Oposoma
04-28-2009, 17:07
Zdraveite , izvinqvam se purvo za latinicata ... moqt problem ... az sum na 13 godini i sum mom4e mn puti sum si haresval momi4eta no otkakto q vidqh ... nemoga da svqla o4i ot neq mislq 4e i tq se 4ustva taka no ne sum siguren | V edin klas sme i obiknovenno mejdu4asiqta sme zaedno govorime si pital sam q za ne6to pove4e ot priqteli no taka go pitah 4e stana taka 4e tq mi kaza : Ok neka iz4akame i 6ti kaja. Tq naistina e nai hubavoto ne6to v jivota mi Obi4am q i ne vednuj sam i go kazval .... podarqvah i podaruci durja se s neq dobre ...estestven sum no problema e 4e ot moq klas i ne samo mn momi4eta si padat po men (ne se fukam ili ne6to takova) te se durjat po suvsem dr na4in ... daje sa mi predlagali a tq nz tq ima PC no sqda na skypa samo dokato si pi6eme ina4e e Oflline - zabelqzal sam go / V u4ili6te mejdu4asiqta sme zaedno su6to po fizkoltura tq si ima priqtelki i po4ti navsqkude e s tqh i sled u4ili6te .... no v mejdu4asiqta e s men i prez fiskolturata mn stranen 4ovek e dnes tq me pregurna .... e nasilstveno edno dr mom4e se bazika6e i i fana rakata no az zabelqzah 4e tq ne ese durpa6e samo vika6e "ne pusni pusni..." kogato mejdu4asieto ne doide do men se 4uvstvam mn gadno kogato se oburne v 4as se kefim no kogato si se ligavi s neinite fr mi e gadno .... Kakvo moga da napravq 4e da ne se sramuva da kaje 4e me haresva i da otgovori s polojitelen otgovor ... ima i dr az sum i obqsnqval 4e tq e specialna no tq qvno ne go ocenqva vika mi : Purvoto vlubvane e nai emucionalno .... no naistina q obi4am ! Daite suvet kak moga da i pokaja 4e ne me e sram da sum s neq i 4e bih napravil vs za neq .... Ve4e stigam do isteriii napravo se poburkvam nz do koga 6te izdurja !
Tova ne e Oposoma - dr 4ovek no ot tozi account toi mi e fr i mi go dade ...
Tova ne e Oposoma - dr 4ovek no ot tozi account toi mi e fr i mi go dade ...