View Full Version : Писна ми от тоя епилатор!!!
mechtaq_za_teb
04-29-2009, 17:07
Искам да ви помоля за съвет!
От няколко години ползвам епилатор и краката ми са станали на нищо. Получиха ми се врязани косъмчета. Постоянно излизат някакви пъпчици и незнам какво да правя. Чух че кола маската има страхотен ефект. Затова искам съвет каква кола маска да си взема и какво да направя, за да ми се пооправят краката :(
gia_sena_mono
04-29-2009, 18:21
И аз съм така.Имам подкожни косъмчета.Лятото даже ме е срам да си обуя къси гащи.Сега съм решила да ги оставя да порастнат и да пробвам с кола маска.
mimsssssss
04-29-2009, 18:46
и аз съм със същата кожа.просто ни е много чувствителна.аз преди ги редувах епилатор-кола маска но вече ми е все тая.постоянно имам подкожни косъмчета и ппреди дето са ми излизали с колата маска са ми останали белези.отделно лятото ги бях чоплила за да имам гладки крака :D и раните се опекоха и остана пак белези.просто краката ми са ужас ама кво да правя,просто такава ми е кожата.мисля че неможе да е оправи.
п.п.а с бръснач пък направо на обриви ставах и с депертоар също
Пробвали ли сте да си ексфолирате кожата след като си оскубете краката с епилатора? Аз откакто правя така, почти нямам подкожни косъмчета :grin:
fluffka1
04-29-2009, 19:02
Пробвали ли сте да си ексфолирате кожата след като си оскубете краката с епилатора? Аз откакто правя така, почти нямам подкожни косъмчета :grin:
как така? :lol:
mimsssssss
04-29-2009, 19:06
да мн ясно :) .аз по принцип винаги когато си взимам душ си се търкам навсякъде с ексфолиант.няма ефект.кожата ми е мека но не и гладка-просто имам прекалено много раздразнения.знам даже че на някой момчета им става и на брадата ако си махат космите и цял живот си седят със обриви.тва е от кожата,а не по какъв начин се махат космите
mechtaq_za_teb
04-29-2009, 19:08
Не знам... но преди време бях пробвала кола маска и забелязах огромна разлика от епилатора. Кожата ми беше станала много мека и не ми се появи нито едно подкожно косъмче. А с тоя епилатор имам чувството, че станаха безбройно много. :(
как така? :lol:
Кое как така?