PDA

View Full Version : Искам слаби крака ... упражнения?

NaDiiToOo
04-28-2009, 14:01
Искам малко да отслабна,както и коремът,така и краката,но не знам с какво трябва да се храня и с какви упражнения трябва да се натоварвам.Ако някой може - да помага :)

clever
04-28-2009, 14:07
спорт-каране на колело;тичане;коремни преси;клякания..
можеш и да тренираш нещо-волейбол;баскет...
инаме за яденето-яж каквото искаш :) няма смисъл да си ограничаваш от храна
просто бъди активна :P
успех! 8)

TonChoY
04-28-2009, 14:10
за корема коремни преси всяка сутрен и вечер
за краката клякания и тичане ... като всеки път увеличаваш бройката на кляканията,коремните преси и времето на бягане
повече течности,плодове,зеленчуци избягвай тестените храни, сладките неща и газираните напитки .. непропускай закуската
може да се запишеш на някакъв спорт

дано съм помогнала .. :-) :-)

Успех!! :)

NaDiiToOo
04-28-2009, 16:15
Благодаря на всички ;-)

By_YoUr_SiDe
04-28-2009, 16:27
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p10096.html
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p183.html
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p166.html

^Вчера ги започнах :)

YouCantStopMe
04-28-2009, 19:12
+ скачане на въже ;-)

PanaH
05-03-2009, 08:53
и аз съм останала с впечатление, че коремните преси нищо не помагат.те просто оформят коремчето :)

Schneeflocke
05-03-2009, 08:59
Най-подходящият за това спорт е бягане на дълги разстояния. Разбирай: поне 7 километра(18 обиколки на стандартен стадион). С коремни преси и клякания ще натрупаш мускулна маса.

heiress
05-03-2009, 10:14
Тичането е най- ефективно. И аз мисля след като ми минат всичките видове изпити да заложа малко на спорта.. и понеже ми се струва скучно да тичам съм решила да се захвана отново с тенис. Много ефикасен спорт е. Хем е забавно, хем много добре се оформя тялото.
;)

Pepincetyy
05-03-2009, 10:56
за краката-скачане на въже,клякания и тичане
за корема-коремни преси
Ето ти няколко много добри упражнения:
-http://dieti.rozali.com/vkyshti/p8969.html
-http://dieti.rozali.com/vkyshti/p189.html

DaRk_AnG3L
05-03-2009, 19:30
+ скачане на въже ;-)

Според мен скачането на въже е най-доброто решение, защото не стяга само краката :)

NaDiiToOo
05-07-2009, 12:12
Благодаря много :)

Mi6inka
05-07-2009, 13:09
моя съвет е 1во да потичаш ,за да свалиш излишните (желаните) килограми ,както от бедрата така и от коремчето... въртене на обръч също съм чувалал че спомага за оформянето на коремната зона ... ии да де..те хората ти казаха ...яко бягане ,скачане на въже.. след като свалиш -коремни ,за да се постегнеш,клякания ии така :)..аа и многооо течности (ама не коли и газирани напитки)

brokeninside13
05-07-2009, 13:38
Ами за да слаби първо .. абе направо ще ти дам една тема. Не ми се обяснява http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=238342 значи чети от 3тия коментар надолу! говори се за дупето, но е същото и за краката.

Иначе аз ходя на фитнес, карам колело, тичам. И въпроса ми е - Като тичам да пътеката (и не само на пътеката) започва да ме боли от дясната страна 3-4 пръста по-надолу. ОТ какво може да е това. И съм забелязала,че като си поема въздух докато ме боли някак болката намалява. Предполагам че е защото принципно досега не съм тичала и с времето ще спре, но искам да чуя вас. Мерси предварително! :) :-)

MP
05-07-2009, 14:25
Кардио(тичане,плуване,кара е на колело,скачане на въже...) 3-4 пъти седмично и най-важното - да си оправиш храненето.Без сладко,газирано и тестено.

