PDA

View Full Version : Най-добрата ми приятелка...

nothingSpecials
05-01-2009, 15:40
Здравейте!
Тази година аз заедно с класа и моята най-добра приятелка бяхме на 5 дневна екскурзия. Там всичко се обърка. Най- ужасното от всички неща беше, че загубих най- добрата ми приятелка , с която от 8 години сме неразделни. Обичам я повече от сестра ми.
Всичко започна от там, че тя ме заряза и започна да се събира само с другото момиче от стаята ни.
Аз също не им говорех и отидох при другите ми фр-та. Та така 2 дни не си говорихме и на третият се изпокарахме. Беше ужасно не съм спряла да рева им 2 дни. Опитах се да говоря с нея, но тя ми каза че искала време. Аз и отговорих че времето само ще ни раздели повече. Три месеца не си говорихме до вчера когато дойде и ми каза, че всичко иска да е както преди, но момичето от стаята ни я било зарязало преди да ми каже това. Та въпросът ми е какво да правя дали да и дам 2ри шанс или да не ? Имам чуството, че ще ме използва. :S

Благодаря на всички, които отделиха от времето си! ;)

alwaysnforever
05-01-2009, 15:54
Като почнете такаа..."най-добра фр" ..такава ли е щом ще те зарязва заради друго приятелство ???? :shock: :-o
И след 3 месеца и кефнало, че иска всичко да е както преди..(ама само, защото другата я била зарязала..нали..)
-> така че сама си реши какво ще правиш, ама ясно се вижда, че това изобщо не ти е "най-добра фр.."
п.п моят съвет е да не и се дава 2ри шанс. :) ..попринцип всеки греши и трябва да се прощава, но в твоят случай..според мен НИКАКЪВ 2ри шанс. :):)

Mi6inka
05-01-2009, 19:32
а моят съвет е да осмисляте значението на думите "най-добър приятел" ..... ...

nadityy
05-01-2009, 19:36
0mG ujs tfa e mn gadno :( :( :(

tItEufFf
05-01-2009, 19:42
Просто си останете добри познати..
С това момиче никакви приятелства вече. А от друга страна не я превръщай в свой враг. Сдобрете се, но не бъдете както преди.

П.П. За 8 години не би ли трябвало да я познаваш достатъчно добре? Не знаеш ли на какво е способна. Ако преди е използвала друг човек, значи ще го направи и с теб. Но ако чувстваш, че е искрена..може и да й дадеш втори шанс.

lqlqlqqqqqqqq
05-01-2009, 19:44
случи ми се същ0то само че не е казвала че иска сичко да е както преди и на мен ми е мн мн мн гадно за това :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .. аз лично мисля че не е най-добрата ти фр щом е постъпила така но се пак късмет знам колко кофти се чустваш направи тива което ти е на сарцето :-) о :)

SimonaShtonova
05-01-2009, 19:53
Като почнете такаа..."най-добра фр" ..такава ли е щом ще те зарязва заради друго приятелство ???? :shock: :-o
И след 3 месеца и кефнало, че иска всичко да е както преди..(ама само, защото другата я била зарязала..нали..)
-> така че сама си реши какво ще правиш, ама ясно се вижда, че това изобщо не ти е "най-добра фр.."
п.п моят съвет е да не и се дава 2ри шанс. :) ..попринцип всеки греши и трябва да се прощава, но в твоят случай..според мен НИКАКЪВ 2ри шанс. :):)

и аз така мисля

st1ka
05-01-2009, 21:32
..

got2Bthe1
05-01-2009, 21:35
+

smileforyou12
05-02-2009, 00:49
съгласна съм с горното мнение

ThePowerOfLove
05-02-2009, 08:48
А дали не те търси, само защото онова момиче я е зарязало, и сега не иска да бъде сама? И според мен не заслужава 2ри шанс. След като е постъпила така с теб, едва ли ще може да е както преди...

