View Full Version : Баща ми, гаджетата и аэ
Скоро ходих в столицата при баща ми, един път започнахме да спорим защо не съм се бил заглеждал по жените и защо не съм си имал гадже. Аз му обясних че изобщо нямам нужда, време и пари за тях, но той не искаше просто да ме разбере че не ми е до тях, а започна да се заяжда че съм бил обратен и т.н. някой има ли подобен проблем и как го е разрешил, само не ми казвайте че ми тряя момиче :?
тези които имат гаджета не че имат излишни пари, но просто имат влечение към другия пол ...
а този спор, който е почнал баща ти е супер безмислен ..
нямам подобен проблем.. пък и за какво са ти пари за гаджето.. ?!?!Да не би да я издържажаш ти?! А пък и как така да нямаш време ти даен работиш 24/7?
jambo_bs
04-29-2009, 13:03
Тва е малко тъпо че щом си нямаш приятелка значи си гей.От ника ти разбирам че май повече седиш пред компютъра отколкото да мислиш за момичета.Пари едва ли ти трябват много.А Rofl4e е наясно при някой как стоят нещата с времето :P
MrUndaztood
04-29-2009, 13:11
Тва е малко тъпо че щом си нямаш приятелка значи си гей.От ника ти разбирам че май повече седиш пред компютъра отколкото да мислиш за момичета.Пари едва ли ти трябват много.А Rofl4e е наясно при някой как стоят нещата с времето :P
Ебати и простото заключение.За мен какво ще кажеш,още повече виж - Ева Лонгория ми е на аватара,сигурно съм неосъзнат гей травестит?!
И аз не искам.Единствената ми причина, за която не искам е,че съм непостоянен в мястото на живеене,по учебно време съм тук,лятото и ваканциите съм си във Варна,а много мразя "връзки" на огромни разтояния.Отделно не ми се занимават с други "проблеми" ако мога така да се изразя. Не ми се поемат и още отговорности,не ми се хабят и нерви.Не искам и да изпитвам отново шибаното чувство,когато всичко свърши.Тъй,че най-хубаво си е или свободията или типа "hi and bye".
Не съм поискал,не съм намерил.
До автора:баща ми и мен ме е питал,но му казах,че не планирам нищо сериозно до 18-19 годишна възраст,тъй че да спре да ме пита.
Infinity
04-29-2009, 15:04
Ебати и простото заключение.За мен какво ще кажеш,още повече виж - Ева Лонгория ми е на аватара,сигурно съм неосъзнат гей травестит?!
И аз не искам.Единствената ми причина, за която не искам е,че съм непостоянен в мястото на живеене,по учебно време съм тук,лятото и ваканциите съм си във Варна,а много мразя "връзки" на огромни разтояния.Отделно не ми се занимават с други "проблеми" ако мога така да се изразя. Не ми се поемат и още отговорности,не ми се хабят и нерви.Не искам и да изпитвам отново шибаното чувство,когато всичко свърши.Тъй,че най-хубаво си е или свободията или типа "hi and bye".
До автора:баща ми и мен ме е питал,но му казах,че не планирам нищо сериозно до 18-19 годишна възраст,тъй че да спре да ме пита.
Това на ава ти,май не е Лонгория :)
MrUndaztood
04-29-2009, 15:28
Това на ава ти,май не е Лонгория :)
'айде бе ти ли ще ми кажеш ;). Разрови се из Гугъл и намери тази фотосесия (или из някой Евински фен сайт) - рекламна за Loreal ;)
+1
Jumbie483
04-29-2009, 20:31
Баща ми никога не е отварял въпрос за гаджетата. За него дори май е по-добре, когато нямам :D
mArMaLaDkA
04-29-2009, 22:02
Пари ще ти трябват,ако си вземеш някоя разглезена,свикнала да харчи чуждите пари , и незнаеща с колко труд се изкарват 5 лева.Ако си хванеш такава няма да ти трябват пари-ще ти трябват мноого пари.Но това е друг въпрос,просто реших да отбележа.
Баща ти има типично мъжкарско мислене.Щом досега не си овършал 15 девойки и не ги сменяш през ден,значи си гей.От къде пък знае,че не се заглеждаш по жени?Нужно ли е,като вървите,да се обръщаш след всяка със зейнала уста и да отправяш коментари "Е,тая какви ц*ц* има!","Ебати страхотното дупе" и т.н.На баща ти заключенията идват от аргументи,изсмукани от пръстите и си е направо смешно.Остави го да си мисли неговите си глупости,или доведи някоя приятелка у вас,представи я за твое гадже,че да му се затвори устата.
awe za parite go kazah prosto da gi spomena i tqh, vse pak ne moje da sum bez puknat lev v joba i da trugna po gadjeta 8-) hmm da i kakto spomenahte naistina predpo4itam PCto pove4e ot jenite :D i vse pak mi ne e qsno za kfo trqq da me izkarvat gei samo 6toto ne iskam nikakuf luboven i/ili sexualen jivot :?
Darkkiss
04-30-2009, 03:55
Скоро ходих в столицата при баща ми, един път започнахме да спорим защо не съм се бил заглеждал по жените и защо не съм си имал гадже. Аз му обясних че изобщо нямам нужда, време и пари за тях, но той не искаше просто да ме разбере че не ми е до тях, а започна да се заяжда че съм бил обратен и т.н. някой има ли подобен проблем и как го е разрешил, само не ми казвайте че ми тряя момиче :?
1. РАЗКАРАЙ СЕ ОТ ГРАДА МИ БЕ СЕЛО !!!
2. а може и найстина да си педал
Dollystar
04-30-2009, 11:44
Гадно е баща ти да ти говори така! А относно въпроса ти мисля, че всеки може да има гадже независимо от времето и финансите си! Това не е оправдание по-точното оправдание за тебе е май че не си готов :booooomb:
afterforever
04-30-2009, 17:54
Градът бил негов... гигантомахия... :razz: :razz:
Спора е бил безмислен, ама почни да се замисляш защо не заглеждаш жени!? Като бях на 11 баща ми ме бъзикаше, че много съм се заглеждал..по какички.
xcomplicatedx
05-02-2009, 20:18
.......
kinkygirl
08-03-2009, 12:45
ее тва пък е много глупаво от страна на баща ти! как може да почва да те вини че си гей?! :shock: !! ми просто сега не е времето в което си намерил подходящото момиче за теб .. кво толкова!? ее все пак не епо-зле от баща ми щото нашия понякой пат ми бърка в нервите като почне да ме пита и базика кво прай гажето?! а ас тогава си бях самичка :D :D :D ама няа значение..явно с бащите няма оправия :D