PDA

View Full Version : Вагинизъм

sexyisfunny
05-01-2009, 13:38
Асъм споделяла тук преди че с приятеля ми неможем да го направим. Не мога да го поема не е мн голям но не се получава жече сме пробвали поне 8-9 пути и не става влиза ми мъничко и по навътре не може исхлъзгва се и излиза и вище днес на какво попаднах
:( :( :( :( :( :( :(
Вагинизъм - когато е невъзможно да се прави любов

Има двойки, които не правят любов с години и причината за това далеч не се крие във взаимоотношенията им.

Макар че желание не липсва и на двамата партньори, проникването е почти невъзможно, защото партньорката свива много силно влагалищните си мускули.

Същото се получава и при гинекологичен преглед.

Това състояние се нарича вагинизъм и причините за появата му са няколко.

На първо място това е негативна представа за секса, насадена от родителите. Друга причина са минали болезнени сексуални контакти.

И в двата случая проблемът се решава с няколкомесечна терапия и, естествено, много желание и от двамата партньори.

Ако сексуално възпитание липсва, лесно може да бъде възстановено с подходящи материали за човешката анатомия. Паралелно с това жената трябва да приеме, че сексът не е лош, неморален или забранен.

Ролята на партньора също е много важна. Той трябва да подходи с разбиране към проблема на партньорката си и да направи всичко възможно, за да й вдъхне увереност и спокойствие.

Правилната терапия ще ще замени лошите асоциации на дамата на тема секс с положителни.

Двамата партньори трябва да проявят много търпение и да пристъпят към проникването съвсем бавно, милиметър по милиметър.

Един път открит, проблемът се решава само за няколко месеца.

Вагинизмът не е рядко срещан проблем и лекарите мога да помогнат, стига да се престрашите да отидете на консултация.

slun4evka
05-01-2009, 13:46
Значи .. чуй сега .. При мене се получи абсолютно същата ситуация .. Бях се уплашила .. ама супер много ... и за това сигурно се свивах ли .. нз и аз .. чуй моя съвет и ако намериш за добре го изпълни ...

Първо си купувате лубрикант (да не е с някакви затоплящи ефекти или тем подобни .. най-обикновен, а ако няма Вазелин върши идеална работа)

Второ .. помоли приятеля ти първо да проникне с пръст, но много нежно и бавно .. после с два пръста и чак след това .. пристъпете към същественото ... важното е всичко да става много бавно и да не бързате за никъде !!!

Трето - ти си отдоло и без никакво притеснение трябва на макс да се отпуснеш ..
Това е всичко .. ии .. нямаш никакъв вагинизъм или други измишлиотини .. довери ми се и не се притеснявай ... :-)

Nadelina
05-01-2009, 14:12
Според мен е точно обратното - приятеля ти е прекалено нежен, притеснява се да не те нарани, да не те заболи изобщо и т.н., ама такъв вариант няма, така че той трябва да е по-нападателен спрямо теб, защото няма да се получи. Не вярвам да имаш вагинизъм, а просто си девствена!

JenataNaShefa
05-01-2009, 14:30
Според мен е точно обратното - приятеля ти е прекалено нежен, притеснява се да не те нарани, да не те заболи изобщо и т.н., ама такъв вариант няма, така че той трябва да е по-нападателен спрямо теб, защото няма да се получи. Не вярвам да имаш вагинизъм, а просто си девствена!

Аз не мисля, че трява да е нападателен... Така може да я стресне и дори да я нарани...

По-добре нежно за да се отпуснеш в случай, че се притесняваш да не те заболи !

Успех :)

krem4et0
05-01-2009, 14:56
Ако си възбудена, че чак ти тече по краката, няма как да не влезе. Спичаш се, не се възбуждаш, мъчиш се. И все пак оставям темата, защото вагинизмът е сексуално явление, с което трябва младите хора да са наясно. Ще сменя заглавието :-)

CrazyBear
05-01-2009, 15:01
Задавам ти въпроси
-Страх ли те е?
-Мислиш ли,че стягаш вагиналните си мускули от страх и затова проникването става невъзможно?
-Какво ти е отношението към секса?
-Как приемаш секса-какво те притеснява по отношение на секса-родители,болка,забременява не-какво?

sexyisfunny
05-01-2009, 15:45
Задавам ти въпроси
-Страх ли те е?
-Мислиш ли,че стягаш вагиналните си мускули от страх и затова проникването става невъзможно?
-Какво ти е отношението към секса?
-Как приемаш секса-какво те притеснява по отношение на секса-родители,болка,забременява не-какво?

- Първия път ме беше страх но нали казах че вече станаха около 9 пъти и не се пиртеснявам изобщо мн ми е добре даже :D
- Еми мисля че ги стягам но нз може да си въобразявам знам ли аз ако знаех щях да ги отпусна
-Нищо не ме притеснява готова съм не съм се замисляла никога че не правилно или че момчето не е подходящо и т.н.
- Родителите ми не сами говори за секс може би ми имат доверие нямам го за нещо ненормално

skuck
05-01-2009, 17:12
следващия път го помоли да го втвърди повечко !

mettalium
05-02-2009, 08:22
Brutal fist ще свърши работата. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: