View Full Version : Най-добрата ми приятелка...
nothingSpecials
05-01-2009, 15:40
Здравейте!
Тази година аз заедно с класа и моята най-добра приятелка бяхме на 5 дневна екскурзия. Там всичко се обърка. Най- ужасното от всички неща беше, че загубих най- добрата ми приятелка , с която от 8 години сме неразделни. Обичам я повече от сестра ми.
Всичко започна от там, че тя ме заряза и започна да се събира само с другото момиче от стаята ни.
Аз също не им говорех и отидох при другите ми фр-та. Та така 2 дни не си говорихме и на третият се изпокарахме. Беше ужасно не съм спряла да рева им 2 дни. Опитах се да говоря с нея, но тя ми каза че искала време. Аз и отговорих че времето само ще ни раздели повече. Три месеца не си говорихме до вчера когато дойде и ми каза, че всичко иска да е както преди, но момичето от стаята ни я било зарязало преди да ми каже това. Та въпросът ми е какво да правя дали да и дам 2ри шанс или да не ? Имам чуството, че ще ме използва. :S
Благодаря на всички, които отделиха от времето си! ;)
alwaysnforever
05-01-2009, 15:54
Като почнете такаа..."най-добра фр" ..такава ли е щом ще те зарязва заради друго приятелство ???? :shock: :-o
И след 3 месеца и кефнало, че иска всичко да е както преди..(ама само, защото другата я била зарязала..нали..)
-> така че сама си реши какво ще правиш, ама ясно се вижда, че това изобщо не ти е "най-добра фр.."
п.п моят съвет е да не и се дава 2ри шанс. :) ..попринцип всеки греши и трябва да се прощава, но в твоят случай..според мен НИКАКЪВ 2ри шанс. :):)
а моят съвет е да осмисляте значението на думите "най-добър приятел" ..... ...
0mG ujs tfa e mn gadno :( :( :(
tItEufFf
05-01-2009, 19:42
Просто си останете добри познати..
С това момиче никакви приятелства вече. А от друга страна не я превръщай в свой враг. Сдобрете се, но не бъдете както преди.
П.П. За 8 години не би ли трябвало да я познаваш достатъчно добре? Не знаеш ли на какво е способна. Ако преди е използвала друг човек, значи ще го направи и с теб. Но ако чувстваш, че е искрена..може и да й дадеш втори шанс.
lqlqlqqqqqqqq
05-01-2009, 19:44
случи ми се същ0то само че не е казвала че иска сичко да е както преди и на мен ми е мн мн мн гадно за това :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .. аз лично мисля че не е най-добрата ти фр щом е постъпила така но се пак късмет знам колко кофти се чустваш направи тива което ти е на сарцето :-) о :)
SimonaShtonova
05-01-2009, 19:53
Като почнете такаа..."най-добра фр" ..такава ли е щом ще те зарязва заради друго приятелство ???? :shock: :-o
И след 3 месеца и кефнало, че иска всичко да е както преди..(ама само, защото другата я била зарязала..нали..)
-> така че сама си реши какво ще правиш, ама ясно се вижда, че това изобщо не ти е "най-добра фр.."
п.п моят съвет е да не и се дава 2ри шанс. :) ..попринцип всеки греши и трябва да се прощава, но в твоят случай..според мен НИКАКЪВ 2ри шанс. :):)
и аз така мисля
got2Bthe1
05-01-2009, 21:35
+
smileforyou12
05-02-2009, 00:49
съгласна съм с горното мнение
ThePowerOfLove
05-02-2009, 08:48
А дали не те търси, само защото онова момиче я е зарязало, и сега не иска да бъде сама? И според мен не заслужава 2ри шанс. След като е постъпила така с теб, едва ли ще може да е както преди...
TeenSpirit
05-02-2009, 09:19
Според мен , ако онова момиче не я беше зарязало, нямаше да дойде при теб отново... и все пак само ти можеш да си прецениш какво да правиш :)
sexa_na_kompleksa
05-02-2009, 09:47
Може просто да сте си били омръзнали и затова да сте се скарали. Но при положение, че е дошла и ти се е извнила, аз мисля, че трябва да й простиш и да опитате да бъдете приятелки пак. Не влагай големи надежди, времето ще покаже каква приятелка ти е всъщност.
Но наистина смятам, че заслужава така наречения втори шанс. Не бъдете толкова гадни, всеки може да сгреши.
Wrathchild
05-02-2009, 09:51
Едно нещо не мога да разбера - защо повечето хора си мислят, че като се познават с някой от много време, излизат, смеят си се и хоооп ето ти най-добър приятел/ка...
Защото не знаеш какво са преживяли двете. Може да са много неща, но тя с времето да се е променила.
Няма смисъл да й даваш втори шанс. Все пак, ако другото момиче не я е зарязало, тя нямаше да се върне при теб. Но все пак не прекъсвайте контакт, може това да я е накарало да разбере, че не трябва да те изпуска...
Може просто да сте си били омръзнали и затова да сте се скарали. Но при положение, че е дошла и ти се е извнила, аз мисля, че трябва да й простиш и да опитате да бъдете приятелки пак. Не влагай големи надежди, времето ще покаже каква приятелка ти е всъщност.
Но наистина смятам, че заслужава така наречения втори шанс. Не бъдете толкова гадни, всеки може да сгреши.
когато сте "Най-добри приятели" не може да си омръзнете... и да всеки заслужава втори шанс ,но защо не е отишла да се поколебае и да се извини веднага след станалото.. а едва след време ,когато другото момиче я е зарязало... моят съвет е ако авторката иска истински и стойностни приятели да не се занимава с това момиче... такива "приятели" като нея има навсякъе.. винаги може да си намери.. истинските са малко ,трудно се намират ,ценят се.. и никога не омръзват!
MadeOfWater
05-02-2009, 10:59
8 години сте били БФФ,защо да не й дадеш шанс-приятелките се подкрепят дори и да грешат :-)
LittlePrincess
05-02-2009, 11:20
8 години сте били БФФ,защо да не й дадеш шанс-приятелките се подкрепят дори и да грешат :-)
Да, ама онова момиче 3 месеца не е говорило на най-добрата си приятелка и когато са я зарязали е дотичала пак при нея. Не заслужава втори шанс според мен..
bubblebabe
05-02-2009, 14:17
Не, не и давай втори шанс.
Защо?
- Защото е дошла при тебе едва след 3 месеца и едва след като нейната приятелка я е зарязала? И какво? Иска ти да и избършеш сълзите? Да и се довериш? И накрая пак да те заебе. Е, ако искаш всичко това да ти се случи. Давай, прости и, но ще страдаш.
ПП. От личен опит споделям.
РАзбира се ,че всеки има право на втори шанс.. особено приятелите.. Но не може тази въпросната "приятелка" да си прави каквото иска и накаря като няма при кой да се връща при момичето ,защото знае ,че ще я посрещне с широко отворени ръце... сигурна съм ,че ако авторката се замисли.. ще осъзнае ,че това не е 1вата случка ,която показва що за "приятелка" е въпросното момиче....
Нищо лично...аз по принцип съм човек ,който много лесно дава втори шанс.. и винаги бих подкрепила идеята да си прощаваме... но просто ми омръзна от хора които се раздават на приятелите си...а отсреща получават... извинение и разкайване само ,когато няма при кого друг да отидат...Приятелите са важни!!!... Истинските обаче...Мога още много да филосовствам по темата ,защото ми е болна тема и не е като да не съм изживяла неща свързани с приятелства..