View Full Version : ужасно депресирана
bebeT0091
04-29-2009, 21:56
Здравейте незнам дали е проблем или по скоро да споделя ,но искам вешето мнение -Аз съм на 17 години и незнам защо имам толкова проблеми относно приятелството.До скоро си мислих,че имам много приятели ,но се убедих ,че всичко е лъжа.Мойте съученички започнаха да ме избягват без уснователна причина ,но това да е проблема.Аз съм момиче което може да има всичко ,а за един ден всичко се срина.Ето и какво се случи имах си приятел до преди месец и мисля че още имам нещо към него,но той никога за тия 8 месеца за който бяхме заедно не погледна на мен на сериозно,а по скоро защото в секса си пасвахме идеално ,но колкото и влюбена да съм в него, не е това от което имам нужда ,секса не е всичко за мен.И така аз спрях да се занимавам с него почти месец вече,но още ми липсва,но и той казва ,че му липсвам,но немисля да му вярвам.Мислих си че мога да го заменя и за това най-добрата ми приятелка ,която никога не ме е предавала ме убеди да изляза с едно момче ,макар че небях много сигурна,но се съгласих.И от тук започнаха всички проблеми:Той ме харесвал от много удавна поне така твърди и аз също го харесах от първия път в който го видях.Но при него живота му е голямо тъмнина. Преди беше обвинен за убиството на едно момиче,но доказаха напълно ,че е невинен.Той именно заради това ми каза да не се занивам с него ,защото съм щяла да си имам проблеми ако нашите научат,макар че за мен не е толкова проблем.Та и ето какво се случи вчера в даскало едно момиче ме нападна пред всички ,че съм била спала с това момче ,но това никога не се е случвало и до колкото знам от него тя е била спала с него малко преди аз да започна да се интересувам от него.Това момиче се упита пред всички в училище да ме унижи едвали не съм и го откраднала пък той неиска да е с нея ,и свички знаят.че съм спала с него,но аз несъм и всички са на нейна страна в училище и свички ме изоставиха заради нея и днес неможах да утида на училище ненамерих сили и незнам какво да правя.Нямам приятели в училище и се чувствам самотна. Незнам как да ги погледна в училище след случилото се еднава ли не аз станах курвата за без нищо.И така той неиска да е с мен зарад това което е.В училище ме мразят.бившия ми ми липсва ужасно много и днес съм ужасно депресирана помогнете ми
mArMaLaDkA
04-29-2009, 22:19
Прочетох "незнам" и "мойте",и спрях.За пунктуацията пък да не говоря,няколко изречения напльоскани,нито отделени със запетая,нито с точка и запетая,ходи търси къде започва,и къде свършва изречението.И оправданието с "бързането" ми е смешно.Ако знаеш да пишеш правилно,дори и да бързаш,няма да допускаш елементарни грешки,и в пунктуация,и в правопис.Човек,както говори,така и пише.И ще продължавам да пиша мнения,в които само повдигам въпроса за тея две неща,защото ми омръзна да виждам неграмотно написани постове.Поне като не говорите правилно,а съкращавате думите от мързел на "кът","шъ","такоз",научете се поне да пишете правилно.Българи сте,не се излагайте.Елементарни неща:частицата "не" се пише отделно от глагола;запетайка се слага след съюзите ли-или,и-или,дали-или и т.н.Току-що видях "уснователна".Алооо,ти "уснова" ли казваш,или "основа"?Аре бе,не си ли го срещала милион пъти в учебника по математика,химия..?!Пълна излагация!И повечето от Вас учат втори,или трети език!Божее,боже!Как да четете,говорите и пишете на чужд език,като вие на родния си сричате,използвате чуждици,и не знаете хубави български думи какво означават,и пишете с огромни правописни и пунктуационни грешки?!
Darkkiss
04-30-2009, 04:03
излез на вънка бе исчадие
afterforever
04-30-2009, 15:48
Прочетох "незнам" и "мойте",и спрях.За пунктуацията пък да не говоря,няколко изречения напльоскани,нито отделени със запетая,нито с точка и запетая,ходи търси къде започва,и къде свършва изречението.И оправданието с "бързането" ми е смешно.Ако знаеш да пишеш правилно,дори и да бързаш,няма да допускаш елементарни грешки,и в пунктуация,и в правопис.Човек,както говори,така и пише.И ще продължавам да пиша мнения,в които само повдигам въпроса за тея две неща,защото ми омръзна да виждам неграмотно написани постове.Поне като не говорите правилно,а съкращавате думите от мързел на "кът","шъ","такоз",научете се поне да пишете правилно.Българи сте,не се излагайте.Елементарни неща:частицата "не" се пише отделно от глагола;запетайка се слага след съюзите ли-или,и-или,дали-или и т.н.Току-що видях "уснователна".Алооо,ти "уснова" ли казваш,или "основа"?Аре бе,не си ли го срещала милион пъти в учебника по математика,химия..?!Пълна излагация!И повечето от Вас учат втори,или трети език!Божее,боже!Как да четете,говорите и пишете на чужд език,като вие на родния си сричате,използвате чуждици,и не знаете хубави български думи какво означават,и пишете с огромни правописни и пунктуационни грешки?!
Ахаа, а ти още в първото изречение имаш пунтуационна грешка - пред съчинителен съюз "и" запетая ли слагаш?! Пред първото "нито" в изречения с 2 "нито" също няма запетая! Ти ли си тая, дето критикува, ма? А да, и да знаеш, че "Вас" се пише с главна буква само когато се обръщаш в учтивата форма, не когато говориш на много хора, "умнице"! Пред "или" няма запетая, ако не е имало друго "или" отпред! "Боже" се пише винаги с главна буква, "грамотната"! И да вметна само: след като си такава пуристка, защо не знаеш какво е елементарното изискване на писане на текст на компютър? (За да не съм голословен, ще посоча някои от тях: след запетая или какъвто и да било знак за пунку се оставя интервал (онова дъъългото копче под буквите); тирето е с интервалчета и от двете страни, ако не е дефис (няма да ти кажа какво е това, за да можеш да си поблъскаш малко самичка главицата руса/изрусена/прикрито руса и т.н.). Ай сега да не се обаждаш повече... най-вече, като критикуваш неща, които и сама не знаеш!
LiLGrizzly
04-30-2009, 15:50
:smt014 Ае ти болна ли си ? Момичето е депресирана ти и говориш за запетайки ! Да ви таковам във Спамерите мръсни ! :-x
Аз като имам такива проблеми и въпроси пиша тук:
http://www.kak-da.info/
Помагат доста.
намери си нови приятели, на които да им пука за теб.
намери си някое свястно момче, не се занимавай с тоя, явно си правят бъзик с теб.
едва ли в училище всички те мразят, тва ти си го внушаваш. на никой не му пука толкова за теб (суровата истина).
гледай по-позитивно и оптимистично на живота.
moon_flower
04-30-2009, 18:04
mArMaLaDkA,
Ако беше толкова културна нямаше да пишеш такива глупости,а щеше да помогнеш на момичето.На никой не му е приятно да товори тема и да има пост,в който се описват правилата в българския език.Да не говорим,че самата ти не си особено грамотна.И за да не ме нападнеш ще кажа,че не твърдя,че аз знам правилата наизуст и не допускам грешки.Напротив.Но не е лошо да се замислиш доколко ги знаеш ти,след като твърдиш,че си грамотна.
А сега по темата : Всеки минава през труден период.По едно време и аз нямах никакви приятели в училище(преди 2 години)Даже имаше хора,които показваха доста явно,че не ме харесват.Но на мен ми пукаше точно един ден и после престанах да им обръщам внимание.Не след дълго се сприятелих с целия клас и някои от другите класове. :) Не се притеснявай,защото все някога всичко това ще отмине.А и все ще се намери някой,който да ти е приятел/ка.А на тази пикла не и обръщай внимание.Бившия изобщо не го мисли и започни да мислиш за това какво ще правиш занапред.Успех и бъде по-оптимистично настроена.А и си виж подписа на профила.Има нещо вярно в него. :)[/b]
mArMaLaDkA
04-30-2009, 20:31
Направих си труда да прочета всичко:
1.Бившия ти приятел,неслучайно се нарича "бивш".Щом си преценила,че той не може да ти даде това,от което имаш нужда,значи просто не е човекът за теб.Не се задълбавай в минали истории,гледай напред и то по-оптимистично.
2.Нормално е момчето,с което сега излизаш,да се притеснява от мнението на околните.Хората подхождат предубедено към някого без основателна причина,а новината,че е бил обвинен в убийство,ще ги накара да бъдат още по-мнителни,въпреки че са го оневинили,както е в случая.
3.Женската злоба е коварно нещо.Има две положения:или подмяташ на оная,въпросната,че явно,за да прави такива мизерии,много ревнува,или пък другата възможност е да не й обръщай внимание.Ще й писне да говори на стената.
4.Дори да беше приятелка със съучениците си,пак щеше да се чувстваш самотна.Такива хора не ти трябват.Повечето са така-единият като тръгне и другите след него като стадо овце.Излизай навън през междучасията на въздух,слушай музика от телефона,чети си нещо през междучасията..В крайна сметка винаги има какво да се прави."По-добре сама,отколкото в лоша компания".
5.Ходи на училище,не се затваряй вкъщи,защото доставяш радост и на оная мърла,и на гъзолизците й.Нищо не си направила,че да се чувстваш виновна и да свеждаш глава пред тях.Изобщо не трябва да ти пука за мнението на някакви лесно манипулируеми нещастници.
Извинявай,че ти се развиках,но просто грешките ме шокираха отначало,сега,след като прочетох за какво става въпрос,разбрах че правописа и пунктуацията могат да изчакат.Бях доста крайна,за което наистина се извинявам.Горе главата и няма да се предаваш!
Ахаа, а ти още в първото изречение имаш пунтуационна грешка - пред съчинителен съюз "и" запетая ли слагаш?! Пред първото "нито" в изречения с 2 "нито" също няма запетая! Ти ли си тая, дето критикува, ма? А да, и да знаеш, че "Вас" се пише с главна буква само когато се обръщаш в учтивата форма, не когато говориш на много хора, "умнице"! Пред "или" няма запетая, ако не е имало друго "или" отпред! "Боже" се пише винаги с главна буква, "грамотната"! И да вметна само: след като си такава пуристка, защо не знаеш какво е елементарното изискване на писане на текст на компютър? (За да не съм голословен, ще посоча някои от тях: след запетая или какъвто и да било знак за пунку се оставя интервал (онова дъъългото копче под буквите); тирето е с интервалчета и от двете страни, ако не е дефис (няма да ти кажа какво е това, за да можеш да си поблъскаш малко самичка главицата руса/изрусена/прикрито руса и т.н.). Ай сега да не се обаждаш повече... най-вече, като критикуваш неща, които и сама не знаеш!
След съюза "и-и",се слага запетая след второто "и".Пред единично "и" се слага понякога запетайка(когато изречението е сложно,се случва простите изречения да са свързани със съчинителни съюзи:"и","но","ала").Запетайка пред първото "нито" има,защото с него започва ново просто изречение в сложното,като със запетайката новото просто и-е се отделя.За "Вие" съм съгласна.И за другия израз може да се съглася.Не си особено оригинален с това обясняване кое е интервал,как не съм знаела какво е дефис и на митът,че блондинките били глупави,отдавна му мина модата.Правилото за писане на текст на компютър се обяснява още,когато за първи път набираш текст в "Microsoft Word".Когато имам да пиша нещо важно,било то в "Microsoft Word" или пък,когато правя презентация,спазвам правилата(къде се слага интервал,къде не и т.н),но във форума не се замислям.Убедена съм в нещата,които ти написах след цитата.Провери в някой учебник по български и ще се убедиш,че съм права.В крайна сметка прекалих и го осъзнавам.Мисълта ми беше просто по-четливо и грамотно да са написани постовете.
afterforever
04-30-2009, 21:32
Е очевидно ти е готино да се правиш на проста, а аз не смятам да флуудя повече темата на момичето, за което си флуудене й се извинявай най-искрено и й пожелавам бързо да намери решение на проблема си 8)
Направих си труда да прочета всичко:
1.Бившия ти приятел,неслучайно се нарича "бивш".Щом си преценила,че той не може да ти даде това,от което имаш нужда,значи просто не е човекът за теб.Не се задълбавай в минали истории,гледай напред и то по-оптимистично.
