009, 15:18
Здравейте мацки.

1. Ползвала съм ги,нищо особено не са.
2.На Лактацид е.
3.О.Б нормал .. Вредни не вредни това е положението .. Понякога няма друг начин.