View Full Version : Отзиви и коментари за колана за стягане и отслабване
NaskoKaulitz
04-29-2009, 23:14
севъномнимпотенс, дето така усилено го рекламират по битиви.Един казва че му е помогнал, друг че е пълен боклук.Чудя се на кой да вярвам.Искам да си го купя, но не ме блазни идеята да се прецакам със 100 лева.Благодаря предварително и моля без спам
SiSsKkAa
04-30-2009, 09:18
Ами аз незнам какъв е тоя колан дето го слагаш сядаш и отслабваш....Много странно ми звучи идеята...И ми се струва,че ужасно много се тресе на последната степен,което според мен може да ти доведе сериозни проблеми с бъбреците.И аз в началото си мислех да си го вземам ама поразмислих доста
MetalZone
04-30-2009, 09:23
Тренирай повече.. коремни преси... ала бала... не ти трябват тия колани и др боклуци :)
NaskoKaulitz
04-30-2009, 10:26
Изчетох около 20 страници по други форуми и всеки казва, че ако се използва редовно, има ефект.Ако ли не, поне масаж прави.Сега остава да събера пари и го взимам, лошото е че приставката за сауна ефект се заплаща допълнително, ама от нея пък нямало голям ефект :(
taNcheto93
04-30-2009, 16:45
И аз искам такъв колан :oops: .Една приятелка го има и казва, че има ефект. Защо мислиш, че от приставката няма ефект?
NaskoKaulitz
04-30-2009, 19:00
И аз искам такъв колан :oops: .Една приятелка го има и казва, че има ефект. Защо мислиш, че от приставката няма ефект?Е сигурно има, но казват че не поти така като на рекламата (да тече като чешма пот) 8-) само леко затопляла
taNcheto93
05-01-2009, 10:19
Аз имах един най-обикновен колан със сауна ефект, слагах си го докато тичам и се изпотявах адски много. Може би ако не се движиш няма да има ефект. А иначе на рекламата, нали ако не го покажат по-този начин никой няма да им го купи 8-)
BlackMeow
05-01-2009, 16:12
Хора, няма ли да се научите, че който иска да отслабне спортува и се храни правилно?
Ако от слагането на това лайно се отслабваше нямаше ли целия свят да е бая по-слаб? :-D
under_black_sky
05-01-2009, 16:31
Аз го имам в нас :D майка ми си го взе да намалява корема и задника , обаче го остави под леглото ,защото не намира време да го ползва :D Тя си удря голям фитнес като лети напред назад из нас, но смятам аз да го подхвана , да изпробвам :D
не мисля,че този колан си струва :? само си помислете колко много натоварва кръвоносните съдове...не е ли по лесно и ефективно да се спортува отколково да се дават толкова пари като не е сигурно дали ще ти помогне :-o а и как мускулите ти ще се стегнат от това-не мисля.само насочените упражнения и постоянството би имало резултат!
За 100 лева знаеш ли колко пъти ще отидеш на фитнес?Стига с ти отслабващи колани,гащи и т.н...Като не искате да горите с пари,заложете на сигурното.С тоя колан кой знае колко време трябва да седиш,дори и да е по 10мин,10 мин на едната ръка,10 на другата,10 на единия крак,10 на другия,отделно първо на бедрата,после в часта на прасците,10 на корема,10 на задника...
billytalent
05-01-2009, 19:53
Пълен боклук имам такъв