Влез

View Full Version : Обица на езика-Няколко въпроса!

mtveSlick
04-27-2009, 17:08
Значи мисля да си слагам обица на езика,но имам няколко въпроса :)

1.Слага ли се упойка(и какви видове),боли ли много?
2.Колко време са болките след слагането и как да спазвам хигиена?
3.Казвали са ми че на ден по 2-3 пати се почиствало с някакъв препарат за да няма инфекции и искам да знам дали това е докато не си махнеш обицата или просто първите няколко седмици(дни).

(Потърсих в сайта имаше доста теми но във всички пишеше различно всичко за това реших да пусна нова да разбера и да съм наясно)

Мерси предварително! :P

mynichka
04-27-2009, 17:10
Точно днеска отговарях на същата тема ..не ми се пишат по 100 пъти едни и същи неща :?

DiScOnEcTeD
04-27-2009, 17:16
ей .... мн яка тема ... и аз щях да направя .... само очаквам лятото за да си направя че не ми се фъфкаа пред всички :-) :grin:

marin4itu
04-27-2009, 18:59
http://piercing-bg.com/docs/oral.html

авевие нямате ли приятелки или приятели с пробити езици? има 8237482734 теми за пробит език!
От упойката ти изтръпва цялата уста. Известно време трябва да се жабуркаш със Сандрин разтворен във вода. Човека, който те пробива ти обеснява абсолютно всичко (стига да не се пробивате при някви лекарки).

Kras4eto_lp
04-28-2009, 14:16
Слага се упойка ама не и знам името. Няква дето ти я пръскат в устата.
Самото дупчене не боли изобщо, първите 3-4 дни обаче е много гадно и няма да можеш да ядеш почти нищо от болките. Почиства се устата с сандрин по 4-5 пъти дневно първите 2 седмици. :D

ifkataAa
04-28-2009, 14:29
Отиди в някое студио за татоси и обици докато прибиват езика на някой друг, гарантирам ти, че няма и да си помислиш да си пробиеш езика.Преди 7 месеца и аз бях много навита за пиарсинг на езика, но като разбрах как се пробива реших, че и без нея съм си гъзе :D И като изключим начина по който се пробива, болката е изключително голяма, понеже езика е чувстително място, ако е някой който не разбира много може да засегне някоя точка и да има лоши последствия.Също така на първо време ще ядеш само от сламка, да де ще пиеш, защото храната ти ще се пасира и най-различни интересни историйки.Лично аз не съм такава мазохистка та да си причиня това, но ако на теб ти стиска късмет.Наистина стои много яко, но според мен не си заслужава болката :)

marin4itu
04-28-2009, 15:02
ifkataAa, като не си се пробивала, не знаеш дали боли много или не :) И аз не съм си пробивала езика, но не вярвам да е болка за умиране... Пъкк и човек ако наистина иска обица някъде, болката е най-малкото нещо, което може да го тревожи :)

mimsssssss
04-28-2009, 15:07
защо наплашвате момиче че трябва да яде кисело мляко или направо кажи речи само от сламка :D е ставате смешни вече.ако тя се чуства добре и няма рана афта или подобно може да яде всичко.ако се промива със изписаното лекарство всичко ще е ок.болката също е направо минимална нито ще трепнеш нищо -нали затова е упойката,даже и кръв няма ако ти уцелят точното място.просто вече сме кой век за да я наплашвате така все едно е второто момиче или третото в тоя свят дето иска д се пробие.

smileforyou12
04-28-2009, 15:30

3.Казвали са ми че на ден по 2-3 пати се почиствало с някакъв препарат за да няма инфекции и искам да знам дали това е докато не си махнеш обицата или просто първите няколко седмици(дни).

(Потърсих в сайта имаше доста теми но във всички пишеше различно всичко за това реших да пусна нова да разбера и да съм наясно)

така понеже аз имам обеца ще кажа ,че слага се упойка да не боли.
болите след слагането на мен ми бяха около 4 5 дена зависи за хигиената мисля че беше да се жабуриш със сандрин

whisp
04-28-2009, 15:47
слага се упойка-лидокаин мисля че се казваше следователно
по време на пробиването няма болка
първите 3-4 дена ще те боли но е поносимо
около 10 дни се жабуркаш със сандрин

mArChEtYy
06-13-2009, 13:20

Слагат ти лидокаин не боли само усешташ как ти "вкарват" абоката на мен лично бяха 7 дни ядох само супа.. Най- добрият препарат е Сандрин използва се първите 2-3 седмици :-P :-P :P :P

Pedigree
06-13-2009, 13:55
Слага се упойка, да. Самото пробиване не боли много, усещаш леко пронизване, нищо особено.
При всеки е различен периодът с болките. Лично на мен първите 4 дена ми беше трудничко. Подут ти е езикът, после маса лиги, но се търпи. Вече 7мия ден не ме болеше, езикът си ми беше спаднал, а на 3тата седмица си бях сменила обецата с по-къса.
'Препаратът' се казва сандрин. С него се промиваш след всяко хранене. 2 седмици са напълно достатъчни за жабуркане с него.

Sun121
01-22-2011, 10:25
Тази седмица докато сме грипна ще ходя да си дупча езика и понеже наще не дават ще спя в една приятелка докато премине фъфленето и тн. Но имам един проблем смятам да се продупча в понелник,а съм на зъболекар в сряда. Ще може ли да си махна обицата за 30 мин макс и после пак да я сложа ? Пък и понеже с наще седя само на вечеря и за да не видят мисля да си я махам и после пак да си я слагам няма да ми е зараснала нали ?

Pamaa
01-26-2011, 19:57
Тази седмица докато сме грипна ще ходя да си дупча езика и понеже наще не дават ще спя в една приятелка докато премине фъфленето и тн. Но имам един проблем смятам да се продупча в понелник,а съм на зъболекар в сряда. Ще може ли да си махна обицата за 30 мин макс и после пак да я сложа ? Пък и понеже с наще седя само на вечеря и за да не видят мисля да си я махам и после пак да си я слагам няма да ми е зараснала нали ?

чувала съм, че мн бързо зараства дупката... пък още докато е прясно да не ти стане хептен нещо :-o :-x

DarknessAngel
01-26-2011, 22:15

чувала съм, че мн бързо зараства дупката... пък още докато е прясно да не ти стане хептен нещо :-o :-x
Зависи, ако е нова има и такава опция. Моята е на една година, махала съм я за денонощия, но нямам проблеми със слагането после :)
За половин час няма да се запуши, поне по моя преценка.

01-26-2011, 23:34
Обеца на езика е най НЕхигиеничното нещо !!
Да не мислиш че някои ще ти гледа езика като говориш :-s
имаше едно момиче което е глътнало докато спи и се задавило
ако тва искаш...слагай :?

FuckingFreak
01-27-2011, 08:19
^ Момиче, живееш в 21 век, не в каменната епоха. . . За теб всичко нормално и прието е НЕхигиенично, НЕздравословно, НЕкрасиво и т.н. така ли ?! На теб нищо и никой не те гледа, мисля че повечето момичета и момчета които посещават по-често форума знаят за какво иде реч. А това че някоя си се е задавила не значи че при всички става така, като е било некадърно и не си е завинтило топчето ще се задави я .. И кво, умряла ли е поне?! Иначе претендираш, че ти си НАЙ от всички и си НАЙ във всичко, ама живееш точно като първобитен човек вече съм убдена..

а по темата : Не мисля, че да криеш е най-добрият вариант. Рано или късно ще разберат и тогава ще са поставени пред свършен факт.

whitebunny
01-27-2011, 11:18
темата е от 2009

01-27-2011, 15:56
^ Момиче, живееш в 21 век, не в каменната епоха. . . За теб всичко нормално и прието е НЕхигиенично, НЕздравословно, НЕкрасиво и т.н. така ли ?! На теб нищо и никой не те гледа, мисля че повечето момичета и момчета които посещават по-често форума знаят за какво иде реч. А това че някоя си се е задавила не значи че при всички става така, като е било некадърно и не си е завинтило топчето ще се задави я .. И кво, умряла ли е поне?! Иначе претендираш, че ти си НАЙ от всички и си НАЙ във всичко, ама живееш точно като първобитен човек вече съм убдена..

а по темата : Не мисля, че да криеш е най-добрият вариант. Рано или късно ще разберат и тогава ще са поставени пред свършен факт.

Да- сигурно щото съм 'първобитна' съм от най харесваните момичета в училище..НО за жалост на всички НЕ харесвам момчета.

MegiBoOm
01-27-2011, 16:00
....ох, стига сте вадили стари теми дее....

bibss
01-27-2011, 17:22

Да- сигурно щото съм 'първобитна' съм от най харесваните момичета в училище..НО за жалост на всички НЕ харесвам момчета.

xxKiFlAxx нали знаеш, че евтината стока има много потребители (извинявам се за изтъркания лаф,но е най-подходящ в случая) както и по-нагоре са казали мислиш се за НАЙ пред всички.. ее не става така ти си тука някво загаренце,което се мисли за нещо повече.. ее хубаво тогава мисли се всеки има право на личен избор какъв ще му е живота, ама не си избивай комплексите тука.. :?

n3zabrawiimaa
01-27-2011, 21:17

xxKiFlAxx нали знаеш, че евтината стока има много потребители (извинявам се за изтъркания лаф,но е най-подходящ в случая) както и по-нагоре са казали мислиш се за НАЙ пред всички.. ее не става така ти си тука някво загаренце,което се мисли за нещо повече.. ее хубаво тогава мисли се всеки има право на личен избор какъв ще му е живота, ама не си избивай комплексите тука.. :?

Хахаха казаха ли ти го ве мършичкооо ! Лягай да спиш ! ;]

към кифлата! ; )))

POLLINA
01-27-2011, 23:19
:shock: :lol: :lol: :lol:
вече почваш да ме изумяваш :lol:
ти ли беше казала , че обезкосмяване на триъгълника е НЕхигиенично !? :lol: :lol: :lol:

FuckingFreak
01-28-2011, 06:28
^ да , беше казала още че нея никой не я гледа и затова няма нужда, също така да не забравим факта че ако някое момче я хареса (което ще стане доста трудно) трябвало да я приеме каквато е
и още една комбинация - парфюм на потно... :smt078

01-28-2011, 06:36
^ да , беше казала още че нея никой не я гледа и затова няма нужда, също така да не забравим факта че ако някое момче я хареса (което ще стане доста трудно) трябвало да я приеме каквато е
и още една комбинация - парфюм на потно... :smt078

Да аз го казах!
обезкосмяването е НЕхигиенично дори да не изглежда така :?

И да..ако някои ме харесва наистина.. ще ме приеме каквато съм и ако не го направи значи не ме харесва!
А аз съм хубава на вид и до сега поне не съм имала проблеми :?

lamoon
01-28-2011, 08:45
нещо тука май самочуствието е в доста голяма доза..
не разбирам защо се мислиш за най..
голяма комплексарка, я качи някоя снимка да те
видим колко си "хубава"..

POLLINA
01-28-2011, 12:05
потна ,космясала, със странни разбирания за живота ...
изивнявай, дори любимият човек би се опитал да те промени ... :lol:
момиче си подяволитее

n3zabrawiimaa
01-28-2011, 12:13
момиче си подяволитее

+1.

FuckingFreak
01-28-2011, 12:20
момиче си подяволитее

+1.

+2

01-28-2011, 16:32
момиче си подяволитее

+1.

+2

Не съм потна постоянно :? случва се само лятото а за лятото е нормално да се случва
Освен тва зимата не се мърся мн нито се потя точно заради тва не е нужно всеки ден къпане! А и е студено

FuckingFreak
01-28-2011, 16:36
Аха значи се къпеш 1 път в месеца така ли :oops:

POLLINA
01-28-2011, 16:37
:shock:
случва се ,да.Това е един нормален процес , НО за да се предотврати се използват дезодоранти против изпотяване, не само парфюми !
а за къпането... направо нямам думи вече. нужно ли е да си мръсен , за да се изкъпеш?! Това е въпрос на лична хигиена,която очевидно ти не притежаваш.

01-28-2011, 16:41
Аха значи се къпеш 1 път в месеца така ли :oops:

ами не. в седмицата веднъж е нормално

POLLINA
01-28-2011, 16:42
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MegiBoOm
01-28-2011, 16:44
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

малеее :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

FuckingFreak
01-28-2011, 17:22
Е как ще е нормално ?! :shock: Баба ми ми е казвала че навремето са се къпали от Великден за Великден

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mentirahermosa
02-02-2011, 12:18

Стара е темата, ама няма как да не го направя...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

_m1me7o_
02-02-2011, 12:31
Аз се пробих преди 1год. Не ме болеше изобщо 10дни не пиех алкохол но се хранех нормално! Всичко е от организма на човека! При мен нямаше никакви проблеми!