View Full Version : Аз ли не съм наред, или светът се побърква?!?
Така , сигурно всеки , който прочете темата ще каже , че не е като тези , които предстои да опиша.Осъзнавам ,че наистина има изключения и моля никой да не се обижда от написаното.
Напоследък имам чувството ,че съм заобиколена от абсолютно малоумни и деградирали същества.Какво им става на ПОЧТИ всички младежи?Всеки се интересува само от това кога, с какво , къде и с кой да се напие... не казвам ,че аз не пия , но определено това не ми е целта в живота.Повечето се оправдават , че пият , за да им дойде настроение или от мъка.Е какво?!? Човек само с пиене ли може да си повдигне настоението и да се забалява? А за мъката - аз лично не виждам с какво толко ще помогне това напиване , забравяне на проблемите за кратко , но после всичко ще е същото и проблемите все още ще са факт.
Омръзна ми да гледам как момичетата около мен нямат капчица самоуважение , пък после защо момчетата говорели ,че всички момичета са кучки , курви и ни приемали като лесни.Еми нормално , че ще говорят така - това е самата истина (пак казвам ,че има и изключения ,но за съжелиние не са много).Въпрос към тези ,които имат намерение да напишат своето мнение : нормално ли ще ви се стори ако видите следното? - момче удря момиче по задника (момичето си има гадже от 1 година и повече) , на момичето не му прави абсолютно никакво впечатление ,че някой си току що е минал и я е плеснал по задника. Искам да уточня ,че в момента не говоря за някое определено момиче , тази гледка се вижда по 100 пъти дневно в нашето училище (а се води ,че е елитно) ,но съм сигурна ,че не само в моето даскало може да се види подобно нещо. Друго ,което ми е непонятно - момиченца на по 13-14 години са се хванали с 20-годишни батковци и на втората седмица вече са се наебали , защото иначе баткото ще зареже малката пикла.От своя страна тези малки момичета вместо да играят навън с топка ,ластик или каквото и да е , те са редовни клиенти на нощни заведения,повечето от които са хипер долнопробни,носят маркови дрешки и най-лошото е ,че смятат ,че родителите им са длъжни да изпълняват всяка тяхна прищевка.
Има толко много неща ,които не разбирам за днешните младежи.Най-общо предтсвляват това:битови алкохолици,изгубили всякакъв смисъл за живот , постоянно псуващи по родителите и учителите си,за тях всеки ,който ги нарече "деградирали същества" или ги обиди с нещо от сорта е комплексар.
Благодаря на всеки , който е имал търпението да изчете цялата тема и много ще се радвам , ако повече хора си дадат мнението,дори и то да е различно от моето. :)
Попринцип си права и ще става и по-лошо и на мен ми е смешно като момичета на по 13 ми реват за любов и такива работи,а причината е,че нейна приятелка са я ебнали повече пъти на даден купон :D :D тва е идват нови времена,докато навремето преди 20 години да кажем тогава е нямало нищо и децата са били нормални,сега има всичко и е достъпно и чавета на 13 искат да живеят като възрастни и да опитат от всичко наведнъж
got2Bthe1
05-01-2009, 16:54
Ами права си като цяло но лично аз се смятам за изключение...надявам се...от 1 седмица съм яко депресия и си пия от мъка...иначе също пия ама не тва ми е смисъла на живота...учители и родители псувам в първия момент след някоя гадна случка ама след това разбирам че в повечето случаи винате е в мен...тва с момичетата и батковците е супер жалко и смешно нямам думи....
Darkkiss
05-01-2009, 16:55
света = идиоти/селяни/боклуци
justbebsi
05-01-2009, 17:14
Ти не можеш да промениш хората околко теб . Гледай си твоя живот и не обръщай внимание на описаните деградирали същества. Съгласна съм с написаното от теб , но няма как да ги промениш колкото и да се възмущаваш .
благодаря на тези,които си направиха труда да дадат своето мнение. :) напълно осъзнавам ,че няма как да променя всички около мен и вече правя точно това ,което вие казахте - гледам си моя живот.Лошото е, че имам малка сестра(3год.) ,която след време може да попадне в лоша среда.До колкото можем аз и родителите ми ще я предпазваме ,но все пак не всичко зависи от нас,а от още много неща - неподходящи компании и училище например.Някои твърдят ,че докато порасне и стане на 11-12 год.(все пак има още доста време) нещата в страната ще се подобрят.Тогава и законите ще бъдат по-различни , по-строги ,пък и подрастващите нямало да имат възможност да не ги спазват... но това са само предположения... :(
DieselBlood
05-01-2009, 18:47
Относно това,че момчетата пляскат момичетата по задниците,аз не виждам кво лошо има в това.Но това си е моя точка.Отнасно "куклите" на 13-14 години-зарежи ги и не им обръщай внимание.Нали ти не си от тях.А относно 20 годишните гаджета на "куклите"-тва е просто за да избият комплекси.Като една от нашия клас:Тя е на 15,той на 24.Без коментар.А това,че те са клиенти на денонощни заведения,това е,защото законите в България не се спазват.Ако си била в чужбина,едва ли ще видиш някви 14 пикли във бар.Просто не можеш да промениш хората.Гледай си твоя живот и хич да не ти пука.
тъй тъй... положението е страшно... да не кажа трагично...какво да правиш... Аз гледам да се радвам на малкото нормални хорица ,които са останали..пък и всеки сам избира как да живее...
Относно това,че момчетата пляскат момичетата по задниците,аз не виждам кво лошо има в това.
Лошото е ,че няма никакво уважение към момичето,а това че тя не реагира,показва ,че и тя не уважава себе си.
И в другите държави е доста по-зле.
А иначе към авторката:че то такива хора като теб,които се възмущават,и подобни ситуации,с такова поведение,са на изчезване.
Това да се държиш по такъв начин си е признак,че си готин за днешните младежи.
На тези хора само такива като тях им се радват,никой уважавщ себе си човек няма да тръгне да дружи с тях.С това си поведение до никъде
няма да стигнат.Аз не им се ядосвам,смешни са ме отстрани.За това евала на теб :)
taNcheto93
05-01-2009, 21:02
Напълно си права. За съжаление е такова поведението на по-голямата част от младежите и за всеки който не е като тях и не е с тяхното мислене, мислят че нещо му има и е с много странни разбирания за нещата. По цял ден съм сред такива пропаднали същества и виждам че на повечето момичета не им прави впечатление че на загорелите момченца ръцете им са постоянно по техните задници, ц*ци, което е много жалко. Всички мислят само за това да се напият, на*бат и т.н. А за това какво става по училищата е съвсем друг въпрос. Вече е гордост да имаш най-много двойки/отсъствия/забележки от целия клас. Но вина имат родители, учители и т.н. Но колкото и да се пише по форумите нищо няма да се промени :? .
Най-лошото в всичко тово е,че ако не следваш тозе модел на поведение,ще бъдеш смятан за задръстеняк.А и самочувстието на повечето индиниди е до небето,без особена причина. :D
MrUndaztood
05-01-2009, 22:25
= "софиянеца" Darkiss
Недей да си правиш труда да ме обиждаш на провинциалист ;) Цяла България знае какво село е Софето и Бояна! :-)
---------------------------------
Teмата:
Еми живеем в България - страната на неограничената уродщина и "най-добрите" родители!
NightGuardian
05-01-2009, 22:43
that is real life , sorry baby...
Пубертета те прави шибан идиот, а ако имаш малко повече късмет може след него да станеш нормален човек. Малко са мислещите дЯца. И моето училище се води елитно, обаче такива тъпанари има в него, че нищо чудно някой съученик да дойде с пушка и да изпозастреля всички скоро. о_О Не че аз съм голямата светица, ама тея индивиди нямат ли родители, които да ги видят кви изпражнения са създали...
martinelka_kuklata
05-02-2009, 15:28
Така е, но ми е чудно защо всички са против това, а от друга страна почти всички са такива уроди. Аз още нямам 13, а се чувствам някак отдалечена от другите, защото мисленето ми по различни въпроси е съвсем противоположно. А тези, които виждат какви боклуци са останалите им се кефят и рано или късно стават същите. Не знам какво ще става по-нататък, но лично мен ме е страх от бъдещето ни.. :( :( :( :? :?
Светът не се побърква, просто винаги си е бил побъркан.
Иначе не си падам по кардинални обобщения, а това за 13-годишните курвички го чувам и чета поне по 5 пъти на ден. :roll: Айде да ги оставим да се пържат в ада и всеки да си гледа живота.
обаче такива тъпанари има в него, че нищо чудно някой съученик да дойде с пушка и да изпозастреля всички скоро. о_О
като във филма Klass, брутално.
по-принцип не ми дреме, всеки си има глава на раменете, да му мисли какво и как го прави
...но ме е яд на тези, вече промити и деградирали хора, които опитват да завлекат някой със себе си към "дъното", жалко е наистина.
TheNewReligion
05-02-2009, 15:57
Я си гледай своя живот. Какво си се втренчила в чуждите действия? Всеки си има глава на раменете. Да си я ползва. На теб като не ти допада нещо, не го прави, но и не съди другите, защото всеки има право на мнение.
П.П.: Обзованието, което получаваш в дадено училище, няма нищо общо с хората, които го получават. :wink:
Искам да добавя още нещо от мен :)Имам братовчед ,който е 3 клас и израства като гамен тотален!!На 9 години малкия тъпанар не става от компа,само цс цъка,постоянно скайп та скайп и се влачи като пълно копеле :D Докато беше по-малък беше по-нормален,не че е мн голям сега де ама поне си играеше на вънка с децата.А,сега псува като хамалин и само простотии са му в главата.Бях го научил да слуша метъл,даже знаеше репертуара на Нед там за кривогледия глистосер :D Ще стане същия тъпак като братовчед ми и братовчедка ми,големите му брат и сестра...единия гамен не завърши училище,учи само до 11 клас понеже нямаше кой да скита по улиците,сестра му ходи с един 10 години по голя от нея тя е 16.Ама то,какво си въобразявам при такива два примера покрай него,аз искам да е нормален малкия гъз,жалко ама тва е и ме е яд на него :? :?
eii tva mi popravq gyza sus zadni chasti :D:D
ти не си наред.
казах ,че ще се радвам дори да прочета мнение,противоположно на моето , но поне се обоснови.... ;)
Преувеличаваш много.Нещата определено не са розови,но не са и толкова черни,колкото ги изкарваш.Няма причина да те дразни различното поведение.Лично аз само съм чувал легенди за 13-14 годишни,наебани,с 20 годишни гаджета.Няма да говоря наизуст,тъй като не познавам такива.Много ме дразни не толкова шляпането на момиче,колкото това,че имат гаджета,но това не им пречи да се въртят около момчета (уж приятели),да викат : "Обичам те" и да се прегръщат и натискат постоянно.Изключително много ме дразни това,а пък те (вие момичета) го правите напълно целенасочено.Дразни ме липсата на уважение и отговорност към ученето,но това е в повечето случаи.По принцип тези деца не са такива.Те си мислят,че е яко да са такива,но никой всъщност не е истински.
Преувеличаваш много.Нещата определено не са розови,но не са и толкова черни,колкото ги изкарваш.Няма причина да те дразни различното поведение.Лично аз само съм чувал легенди за 13-14 годишни,наебани,с 20 годишни гаджета.
аз го казах ,не защото съм чувала легенди ,а виждам всеки ден момичетата от 7-8 клас например. Като си тръгват се качват в колите на момчета ,които завършиха преди около 1-2 години , виждам ги заедно и по кафетата и т.н.Не съм от този тип хора ,които ще започнат да говорят за нещо ,за което са чували само слухове.... ;)
и аз съм на мнението на авторката :( ... леле накъде отива светът ...
обаче такива тъпанари има в него, че нищо чудно някой съученик да дойде с пушка и да изпозастреля всички скоро. о_О
като във филма Klass, брутално.
Точно за Klass говорех. По принцип не се дразня на идиотите, стига да не ми навлизат в личното пространство. Именно за това се ядосвам на всякви комплексирани (епа, комплексирани са си, колкото и да не искам да използвам тая дума) изродчета, които се гаврят със съучениците си, щото по необяснима причина са решили, че са повече от тях.
anonimnost
05-02-2009, 21:25
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ГОРЕНАПИСАНОТО ! И ПО ЛОШО ЩЕ СТАВА ! ЗА ЦЕЛТА СЪМ СИ ИЗГРАДИЛ НАЙ РАЗЛИЧНИ ПРИЯТЕЛСКИ СРЕДИ И ГЛЕДАМ ДА НЕ СЕ УВЛИЧАМ ПО ЕДНО И СЪЩО ! НО НЕЗАБРАВЯЙТЕ И ТОВА -> ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД Е НАЙ ВКУСЕН <- хайде хошчакал от мен ! :-D
exelek3k
05-03-2009, 09:07
Всеки се интересува само от това кога, с какво , къде и с кой да се напие...
да е какви са тез хора, за тях наркотици няма ли е?! Вече има толкова различни видове наркотици, че можеш цял месец секи ден да си надрусан от различни вещества?!
Сега сериозно.... СИЧКИ ШЕ УМРАТ! :Р ... ко да се прави секи се опитва да бъде някой в живота, но не всеки знае как да го постигне... :?
ANTIHUMAN
05-03-2009, 11:11
Попринцип си права и ще става и по-лошо и на мен ми е смешно като момичета на по 13 ми реват за любов и такива работи,а причината е,че нейна приятелка са я ебнали повече пъти на даден купон :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ти си ненормален! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Декрадация на младото поколение и голяма доза липса на мозък! :-o :o
happyfacex
05-03-2009, 13:36
^
еми така са ги възпитали някакви пикли и пиклйовци се водят по акъла на по-големите или по-готините примерно за да станат част от готината групичка или да се правят на интересни пфф :-D
За мен България е страна, в която простотията се издига на пиедестал.В днешно време да четеш книги, е признак, че си задръстен, да си възпитан също.Хората със собствено мнение са аутсайдери, хората с цели са мечтатели.Колкото повече можеш да изпиеш, толкова повече си харесван.Да правиш секс на ранна възраст, когато още не си наясно, какво имаш там долу, е престижно.Хората вече се преценяват по дрехите.Незнам накъде отива света и каква ценностна система ще имат внуците ни, примерно..За огромно съжаление 80% от младите хора са с горе описаното мислене и незнам колко по-зле може да стане.. :-o
А относно това кои е виновен, медиите, родителите, законите..
ludotokrise
05-04-2009, 10:00
Прочетох и ми стана интересно.Макар и аз да съм на 15, не играя с топка или ластик, може би защото имам брат 5год по-голям от мен, илизам от време на време с него и той винаги е държал на възпитанието и държанието ми.И аз мисля, че съм старомодна,така съм възпитана(за което поне за сега съм благодарна)Излизам с брат ми, неговите приятели също имат сестри и ги водят с тях(на по 16-17год)Излизаме и някое от тези момичета(ако излезне) накиптило се с голямото самочувствие ...и някакъв си дошъл и кара БМВ и тази кипра мома още не се познават му се хвърлила в прегръдките, даже вече му се вози в колата и то на всичкото отгор пред брат си.Просто много пъти се е случвало това нещо,к*рвенски работи са за мен...Или пък сигурно заради моето старомодно виждане ще си остана стара мома.Някое момче съм му се видяла симпатична и веднага тругва да ми предлага, колко ме обича, харесва и т н.Но през това време се забива с куп други и която клъвне.Много се дразня, защото харесам някое момче истински, а се окаже, че то само иска да се възползва от теб.Аз не искам да съм тези момета за по 1 вечер...Предполагам, че ме разбирате к'во искам да ви кажа....И така аз си мисля, че съм различна и по назад с материала, че не съм от тях искам да съм стойносно момиче, а не от онези който го дръпне му скача в леглото! 8)
ludotokrise
05-04-2009, 10:02
Преди първия им път е бил на след сватбата, сега е на по 12-14 год представям си след 20год сиг ще се .....на по 8-9 год .ТРАГЕДИЯ!
ехх ...тва е моята тема :D на същото мнение съм! :)
Така , сигурно всеки , който прочете темата ще каже , че не е като тези , които предстои да опиша.Осъзнавам ,че наистина има изключения и моля никой да не се обижда от написаното.
Напоследък имам чувството ,че съм заобиколена от абсолютно малоумни и деградирали същества.Какво им става на ПОЧТИ всички младежи?Всеки се интересува само от това кога, с какво , къде и с кой да се напие... не казвам ,че аз не пия , но определено това не ми е целта в живота.Повечето се оправдават , че пият , за да им дойде настроение или от мъка.Е какво?!? Човек само с пиене ли може да си повдигне настоението и да се забалява? А за мъката - аз лично не виждам с какво толко ще помогне това напиване , забравяне на проблемите за кратко , но после всичко ще е същото и проблемите все още ще са факт.
Омръзна ми да гледам как момичетата около мен нямат капчица самоуважение , пък после защо момчетата говорели ,че всички момичета са кучки , к**ви и ни приемали като лесни.Еми нормално , че ще говорят така - това е самата истина (пак казвам ,че има и изключения ,но за съжелиние не са много).Въпрос към тези ,които имат намерение да напишат своето мнение : нормално ли ще ви се стори ако видите следното? - момче удря момиче по задника (момичето си има гадже от 1 година и повече) , на момичето не му прави абсолютно никакво впечатление ,че някой си току що е минал и я е плеснал по задника. Искам да уточня ,че в момента не говоря за някое определено момиче , тази гледка се вижда по 100 пъти дневно в нашето училище (а се води ,че е елитно) ,но съм сигурна ,че не само в моето даскало може да се види подобно нещо. Друго ,което ми е непонятно - момиченца на по 13-14 години са се хванали с 20-годишни батковци и на втората седмица вече са се наебали , защото иначе баткото ще зареже малката пикла.От своя страна тези малки момичета вместо да играят навън с топка ,ластик или каквото и да е , те са редовни клиенти на нощни заведения,повечето от които са хипер долнопробни,носят маркови дрешки и най-лошото е ,че смятат ,че родителите им са длъжни да изпълняват всяка тяхна прищевка.
Има толко много неща ,които не разбирам за днешните младежи.Най-общо предтсвляват това:битови алкохолици,изгубили всякакъв смисъл за живот , постоянно псуващи по родителите и учителите си,за тях всеки ,който ги нарече "деградирали същества" или ги обиди с нещо от сорта е комплексар.
Благодаря на всеки , който е имал търпението да изчете цялата тема и много ще се радвам , ако повече хора си дадат мнението,дори и то да е различно от моето. :)
ОМГ-най-накрая имаме още един член в клуба на нормалните хора :grin:
И бтв и мен невероятно много ме нервира факта, че 90% от учениците сега са някаква странна мутация между тефлонов тиган, животно и пристрастен към упойващи вещества пияница. Егаси колко съм щастлив че идния петък най-накрая ще се разкарам от тая паплач веднъж за винаги, и колко само се надявам моето дете никога да не стане такова като тях. :o
Аз ли не съм наред, или светът се побърква?!?
Аз се питам същото сам за себе си...колко трудно е да намеря любовта, истинските хора...как наистина всички са се побъркали, позьорщина, лиготия. И факт е че само на курви/кучки попадам..на някакви момичета на по 15-16 почнали да пият като смок и пушат яко..омръзнало ми е от всичко и всеки...наистина питам се Аз ли не съм наред, или светът се побърква?!? и не мога да си отговоря и аз за себе си на този въпрос.......
За съжаление е така и аз не ги разбирам .
Да си простак(да пушиш,пиеш,се правиш на улигофрен в училище)е модно, какво му е толкова хубаво не знам.
Заради тези тъпаци аз нямам приятели ,само знаят да пушат ,да пият , да псуват и да фъргат боклуци по улиците и супер много други... и това ме отвръщава .Заради такива хора българия според мен е най-пропадналата европейска държава.Връщам се от екскурзия и първото което ме питат е дали пуших или пих.Ходим във Варна на екскурзия и тия йуруди шибани казват че Враца била по-хубава и почват да си фъргат боклуци , не искат да гледат тва , не искат да гледат онова ,е тогава за какво дойдохте ?!
И това за съжаление е само в българия ,отиди в италия , франция,германия и няма да видиш нищо подобно ,чисти улици ,няма някви улигофрени дето ти избушат главата с некфи брички и др. абе това го има само в българия просто менталита е такъв и няма какво да се направи .
С три думи ИЗРУДИ СЕ СВЕТА !!! :booooomb:
Прочетох много мнения и съм съгласна с повечето. Аз съм на 14 години. Не пия, не пуша и нямам гадже. Седяла съм си на задника да уча и съм влязла в една от така наречените "елитни" училища. Все още чета книги в свободното си време, защото са ми интересни, а не защото са ми задължителни. Както казва по-горе BMW213 явно да си простак е модерно, а хората които все още имат нещо в главата си са задръстени, зубъри, аутсайдери или както искате ги наричайте. Лично аз благодарение на всички куклички с пълни чашки, гол задник и празни глави съм станала супер комплексарка. Благодаря на родителите ми, че са ме възпитали по този начин и че ме подкрепят във всичките ми начинания. Според мен вината за държанието на сегашната младеж не е само на родителите, а и на правитеството, което не се стреми към спазване на законите. Ако ни беше всичко както трябва нямаше в 1 и нещо през нощта на изнасилват 14-15 годишни девойки, които се прибират от бар или дискотека натряскани. За тези си думи за другите на моята възраст съм задръстенячката дето мисли като баба ми. Еми не е честно! Аз не искам да съм малодушна и да не ми пука. Но това е положението, с което все още не съм се примирила.
rustynail1
05-05-2009, 22:07
напълно си права .. и аз всеки божи ден виждам такива случаи около мен но тъй като са много вече не ебавам .. просто гледам себе си . така че се движи само с твоите аверчета пък другите се едно не съществуват
:) :)
Прочетох много мнения и съм съгласна с повечето. Аз съм на 14 години. Не пия, не пуша и нямам гадже. Седяла съм си на задника да уча и съм влязла в една от така наречените "елитни" училища. Все още чета книги в свободното си време, защото са ми интересни, а не защото са ми задължителни. Както казва по-горе BMW213 явно да си простак е модерно, а хората които все още имат нещо в главата си са задръстени, зубъри, аутсайдери или както искате ги наричайте. Лично аз благодарение на всички куклички с пълни чашки, гол задник и празни глави съм станала супер комплексарка. Благодаря на родителите ми, че са ме възпитали по този начин и че ме подкрепят във всичките ми начинания. Според мен вината за държанието на сегашната младеж не е само на родителите, а и на правитеството, което не се стреми към спазване на законите. Ако ни беше всичко както трябва нямаше в 1 и нещо през нощта на изнасилват 14-15 годишни девойки, които се прибират от бар или дискотека натряскани. За тези си думи за другите на моята възраст съм задръстенячката дето мисли като баба ми. Еми не е честно! Аз не искам да съм малодушна и да не ми пука. Но това е положението, с което все още не съм се примирила.
+1
напълно си права .. и аз всеки божи ден виждам такива случаи около мен но тъй като са много вече не ебавам .. просто гледам себе си . така че се движи само с твоите аверчета пък другите се едно не съществуват
:) :)
Съгласна съм. Виждаш го всеки ден и ти се налага да се примириш или изгубваш и малкото останало от "социалното ти положение". Накрая започваш да нехаеш, защото осъзнаваш, че скоро нищо няма да се промени.
WarknightSoul
05-06-2009, 12:57
съгласен :( .... ама си изтървал най вече мангали ... аз на ден се разминавам с 50 пъти поече мангали от хора (от които не знам колко от тях са нормални)
AnIcHkAtA
05-06-2009, 13:16
Не знам какво още се бунтувате.Тук в България е така, на който не му харесва-чужбина го чака.Казвала съм го и сега ще го кажа-дори 1 000 000 от българите да се организират и да направят по един или друг начин протест, едва ли ще има ефект.Колкото и да се оплакваме по форуми (знам, че за някои това е само част от плана, а не целия план), едва ли ще има ефект.Направете това, което зависи от вас-спазвайте законите и възпитавайте децата си да ги спазват.Ако всеки втори започне да го прави, аз мисля, че България ще се оправи и ще започне да върви нагоре.Наричам го мирен дълг.Аз изпълнявам мирния си дълг към родината, а вие?
П.П.:Мангалите не пречат, пречи отношението ни към тях.Познавам мангали, които са чисти и работят честна работа.Вместо да им помагат обаче нашите политици им подаряват като по този начин ги карат да се чувстват наистина западнали.Е, като ние ги караме да се чувстват западнали, какви да бъдат?
Може и да бъркам някъде, поправете ме.Отказала съм се от това да гледам чуждите грешки, а се опитвам да предотвратя своите.Ако спрем да гледаме в чуждите паници и започнем да работим по себе си, може би ще тръгнем нагоре..
Krasencety
05-07-2009, 16:45
Много си права, но нищо неможем да направим.. :? :-o
LordXpLoD
05-07-2009, 17:56
"Ае ела с нас да изпием по една водка" "Незнаех , че ти дават пари за да се напиваш?" "ЕМ старите(родителите) се хващат , че ше си копувам сладолед, като ламерче и ми дават пари. " :-D Диалог между мен и мой съученик(14 годишни). След като го попитах дали му дават пари за да пие, ми отговори, че "старите"(майка му и баща му) му дават пари за да си копува сладолед и чипс и неща, които би си купило едно "обикновено" дете-смеейки се. И аз се чувствам заобиколен от хора, които живеят "ден да мине друг да дойде". Строят колиби по поляните...защо ли? Не си мислете, че го правят за да се забавляват-правят го за да се крият и да пият по килограми ракия,бира,водка и всякакъв друг вид алкохол. От малък град съм(няма да казвам име,защото някои от съучениците ми са се научили да влизат във форуми и може да прочетат),където повече от 80% от децата са битови алкохолици. НА пребиране от училище виждам 15-16 годишни избягали от час, да се подпират на някой трафопост, защото са МЪРТВО ПИЯНИ. Псуват паметници, че ще ги убият ако се подместят и т.н. От класа ни (31 човека) 15 пушат от 5 клас, другите се напиват всеки ден(с изключение на няколко човека в които влизам и аз :D ) След 7-ми клас съм решил да кандидатствам някъде,защото чувствам, че се задушавам тук. Заобиколен съм от дебили,малоумници, без капка състрадание, самочувствие и достойнство. НА къде отива света? :D :D
joannalof
05-08-2009, 19:23
Омръзна ми да гледам как момичетата около мен нямат капчица самоуважение , пък после защо момчетата говорели ,че всички момичета са кучки , к**ви и ни приемали като лесни.Еми нормално , че ще говорят така - това е самата истина (пак казвам ,че има и изключения ,но за съжелиние не са много).Въпрос към тези ,които имат намерение да напишат своето мнение : нормално ли ще ви се стори ако видите следното? - момче удря момиче по задника (момичето си има гадже от 1 година и повече) , на момичето не му прави абсолютно никакво впечатление ,че някой си току що е минал и я е плеснал по задника. Искам да уточня ,че в момента не говоря за някое определено момиче , тази гледка се вижда по 100 пъти дневно в нашето училище (а се води ,че е елитно) ,но съм сигурна ,че не само в моето даскало може да се види подобно нещо. Друго ,което ми е непонятно - момиченца на по 13-14 години са се хванали с 20-годишни батковци и на втората седмица вече са се наебали , защото иначе баткото ще зареже малката пикла.От своя страна тези малки момичета вместо да играят навън с топка ,ластик или каквото и да е , те са редовни клиенти на нощни заведения,повечето от които са хипер долнопробни,носят маркови дрешки и най-лошото е ,че смятат ,че родителите им са длъжни да изпълняват всяка тяхна прищевка.
Все едно аз съм го писала :D
Определено светът се побърква
petinkataaa
05-17-2009, 20:11
и аз го забелязвам,че ако не си "фешън" или не се напиваш в 12 часа в парка си задръстеняк и ако учиш за едно по-добро бъдеще,си смешен..така е-скръб...както съм изкарала до сега в това училище,ще изкарам още 20 дена..догодина с късмет ще вляза в гимназията-страхотни деца и учители и неописуемо добра атмосфера ..надявам се да има повече нормални хорица там и да завържа нови връзки с такива като мен :)
YakUZa777
05-18-2009, 07:45
Това е жалката истина, ако си над 18, имаш кола, всики малолетни са твой :Д аз лично пия по 1 път на месец като изкл. месеците с празници, имам чувството, че в по-големите градове малките са доста по разпуснати, аз започнах да работя от 13 годишен по 8-10 часа на ден, така цяло лято, от тогава работя всяко лято... И след като сте почнали да казвате, че тая тема все едно вие сте я писали, за да не разваля поредицата, ще кажа: Тая тема все едно аз съм я писал
pinkbubble
05-18-2009, 14:41
Положението е много опасно..
Първо за това с удрянето по задника , мен лично много ме нерви и дразни. