Влез

View Full Version : БРЕМЕННОСТ - ПОМОЩ!

sexdrugsrocknroll
04-29-2009, 19:32
с моя приятел ... отвреме навреме сме без презерватив.. той НЕ се празни в мен .. но както той каза има междувременнен секрет .. и се чуда ,, от това вероятно може да се забременее.. нали?
всеки месец имаме такива страхове, но после ми идва...

и аз си направих тест 2 дни след въпросната вечер след последния ми цикъл в която имахме вечер без презерватив и.. тестът каза че НЕ СЪМ БРЕМЕННА.. но също беше казано да се направи 14дни след УЖ забременяването.. тъъ .. искам да питам.. за колко време се оплодява една яйцеклетка .. и щом теста ми каза че не съм бременна ,това вярно ли е .. или просто съм го направила твърде рано и може да съм оплодена в момента.. МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ !! ВАЖНО Е :С:С:С

zxcvbnmasdfghjkl
04-29-2009, 19:33
Твърде рано си направила теста

HichNeMiPuka
04-29-2009, 19:36
:-x :-x :-x :-x :-x :-x
ти сляпа ли си
можеш ли да четеш
погледна ли въобще, че има десетки подобни теми
мн рано си направила шибания тест

Rofl4e
04-29-2009, 20:04
теста отчита най рано след 7 ден

JenataNaShefa
04-29-2009, 20:04
с моя приятел ... отвреме навреме сме без презерватив.. той НЕ се празни в мен .. но както той каза има междувременнен секрет .. и се чуда ,, от това вероятно може да се забременее.. нали?
всеки месец имаме такива страхове, но после ми идва...

и аз си направих тест 2 дни след въпросната вечер след последния ми цикъл в която имахме вечер без презерватив и.. тестът каза че НЕ СЪМ БРЕМЕННА.. но също беше казано да се направи 14дни след УЖ забременяването.. тъъ .. искам да питам.. за колко време се оплодява една яйцеклетка .. и щом теста ми каза че не съм бременна ,това вярно ли е .. или просто съм го направила твърде рано и може да съм оплодена в момента.. МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ !! ВАЖНО Е :С:С:С

Извинявай, но ще питам: Как точно теста ти каза, че не си бременна ? Какъв беше гласът му ? :razz: :razz: :razz:

Много си избързала, чакай определения период и нов тест :?

puhinka93
04-29-2009, 20:15
Има много подобни темииииииии :-x :-x :-x

ThisIsMe
04-29-2009, 20:17
Миличка тия въпроси да беше ги задала преди да го направиш без предпазни средства.

BiboW
04-29-2009, 20:17
Ако не знаете:

Начало Търсене Потребители Потребителски групи Настройки за форума Оферти за лято 2009

Сега ясно ли е?

Neftochimic
04-29-2009, 20:53
aaaaaaaaaaaaa

iveta_bebeto
05-01-2009, 01:21
ima mnogo jeni zabremeneli taka abe viee kato tolkova vie strah za6to neizpolzvate prezarvativ ne samo za da se predpazi6 ot zabremenqvane ami i da ne te zarazi s ne6tyy prekaleno rano si pravila testa edna qicikletka moje da se oplodi za 30 min ako ne si bila v ovulaciq nemojej da zabremenee6 za6to ne pie6 nqkakvi protivoza4atu4ni za da s predpazi6

mgxpower
05-01-2009, 01:55
Това оплодена ми прозвуча всякаш оплождаме крава 8-) 8-) 8-)

mynichka
05-01-2009, 07:34
твърде рано си наоправила теста

BeeRy
05-01-2009, 08:57
ima mnogo jeni zabremeneli taka abe viee kato tolkova vie strah za6to neizpolzvate prezarvativ ne samo za da se predpazi6 ot zabremenqvane ami i da ne te zarazi s ne6tyy prekaleno rano si pravila testa edna qicikletka moje da se oplodi za 30 min ako ne si bila v ovulaciq nemojej da zabremenee6 za6to ne pie6 nqkakvi protivoza4atu4ni za da s predpazi6

+ :-x

miloto_girl_4e
05-01-2009, 09:38
Наистина има ужасно много теми по въпроса, нямаме нужда от още една :!:
И по-добре е за теб да се информираш относно такива неща преди да правиш рисков секс, за да не стане някой гаф :!:
Заключвам темата :!: