View Full Version : каквии бедрааа
nikoleta93
04-29-2009, 11:36
здравейте значи едното ми бедро е около 80 см обиколка имам целулит а нагоре тялото ми е слабо имам малко коремче много ме е срам от краката ми много са големи все едно от краста на долу тялото е на някое друго многоооо дебело момиче oooххх какво да правя лято е а с тея големи крака какви упражнения само за крака да правя с бягане нз дали ще стане срам ме е да ходя да бягам по улиците и да ми се подиграват писна ми от дебелите ми крака заради тях не мога да нося пантлони дьнки трябва да са 70 номер че да ми станат не влизат на краката писна ми всички да ми се подиграват на краката :shock: :shock: :shock: :shock: :(
billytalent
04-29-2009, 11:45
Спортуваш ли нещо???Ограничаваш ли се откъм храна?
nikoleta93
04-29-2009, 11:54
Спортуваш ли нещо???Ограничаваш ли се откъм храна? аами не не спортувам дори когато сьм на диета и отслабна навсякьде другаде бедрата не мьрдат
хмм...повече разходки,каране на колело...щом проблема ти е само в краката мисля че това ще помогне
billytalent
04-29-2009, 12:03
Виж тези упражнения наистина помагат и повече движение естествено,а може просто кокала на краката да ти е по едър http://dieti.rozali.com/vkyshti/p9202.html
HotChickMaggie
04-29-2009, 13:06
Каране на колело,клякания и много ходене пеша.Няма начин да не помогне. :)
без спорт няма как да свалиш излишното от бедрата :? трябва много движение и постоянство! тичай в парка,скачай на въже,прави упражнения вкъщи ,не прекалавяй с яденето и проблема постепенно е се реши.може да се запишеш да тренираш нещо-решението е твое какво ще си избереш,но без спорт определено няма как да се получи.