Влез

View Full Version : Какво бихте направили ?

fifa
04-27-2009, 18:16
Здравейте.... Аз съм от провинцията. Студент съм първа година в Русе. Уча Информатика. Какъв е проблема ли ? Проблема е с мойте родители. Живея страшно мизерен живот. Поради липсата на ПАРИ ! Разбирам ги наще затова не им се оплаквам. Като се прибера в моя дом при семейството вечната тема е НЯМАМЕ ПАРИ. Само караници и скандали. Малък е града няма възможност за по-голяма реализация. На мен самия това много ме подтиска и аз се чуствам виновен. Много пъти ми е идвало да прекъсна ученето и да се хвана на работа да се издържам. Русе не е София няма почасова работа, а аз трябва да ходя на лекции. Ако това продължава още много време ще се стигне до РАЗВОД. Какво бихте направили вие ? Благодаря за вниманието. :-o

viksun
04-27-2009, 18:22
ne si vinoven za ni6to! slushai me ne prekusvai u4eneto! za6toto 6te stanesh kato va6te da nqmash pari :( u4i spolu4i v tozi jivot! a otnosno kakwo da ti kaja pari v dneshno wreme nikoi ne dawa prosto taka.. ako ima nqkude stari hora pomagai im ne6to da re4em da idesh do magazina ili ne6to da pomognesh v gradinata wse ne6to 6te ti dadat mislq si :S

fifa
04-27-2009, 18:45
Другия вариант е да започна да чета как може да изкарам нещо по интернет. След като съм такава специалност. Но докато това стане... направо незнам. Много ми е трудно така.

LittleDude
04-27-2009, 19:31
Майка ти баща ти работят ли?

fifa
04-27-2009, 19:36
Работят но с тези малко заплати човече в провинцията не мисли, че е лесно да се живее.

DMX1
04-27-2009, 19:46
Не може ли да учиш задочно ? Така едновременно и ще работиш :)

fifa
04-27-2009, 19:59
Еми аз ако мина задочно накрая ще си взема дипломата и няма да знам нищо. Искам след завършването си да работа по тази спец. а не само да си го искарам висшето.

nefchi_bs
04-28-2009, 06:00
Не ми се вярва в Русе да няма почасова работа..Не е толкова малък града..Не знам дали там има макдоналдс,но смените са по половин ден от 6 до 13(или нещо такова беше) и може спокойно да си на работа сутрин и след обед да си на лекций..

Fych
04-28-2009, 07:55
Това да спреш ученето по-добре го забрави!ето защо"спираш да учиш,почваш работа и какво?До края на живота си ли ще се местиш от работа на работа,защото нямаш специалнопст?

А за вашите като няма пари,няма как да промениш нещата.Ако се разровиш все ще намериш някаква работа.Е,може да раздаваш листовки(което няка да ти донесе кой знае какви пари),но пак е нещо като за начало.Успех!

fifa
04-28-2009, 09:02
Не ми се вярва в Русе да няма почасова работа..Не е толкова малък града..Не знам дали там има макдоналдс,но смените са по половин ден от 6 до 13(или нещо такова беше) и може спокойно да си на работа сутрин и след обед да си на лекций..

Няма макдоналдс.

А пък сега и в тази криза е нещо страшно.

viksun
04-28-2009, 11:27
setih se ako imate kaufland moje da raznasqsh vestnici ne pla6tat mnogo no e ne6to :)

Rofl4e
04-28-2009, 12:22
все ще си намериш някъде работа спокойно.. :) просто потърси.. и не прекъсваи обочението си за нищо на света

DMX1
04-28-2009, 12:41
Еми аз ако мина задочно накрая ще си взема дипломата и няма да знам нищо. Искам след завършването си да работа по тази спец. а не само да си го искарам висшето.

Да , но щом ти трябват пари се налага .

Really
04-28-2009, 19:10
Мислил ли си да се занимаваш с някаква компютърна специалност ? Доста пари можеш да изкараш от интернет ако се занимаваш. (Програмни езици - HTML,CSS,PHP,MYSQL,JS, и т.н.), a аз например се занимавам с уеб дизайн. (Малък съм, но това не мисля, че е от значение, но все пак продължавам да се обучавам. Имам познати на 14-15 години които си печелят доста пари по този начин. - Графичен, печатен и уеб дизайн). И все пак няма начин да няма работа никъде. Успех занапред. :)

sexa_na_kompleksa
05-01-2009, 10:29
За мен работата по интернет е малко съмнителна. По-добре потърси нещо друго. Мисля, че в Русе имаше магазин от рода на Кауфланд, Била и т.н. Потърси там. Или в някое заведение. Все ще си намериш нещо. Но както казаха по-горе - недей да прекъсваш!

xcomplicatedx
05-01-2009, 14:20
.......

hisy
05-07-2009, 19:28
;[[ Ох нямам идея ;( и аз...

Bloodlust
05-08-2009, 18:07
;[[ Ох нямам идея ;( и аз...

Тогава защо ги поствате тези безсмислени мнения? Аман!

А към автора - потърси си надомна работа. Не е кой знае колко дходоносно, но пък нямаш работно време. Не се хващай с тези шмекерии за пари по интернет. И в никакъв случай не прекъсвай учението. Парите се печелят и харчат, образованието си е за цял живот.

ToniStoraro
05-08-2009, 19:54
това, което учиш, ти дава големи перспективи след завършване. Завърши си образованието, след това си намери нормална работа, а с тази специалност ще бъде и доходоносна. Няма смисъл да прекратяваш и да почваш да работиш неквалифициран труд. Изчакай още малко докато завършиш. Тогава ще ти се оправи проблемът с парите.

thelideto
05-13-2009, 19:30
Започни работа :( :(

GReddy_91
05-13-2009, 19:46
Учи и работи-знам,че е ще ти е трудно,но щом няма друг начин?Или освен някой от ваще да забегват по чужбина,но аз лично не бих разчитал на тяхи бих си учил и работил щом няма друг начин

asi_basi
05-13-2009, 21:54
Da raboti6 i sledva6 e dosta trudni4ko, ot li4en opit znak... no ponqkoga se nalaga i tova. Kato na4alo ne im iskai pari kato djobni i t.n. da gi ulesni6 nqkaksi .... neznam kade da nameri6 rabota, no ako imate ot tezi golemite verigi magazini opitai tam

psychedelic
05-14-2009, 13:41
За нищо не се отказвай от ученето !
Иначе стани дилър на дрога, поразпитай некой познат в Русе да те запознае с малките риби в подземния свят и разнасяй дрога ;)