2.Нормално е момчето,с което сега излизаш,да се притеснява от мнението на околните.Хората подхождат предубедено към някого без основателна причина,а новината,че е бил обвинен в убийство,ще ги накара да бъдат още по-мнителни,въпреки че са го оневинили,както е в случая.
3.Женската злоба е коварно нещо.Има две положения:или подмяташ на оная,въпросната,че явно,за да прави такива мизерии,много ревнува,или пък другата възможност е да не й обръщай внимание.Ще й писне да говори на стената.
4.Дори да беше приятелка със съучениците си,пак щеше да се чувстваш самотна.Такива хора не ти трябват.Повечето са така-единият като тръгне и другите след него като стадо овце.Излизай навън през междучасията на въздух,слушай музика от телефона,чети си нещо през междучасията..В крайна сметка винаги има какво да се прави."По-добре сама,отколкото в лоша компания".
5.Ходи на училище,не се затваряй вкъщи,защото доставяш радост и на оная мърла,и на гъзолизците й.Нищо не си направила,че да се чувстваш виновна и да свеждаш глава пред тях.Изобщо не трябва да ти пука за мнението на някакви лесно манипулируеми нещастници.
Извинявай,че ти се развиках,но просто грешките ме шокираха отначало,сега,след като прочетох за какво става въпрос,разбрах че правописа и пунктуацията могат да изчакат.Бях доста крайна,за което наистина се извинявам.Горе главата и няма да се предаваш!
След съюза "и-и",се слага запетая след второто "и".Пред единично "и" се слага понякога запетайка(когато изречението е сложно,се случва простите изречения да са свързани със съчинителни съюзи:"и","но","ала").Запетайка пред първото "нито" има,защото с него започва ново просто изречение в сложното,като със запетайката новото просто и-е се отделя.За "Вие" съм съгласна.И за другия израз може да се съглася.Не си особено оригинален с това обясняване кое е интервал,как не съм знаела какво е дефис и на митът,че блондинките били глупави,отдавна му мина модата.Правилото за писане на текст на компютър се обяснява още,когато за първи път набираш текст в "Microsoft Word".Когато имам да пиша нещо важно,било то в "Microsoft Word" или пък,когато правя презентация,спазвам правилата(къде се слага интервал,къде не и т.н),но във форума не се замислям.Убедена съм в нещата,които ти написах след цитата.Провери в някой учебник по български и ще се убедиш,че съм права.В крайна сметка прекалих и го осъзнавам.Мисълта ми беше просто по-четливо и грамотно да са написани постовете.
Слага се запетая, когато "и"-тата са еднородни, а в твоя случай са нееднородни => няма запетая.
Нищо лично. :)
afterforever
05-01-2009, 07:47
Абе остави я да си мисли, че като казва "прочето това и онова, и спрях да чета" и-тата са еднакви! :lol: :lol: :lol: А матура ще държите...
moon_flower
05-01-2009, 08:13
Забележете обаче как момичето търси помощ от нас, но ние само коментираме правописа... :D
Sunny_stz
05-01-2009, 18:08
Не обръщай внимание на тези,които ти се подиграват в даскалото,ако бившия ти липсва го покани и излезте на кафе и му кажи ,а щом и при него е така може пак да се съберете дори да не е на сериозно!Така ще разнообразите връзката си и няма да си депресирана!Успех!
afterforever
05-01-2009, 18:46
Излез с мен, и на мен ми е скучнои съм свободен 8) ;-) ;-) ;-)
А така ,гарантирам ,че Марто е голям пич!
bebeT0091
05-02-2009, 13:23
А така ,гарантирам ,че Марто е голям пич!
hehe mi moje i da se uridi :-D :oops: :oops: :oops:
ето... мирно и тихо проблема се решава ;) :-)
bebeT0091
05-02-2009, 14:15
ето... мирно и тихо проблема се решава ;) :-)
:D :D :D :P
:o :o :o Излагате се значи, форумчета драги.... :-o :-o :-o
Тук момичето за проблема си пише и споделя, вие вместо да си препратите споровете към "ЛС" си мерите ноктите и чешете езици... :? :( :?
