Влез

View Full Version : странен проблем

asasfdf
04-27-2009, 21:54
то всъщност не е съвсем проблем като повечето из форума (даже темите-ебавки,дето явно авторите си имат проблеми),ама всеки го има..смисъл
не ми стига времето..не се чувствам притиснат по някакъв начин от родители или учители,което предполагам е добре,но въпреки това чувствам, че времето не ми достига..
ше пробвам да съм максимално кратък и да не се права на умен като изпиша 50 реда простотии,както мн хора обичат ад праат, а ние мразим да ги четем..
искам да имам повече време..едва успявам да съчетавам нещата..искам да отделям поне по час-два за учене..искам да прекарвам повече време с приятелите си, но не да страда приятелката ми или обратното..искам да рисувам, да си играя видео игри и да чета..да чета ех..искам да тренирам, да ходя на планина, да общувам с нови хора, да се отрязвам без да губя пари и супер мн време за малкото тръпка..искам да работя над някакви проекти, да се развивам..а нямам това време..спя по не повече от 5 часа на нощ (и то когато нямам някакви курсове примерно) което сигурно си ми и личи, ама просто ми е станало като фикс идея..искам ад помагам повече в къщи, защото виждам че не върша почти нищо, искам да усъвършенствам уменията си с китара, искам сега лятото и на спорт някакъв да тръгна..
съвети не знам какви мога да очаквам..надеждата ми е да пуснат ей така някое хапче да нямаме нужда от сън (а мен много ме радва и да мързелувам и сънувам разни там простотии, ама за чий х*й,нема кога) и така..требе явно да си измисля начин да организирам по-добре..времето си.а дните минават толкова бързо!

clever
04-28-2009, 14:04
ми не учи ве.... :lol: :lol: аз как го правя нищо не поглеждам и пак си имам се 5-6 тук там някоя 4 :lol:
:lol: :lol: :lol:

mynichka
04-28-2009, 14:54
И аз искам повече време, но няма ... :?

hisy
05-07-2009, 19:32
Ако си свършваш работата по-бързо може и да имаш повече свободно време :D

dork
05-10-2009, 13:30
чувствам се по същия начин,нито си научавам като хората,нито правя нещата които искам и ставам :shock: ](*,)

clever
05-10-2009, 17:29
http://img.photobucket.com/albums/v308/bratschnick3/PUNK%20and%20DISORDERLY%20%202005/berlin052.jpg
:lol: не се вдържах :lol: :lol:
:razz: :razz: :razz:

fluffka1
05-10-2009, 18:49
и аз съм така, за нищо нямам време, пък и не съм много организирана, ей ся вместо да седя в тъпия нет може да върша много други по полезни неща ама на!

LittleDude
05-10-2009, 18:57
Извод - тъпото даскало ни проваля живота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :-x :-x

Wrathchild
05-11-2009, 03:40
Леле, какви гръмки изказвания.
Вие без учене за къде сте? Че чак и живота ви проваля, аз все мислех, че е за да го улесни...
Ще започнете работа след време, ама ще сте там по цял ден. И тогава да ви питам. Поне от училище може да си напишете бележка и да отсъствате, а на работа не е точно така...
До автора: Относно ученето, просто внимавай в час, ако се налага си води записки. Така за вкъщи ще ти остава по-малко за учене.