PDA

View Full Version : Отслабване за дълъг период ;[

sladurkata92
04-28-2009, 21:40
Здравейте и от мен!

През зимата бях качила доста излишни кила, и тъй като съм много упорите преди месец се заех да отслабна задължително за лятото. Вече не ям нищо благо (може би само веднъж на 2 седмици си позволявам в малки количества), не ям нищо тестено, нищо пържено, повече наблягам на салатите (с лимон и чисто олио) и на плодовете. Вече един месец съм така, но резултат няма. Ако съм свалила, то са 1/2 килограма, а може би и толко не са. Все пак гладувам доста (вече цял месец) и се чудя как може да не отслабвам ;[
Може би трябва да изчакам поне още месец за да има ефект.. или е безсмислено..

Ще се радвам да прочета и вашите мнения!
Благодаря :)

martinelka_kuklata
04-29-2009, 04:35
А спортуваш ли?? Това което правиш сега е само здравословно хранене, което е много хубаво, но трябват и движения. Излизай, разхождай се пеша, ходи на фитнес или ако у вас имаш някой уред си тренирай. Може и да се запишеш да тренираш нещо. За някой организми диетата не е достатъчен начин за отслабване, така че СПОРТ! Айде със здраве :-) :)

GbSy
04-29-2009, 06:07
Не може само на диета, трябва и спорт... ако не се съчетаят няма как.
Запиши се на фитнес, взимай някоя приятелка с тебе и супер ще си прекарате, казвам го от опит. Много е приятно и ефективно (надявам се).

hahavteen
04-29-2009, 06:18
Проблемът е в това че ГЛАДУВАШ. Организма ти се плаши че няма да му дадеш достатъчно храна и складира всичко което изядеш. Идеята е да се яде често (на всеки 4 часа ако можеш). За да се отслабва трябва да се яде :) Добре е да се спортува за да се стегнеш но не е задължително за да свалиш килограми. Аз съм на режим вече повече от месец и съм -7кг без да съм се помръднала :-D

gia_sena_mono
04-29-2009, 08:48
Хвани си гадже, което ще те ядосва и ще видиш как бързо бързо ще отслабнеш.

sladurkata92
04-29-2009, 19:12
явно трябва и да поспортувам :-o

Кирилицата е задължителна!
slun4ice

Darkkiss
04-30-2009, 04:18
леле ще заспа(това че не съм спал от 4 дена е др въпрос)
в случая темата ме приспива