Относно истинския проблем.... 8)
Амм... аз нямам много приятели - без да броя съучениците - само два и отскоро си имам приятелка.... :grin:
Добре ми е ... не знам обаче.. тия взаимоотношения - приятелка - приятелка - приятел - бивш.. винаги са били заплетени... :-o :-o :-o
Къде си изказвам и аз мнението като нямам опит.. :?
Амм, поне ви се поскарах... :oops: 8-) :shock: :grin:
Тук момичето за проблема си пише и споделя, вие вместо да си препратите споровете към "ЛС" си мерите ноктите и чешете езици... :? :( :?
Амм... аз нямам много приятели - без да броя съучениците - само два и отскоро си имам приятелка.... :grin:
Добре ми е ... не знам обаче.. тия взаимоотношения - приятелка - приятелка - приятел - бивш.. винаги са били заплетени... :-o :-o :-o
наведохме си главите хич да не е ;) Е ..поне накарахме момичето да се поусмихне малко ;)
afterforever
05-02-2009, 17:26
ако не друго... проблемът поняксога изисква просто малко смяна на атмосферата и настроението :-)
bebeT0091
05-02-2009, 17:28
наведохме си главите хич да не е ;) Е ..поне накарахме момичето да се поусмихне малко ;)
еми дам ,ако не друго поне това
:grin: :grin: :grin: пичаги сте вие.... :oops: 8-) :oops:
Други щяха ми се опънат шо им се карам... :D :-o :-P =D> :wink:
afterforever
05-03-2009, 07:37
Да ти се опънат :razz: :razz: :razz:
afterforever
05-03-2009, 08:53
койт ти се опъне, опъвай го и ти :-o
:grin: няма... аз съм скромнуу... :oops: 8) :-D :D 8-)
afterforever
05-03-2009, 09:44
миналата снимка ти беше по-хубаа.. и имай предвид, че това е форум, не скайп :D
Няма пък! Ша си сложа ся любимата! :o
:-P 8-) :-P :-P 8-) :-P 8-) :-P :-P 8-) :D
afterforever
05-03-2009, 10:32
Да, да, са ще я похваля за втори път.. Така кхъ-кхъъъъ: много е хубава :lol: :lol:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :razz:
bebeT0091
05-03-2009, 16:03
:( :( :( :smt089
grozdeto
05-03-2009, 16:39
Добър вечер на всички! Първо искам да изкажа разочарованието си от факта, че повечето users те обвиняват за неправилния правопис. mArMaLaDka здравей първо, искам да ти кажа, че и аз имам
проблеми с правописа - майка ми е рускиня и не е учила и 1 час български в училище, а баща ми също е живял дълго в Русия, така че не можеш да обвиняваш хората за грешките им. Не се обиждай,
а си вземи бележка. Знам, че никой не обича да бъде критикуван!
Още нещо. Момичето е в кризисна ситуация, а вие го обръщате на спами и "неземен хумор". Е извиняваите, поставете се
на нейно място..
Сега за проблема..
Първо искам да ти кажа да не се депресираш и да бъдеш оптимистично настроена. Погледни и какво ти пише накрая накрая на всяко твое съобщение : "Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den."
Атака усмихни се :). Това значи,че живота не е само поредица от лоши събития има и нещо добро и позитивно в тях. Помисли може би от целата тая работа ти си спечелила нещо? Сега ти е тежко,но разбираш че на тези хора можеш да разчиташ и когато пак испаднеш в кризисна ситуация ще си имаш едно наум да не разчиташ на тях!? Не им го връщай, знам,че има жени, които обичат да си отмъщават, но не е това начина. Вместо това се съвземи и не давай на отчаянието и депресията да те обземат! Ти си общителен човек, лесно създаваш запознанства, за което ти завиждам от добро сърце ! Приятелят ти.. има мъже,които не обичат, а които се събират с момичета само заради секса.Той ти липсва, може би ти го обичаш,но мислиш ли,че на него му липсваш само защото не си неговата "секс-играчка" ? Мислиш ли,че той има същите чувства като твоите? За вторият ти приятел..той самият те е предупредил да не се замесваш с него заради трудните му моменти. Ти сама каза нашите могат да си имат проблеми. Тук се замесват и други хора. Помисли за тях..дали е редно да ходиш с това момче? Тая дума "курва" да не съм я чул повече. Спадна ти самочувстието много сериозно! Вдигни глава и продължи напред! Дано да съм ти помогнал! Успех!
bebeT0091
05-03-2009, 18:42
Добър вечер на всички! Първо искам да изкажа разочарованието си от факта, че повечето users те обвиняват за неправилния правопис. mArMaLaDka здравей първо, искам да ти кажа, че и аз имам
проблеми с правописа - майка ми е рускиня и не е учила и 1 час български в училище, а баща ми също е живял дълго в Русия, така че не можеш да обвиняваш хората за грешките им. Не се обиждай,
а си вземи бележка. Знам, че никой не обича да бъде критикуван!
Още нещо. Момичето е в кризисна ситуация, а вие го обръщате на спами и "неземен хумор". Е извиняваите, поставете се
на нейно място..
Сега за проблема..
Първо искам да ти кажа да не се депресираш и да бъдеш оптимистично настроена. Погледни и какво ти пише накрая накрая на всяко твое съобщение : "Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den."
Атака усмихни се :). Това значи,че живота не е само поредица от лоши събития има и нещо добро и позитивно в тях. Помисли може би от целата тая работа ти си спечелила нещо? Сега ти е тежко,но разбираш че на тези хора можеш да разчиташ и когато пак испаднеш в кризисна ситуация ще си имаш едно наум да не разчиташ на тях!? Не им го връщай, знам,че има жени, които обичат да си отмъщават, но не е това начина. Вместо това се съвземи и не давай на отчаянието и депресията да те обземат! Ти си общителен човек, лесно създаваш запознанства, за което ти завиждам от добро сърце ! Приятелят ти.. има мъже,които не обичат, а които се събират с момичета само заради секса.Той ти липсва, може би ти го обичаш,но мислиш ли,че на него му липсваш само защото не си неговата "секс-играчка" ? Мислиш ли,че той има същите чувства като твоите? За вторият ти приятел..той самият те е предупредил да не се замесваш с него заради трудните му моменти. Ти сама каза нашите могат да си имат проблеми. Тук се замесват и други хора. Помисли за тях..дали е редно да ходиш с това момче? Тая дума "к***а" да не съм я чул повече. Спадна ти самочувстието много сериозно! Вдигни глава и продължи напред! Дано да съм ти помогнал! Успех!
Благодаря ти много! А относно тея две момчета вече са минало за мен.И от тук нататак ще имам предвид на кого мога да имам доверие и на кого не .Можеби след всичко гадно може и да има нещо хубаво времето ще покаже.А момичета като тези ,който могад да излизат само злоба никога няма да са на нивото ми.За отмъщение съм разбрала ,че няма смисъл.
afterforever
05-03-2009, 18:50
Е о, боже мой, братле. Сама си написала "след мрачната нощ идва светъл ден..." А ако не знаеш, след буря винаги е светло. Повярвай малко на нещата, които слагаш в подписъ си.
bebeT0091
05-03-2009, 19:22
Е о, боже мой, братле. Сама си написала "след мрачната нощ идва светъл ден..." А ако не знаеш, след буря винаги е светло. Повярвай малко на нещата, които слагаш в подписъ си.
еми така е трябва да бъда малко по уверена в себе си :oops:
afterforever
05-03-2009, 19:39
аз като ти казвам - дай да излезем на кафе, ти се правиш, че не виждаш :lol: :lol:
bebeT0091
05-03-2009, 20:19
аз като ти казвам - дай да излезем на кафе, ти се правиш, че не виждаш :lol: :lol:
а не е вярно че се правя :shock: ,кога и къде :oops:
afterforever
05-03-2009, 20:20
УТРЕ ТАМ!
za punktuaciqta nqma da govorq........ no ina4e razbiram 4e naistina ti e super gadno no ako prodaljavash taka skoro naistina nqma da imash priqteli,koeto 6te e oshte po-zle znam 4e zvu4i iztyrkano no naistina se vzemi v ryce i se postarai da ne obrashtash golqmo vnimanie sled kato ne e istina nqma kakvo da te pritesnqva i rano ili kasno shte se razbere kak sstoqt neshtata :)
afterforever
05-03-2009, 20:42
От чисто любопитство ми е интересно какво ще кажеш за своята пунктуация... пък и вземи използвай една по-нормална азбука? :-o :-o