Bloodlust
05-07-2009, 21:06
Както казаха преди мен - коремните преси не помагат за отслабване. Давай със скачане на въже, бягане и въртене на обръч. Повечко вода и по-малко вредни храни.

s1NNer
05-08-2009, 05:13
^ +че не помагат, пък и не са особено полезни да се правят попринцип.

plamka
05-09-2009, 14:22
С много кардио ( тичане, колоездене, ходене, изкачване ) и упражнения с тежести. Най - добре ще е ако имаш време на фитнес да ходиш, но трябва постоянство.

foreverr
05-09-2009, 14:24
Фитнеса и по-ефективен от упражненията в къщи, за това почвай да ходиш ако искаш да си слаба и хапвай по малко и се оганичавай. :)

brokeninside13
05-09-2009, 15:12
здравейте, ходя на фитнес, карам колело, тичам. И въпроса ми е - Като тичам да пътеката (и не само на пътеката) започва да ме боли от дясната страна 3-4 пръста по-надолу. ОТ какво може да е това. И съм забелязала,че като си поема въздух докато ме боли някак болката намалява. Предполагам че е защото принципно досега не съм тичала и с времето ще спре, но искам да чуя вас. Мерси предварително! :)

s1NNer
05-09-2009, 19:30
здравейте, ходя на фитнес, карам колело, тичам. И въпроса ми е - Като тичам да пътеката (и не само на пътеката) започва да ме боли от дясната страна 3-4 пръста по-надолу. ОТ какво може да е това. И съм забелязала,че като си поема въздух докато ме боли някак болката намалява. Предполагам че е защото принципно досега не съм тичала и с времето ще спре, но искам да чуя вас. Мерси предварително! :)

Не дишаш равномерно! От това е. Можеш да го оправиш като на всяко стъпване с десния крак вдишваш, а на стъпване с левия издишваш - примерно. Или дори и да не е в определен ред просто се старай да дишаш равномерно.

Slave4You
05-09-2009, 19:46
Уфф нз за тези коремни преси ама аз ги правя от доста време за да си стегна долната част на корема и от цялата работа коремът ми сега наистина е мн стегнат, ама коремчето си го имааа ;)

brokeninside13
05-10-2009, 15:28

Не дишаш равномерно! От това е. Можеш да го оправиш като на всяко стъпване с десния крак вдишваш, а на стъпване с левия издишваш - примерно. Или дори и да не е в определен ред просто се старай да дишаш равномерно.

Ще пробвам. Като се замисля досега н е съм дишала равномерно. Мерси! :) :-)

zai4ety13
05-10-2009, 15:54

Не дишаш равномерно! От това е. Можеш да го оправиш като на всяко стъпване с десния крак вдишваш, а на стъпване с левия издишваш - примерно. Или дори и да не е в определен ред просто се старай да дишаш равномерно.Много си права! Точно затова е ! Преди мн ме болече там доли, но след като почнах да дишам разномерно(което ми беше малко трудно) си тичам спокойно всеки ден :)

bebygirl
05-10-2009, 17:12
Уфф нз за тези коремни преси ама аз ги правя от доста време за да си стегна долната част на корема и от цялата работа коремът ми сега наистина е мн стегнат, ама коремчето си го имааа ;)
do kolkoto znam a i ot li4en opit koremnite presi pomagat samo za gornata 4ast na korema az xodq na fitnes i tam pravq mn. seriozni koremni presi i kato broi i kato na4in na izpulnenie i samo gornata 4ast na korema iz4ezna dolnat anz kakvo da pravq s neq ;[ :booooomb:

clever
05-10-2009, 17:39
здравейте, ходя на фитнес, карам колело, тичам. И въпроса ми е - Като тичам да пътеката (и не само на пътеката) започва да ме боли от дясната страна 3-4 пръста по-надолу. ОТ какво може да е това. И съм забелязала,че като си поема въздух докато ме боли някак болката намалява. Предполагам че е защото принципно досега не съм тичала и с времето ще спре, но искам да чуя вас. Мерси предварително! :)и аз имам същия проблем
като тичам ме боли отдясно долу до ребрата някъде
но не спирам да тичам де... :D
не е проблем-сигурно са ти слаби мускулите на коремната кухина :)
нормално е като тичаш да те поболява корема
не се притеснявай

DimovB
05-10-2009, 17:41
Кардио(тичане,плуване,кара е на колело,скачане на въже...) 3-4 пъти седмично и най-важното - да си оправиш храненето.Без сладко,газирано и тестено.

colymoly
05-12-2009, 14:10
глупости, това са пълни глупости, че от коремните нямало ефект има и то голям, поне при мен, ако от бедрата не съм свалила нищо, то поне коремът ми се стегна с преси и скачане на въже, правя и едни др упражнения за бедра

puhi14
05-13-2009, 18:25
бягането му е майката..сутрин рано с едно мин.вода и след 1-2 седмици си готова :grin: