View Full Version : Преса за коса
Здравейте..знаете ли някакъв друг начин за изправяне на косата ... защото пресата много ми я гори :?
LittlePrincess
04-29-2009, 14:29
със сешоар и кръгла четка..
еми няма друго освен сешоар и кръгла четка, може и с някаква маска за изправяне, сега рекламират някакви неща на шварцкопф май, не съм сигурна
HotChickMaggie
04-29-2009, 14:55
Ми зависи каква ти е косата.Моята примерно е чуплива и дълга и единствено с преса успявам да си я изправя.С четка и сешоар не става както трябва поне при мен. Но както ти казах,зависи от самата коса.
Ми зависи каква ти е косата.Моята примерно е чуплива и дълга и единствено с преса успявам да си я изправя.С четка и сешоар не става както трябва поне при мен. Но както ти казах,зависи от самата коса. моята е точно като твоята... чуплива и дълга
HotChickMaggie
04-29-2009, 15:09
Ми зависи каква ти е косата.Моята примерно е чуплива и дълга и единствено с преса успявам да си я изправя.С четка и сешоар не става както трябва поне при мен. Но както ти казах,зависи от самата коса. моята е точно като твоята... чуплива и дълга
Ами значи другото освен пресата,което правя е като си я измия и докато е още мокра,я пръскам с малко лак,реша я и я оставям да изсъхне.После само краищата с пресата.Поне не я гориш цялата.
j_adore2
04-29-2009, 15:09
Преса или сешоар .. Друг вариант няма.Тези шампоани,маски и тем подобни са пълни боклуци.
Преса или сешоар .. Друг вариант няма.Тези шампоани,маски и тем подобни са пълни боклуци. за тези шампоани няма да си давам парите.. както ти каза те са пълни боклуци..мисля да пробвам с сешоар.. но само да попитам.... нали трябва когато ми е мокра косата да използвам начина с сешоара или да ми е суха косата ?
HotChickMaggie
04-29-2009, 15:12
Трябва да ти е мокра косата.Ако е суха,няма никакъв ефект.
j_adore2
04-29-2009, 15:12
Мисля че е без значение.Аз лично се изправям на леко влажна коса :)
аха...а със обикновенна четка ли трябва..или както казаха по-горе да е с кръгла четка.. или е все едно ?
HotChickMaggie
04-29-2009, 15:17
Ами с обикновена едва ли ще стане добре.По принцип с кръгла трябва.
Ами с обикновена едва ли ще стане добре.По принцип с кръгла трябва. а знаеш ли горе-долу колко струва кръглата четка :? :? :?
j_adore2
04-29-2009, 15:20
Зависи от големината - има по 3-4,има и по 8-9 :) С която ти е по - удобно,такава си вземи. :)
Зависи от големината - има по 3-4,има и по 8-9 :) С която ти е по - удобно,такава си вземи. :) благодаря :) аз сега тук намерих една кръгла четка.. после ще опитам с нея.. пък ако не стане вече ще си купя друга :-D
HotChickMaggie
04-29-2009, 15:23
Ами с обикновена едва ли ще стане добре.По принцип с кръгла трябва. а знаеш ли горе-долу колко струва кръглата четка :? :? :?
Ами с тази големина,която си взех,ми става много добре.Беше 6 и нещо :)
Ами с тази големина,която си взех,ми става много добре.Беше 6 и нещо :) мерси че ми каза цената.. ако не мога да се изправяс четката в която имам в момента... ще трябва да си купя нова.. мерси на теб и на j_adore2 че ми казахте цените на четките :) :) :)
Има съпер як начин на мен много ми харесва ефекта.
Хващаш 1кичур леко влажна коса и навиваш в една посока, правиш го на фитилче и го вързваш с нещо. Лягаш да спиш и утре уауу
еми няма друго освен сешоар и кръгла четка, може и с някаква маска за изправяне, сега рекламират някакви неща на шварцкопф май, не съм сигурна
Аз я имам.Попринцип косата ми е къдръвичка и дълга и като се изкъпя става ужасна.Баси обема е :shock:
Иначе тва чак както е в рекламата косата няма как да стане поне според мен.Но по-различна си е малко като че ли,чуплива е и не е така бухнала и стой по-добре.Ама не е кой знае какво.Иначе цената е 8 лв някъде и хубавото е,че е доста количеството.
fluffka1
05-20-2009, 07:42
Има съпер як начин на мен много ми харесва ефекта.
Хващаш 1кичур леко влажна коса и навиваш в една посока, правиш го на фитилче и го вързваш с нещо. Лягаш да спиш и утре уауу
и така косата се изправя???? :shock: тва с хартийка ли го правиш???
GossipGirl89
05-20-2009, 08:18
То няма начин да не ти се изгори косата... аз мойта я изправям с ютия и знам, че я гори много, но пресата ми е боклук и нямам нерви да седя 40 минути и да се изправям с нея... А с ютията я гладя 2 пъти за 10 минутки и съм готова 8-) Пък и честно казано като съм изправена с ютия косата ми се задържа повече време права :)