TeenSpirit
05-02-2009, 09:19
Според мен , ако онова момиче не я беше зарязало, нямаше да дойде при теб отново... и все пак само ти можеш да си прецениш какво да правиш :)

sexa_na_kompleksa
05-02-2009, 09:47
Може просто да сте си били омръзнали и затова да сте се скарали. Но при положение, че е дошла и ти се е извнила, аз мисля, че трябва да й простиш и да опитате да бъдете приятелки пак. Не влагай големи надежди, времето ще покаже каква приятелка ти е всъщност.
Но наистина смятам, че заслужава така наречения втори шанс. Не бъдете толкова гадни, всеки може да сгреши.

Wrathchild
05-02-2009, 09:51
Едно нещо не мога да разбера - защо повечето хора си мислят, че като се познават с някой от много време, излизат, смеят си се и хоооп ето ти най-добър приятел/ка...
Защото не знаеш какво са преживяли двете. Може да са много неща, но тя с времето да се е променила.
Няма смисъл да й даваш втори шанс. Все пак, ако другото момиче не я е зарязало, тя нямаше да се върне при теб. Но все пак не прекъсвайте контакт, може това да я е накарало да разбере, че не трябва да те изпуска...

Mi6inka
05-02-2009, 10:59
Може просто да сте си били омръзнали и затова да сте се скарали. Но при положение, че е дошла и ти се е извнила, аз мисля, че трябва да й простиш и да опитате да бъдете приятелки пак. Не влагай големи надежди, времето ще покаже каква приятелка ти е всъщност.
Но наистина смятам, че заслужава така наречения втори шанс. Не бъдете толкова гадни, всеки може да сгреши.

когато сте "Най-добри приятели" не може да си омръзнете... и да всеки заслужава втори шанс ,но защо не е отишла да се поколебае и да се извини веднага след станалото.. а едва след време ,когато другото момиче я е зарязало... моят съвет е ако авторката иска истински и стойностни приятели да не се занимава с това момиче... такива "приятели" като нея има навсякъе.. винаги може да си намери.. истинските са малко ,трудно се намират ,ценят се.. и никога не омръзват!

MadeOfWater
05-02-2009, 10:59
8 години сте били БФФ,защо да не й дадеш шанс-приятелките се подкрепят дори и да грешат :-)

LittlePrincess
05-02-2009, 11:20
8 години сте били БФФ,защо да не й дадеш шанс-приятелките се подкрепят дори и да грешат :-)

Да, ама онова момиче 3 месеца не е говорило на най-добрата си приятелка и когато са я зарязали е дотичала пак при нея. Не заслужава втори шанс според мен..

bubblebabe
05-02-2009, 14:17
Не, не и давай втори шанс.
Защо?
- Защото е дошла при тебе едва след 3 месеца и едва след като нейната приятелка я е зарязала? И какво? Иска ти да и избършеш сълзите? Да и се довериш? И накрая пак да те заебе. Е, ако искаш всичко това да ти се случи. Давай, прости и, но ще страдаш.

ПП. От личен опит споделям.

Mi6inka
05-02-2009, 14:17
РАзбира се ,че всеки има право на втори шанс.. особено приятелите.. Но не може тази въпросната "приятелка" да си прави каквото иска и накаря като няма при кой да се връща при момичето ,защото знае ,че ще я посрещне с широко отворени ръце... сигурна съм ,че ако авторката се замисли.. ще осъзнае ,че това не е 1вата случка ,която показва що за "приятелка" е въпросното момиче....
Нищо лично...аз по принцип съм човек ,който много лесно дава втори шанс.. и винаги бих подкрепила идеята да си прощаваме... но просто ми омръзна от хора които се раздават на приятелите си...а отсреща получават... извинение и разкайване само ,когато няма при кого друг да отидат...Приятелите са важни!!!... Истинските обаче...Мога още много да филосовствам по темата ,защото ми е болна тема и не е като да не съм изживяла неща свързани с приятелства..