View Full Version : Да прецакам ли?
Бихте ли прецакали някой,когото не познавате,като му вземете гаджето..
Любопитно ми е,защото съм в такава ситуация в момента и се чудя какво да правя..
:(
Kostadin_682
04-28-2009, 05:53
Любопитно ми е,защото съм в такава ситуация в момента и се чудя какво да правя..
Аз не бих го направил :?
soul1199
04-28-2009, 05:59
зависи от ситуацията :-o
XiPiXoPiGiRL
04-28-2009, 06:04
а в твоята бих... :P
cherinka
04-28-2009, 06:16
8-) понякога страдам от прекалено самочувствие и вярвам, че въпросния човек ще е по-щастлив с мен.
Дали е грешно или не - никой не може да ми каже.
И, все пак, лошо няма да пробваш. :)
прецакваи ги тия мърши бе се едно теб няма да те прецакат ако могат
Щом не могат а си задържат гаджето значи е в тях проблема :D
soul1199
04-28-2009, 06:25
а в твоята бих... :P да ми земеш гаджето ли? :razz: :razz:
Bellatrix
04-28-2009, 06:56
Ако наистина много силно харесвам въпросния човек.
sladkish_14
04-28-2009, 07:02
Ми прецакай го , ако можеш ... :-D
П.С - Аз гласувах за 'зависи от ситуацията' :wink:
XiPiXoPiGiRL
04-28-2009, 07:05
ако е пич ест 8) бзк бе аз цитирах думите ти за да довърша мисълта си... :D
LovelyGirl
04-28-2009, 08:07
Ако момичето има чувства към теб, защо да не :-| .
Но, ако тя е щастлива с приятелия си, не им се бъркай [-X
сега си представи тебе да те прецакат така :-P
sextazy_baby
04-28-2009, 14:14
Бейби,правиш това което искаш,то момичето ако иска да е с теб,ще зареже другия
GossipGirl89
04-28-2009, 15:39
Ми зависи от ситуацията гласувах.
Поприницип не съм фенка на тия неща с прецакванията и правенето на мръсно ама понякога човека си го заслужава... В смисъл ако въпросното момиче се е опитало да ми направи гадно на мене тогава така ше я прецакам, че свет ше й се завие :D А и зависи какво имаш предвид под "някого когото не познавате" - аз съм била в ситуация, в която не съм познавала лично момичето, но от гаджето й разбрах що за човек е...Той не е ксазал нищо лошо за нея ама като ми е споделял кви неща прави и аз сама си изградих представа, че не струва и не го заслужава :)
Абе понякога трябва да сме егоисти :) Не може винаги да гледаме другите да са добре, защото нашето щастие никой не го гледа...
sweet_nothings
04-28-2009, 16:15
Човеееееек, ако не рискуваш, няма да разбереш дали е за добро или не! Така, че ти преценявай ;)
Ако я харесвам много абсолютно да, пък да не говорим дори за най-малки чувства...
smileforyou12
04-28-2009, 16:52
като му вземеш приятелката казваш го с такава увереност че ти си сигурен че тя ще дойде при теб :shock: а защо не поясниш каква е ситуацията много на сляпо ни караш да кажем
Neftochimic
04-28-2009, 17:05
и за кво ще го правиш?!
най-много да ти начупят муцуната 8)
и за кво ще го правиш?!
най-много да ти начупят муцуната 8)
и така и ще стане :lol:
soul1199
04-28-2009, 17:43
ако е пич ест 8) бзк бе аз цитирах думите ти за да довърша мисълта си... :D знам бе и аз се шегувах :D :D просто няаше ко да прая и затва писах :razz: :razz:
Всички сте за бой :grin: :grin: :grin:
My6mYLka
04-28-2009, 20:54
наистина зависи от ситуацията . . . ама всеки е с различно мнение ако и тя те харесва вземайте се ..
като му вземеш приятелката казваш го с такава увереност че ти си сигурен че тя ще дойде при теб :shock: а защо не поясниш каква е ситуацията много на сляпо ни караш да кажем
1.За трети път ме вика да и преинсталирам компютъра в рамките на месец
2.При поредната преисталация вчера ми сподели,че с приятеля и са заедно от 8 месеца,а последните 4 не са правили секс,не знам защо (може и да ме лъже,ама пак си има причина..)
3.След като и казах,че в събота ще ходя на бар,тя поиска да я взема с мен,защото нямала какво да праави..
Може и да си въпбразявам,ама като го прочетеш това какво първо ти идва наум?!? ...много съвпадения станаха..
dragonfly92
04-28-2009, 22:15
Ако наистина много силно харесвам въпросния човек. иначе не си струва :)
miss_asi
04-29-2009, 07:14
Зависи от ситуацията!
slun4ice_90
04-29-2009, 07:23
Мен,от теб една умна тема не съм прочела... :D И май няма да скивам...
В никакъв случай .. човече :)
BigFakeSmile
04-29-2009, 14:44
ем зависи колко си хлътнал по нея/него
ако е доста..нищо не трябва да те спира..
този човек е непознат, а ти трябва да гледаш на теб да ти е добре..
обаче от друга страна...ако имаш малко съвест :D (не като мен) помисли просто какво ще ти е ако на теб ти вземат гаджето..
vesito13
04-29-2009, 15:32
Много зависи от ситуацията , но може би в твоята бих . Тя си иска да е с теб един вид , не виждам особена причина да не вземеш гаджето на оня :-D и btw ти на скоро не беше ли пускал тема за някаква твоя състудентка , която също си има приятел , но с нея се сваляте и т.н. или нещо се бъркам :-o
Много зависи от ситуацията , но може би в твоята бих . Тя си иска да е с теб един вид , не виждам особена причина да не вземеш гаджето на оня :-D и btw ти на скоро не беше ли пускал тема за някаква твоя състудентка , която също си има приятел , но с нея се сваляте и т.н. или нещо се бъркам :-o
Профила се използва от много хора миличка,не знам кой к'ви теми е пускал :D :D
^дааа,бе,ние тоя сериал сме го гледали! :razz:
mimsssssss
04-30-2009, 06:38
неможеш да накараш никой на сила.щом другия който си харесал отвърне значи той зарязва половинката си.ти нямаш нищо общо със ситуацията.и все пак отговорих първото,живеем в свободна страна може да крадеш сърцето на когото си поискаш
Dollystar
04-30-2009, 11:20
Когато не познаваш човека е ужасно да го прецакаш, щото може да е печен и тогава ще е ацки тъпо :x
nimfernal
04-30-2009, 12:02
Ами зависи от момичето... :D :D :D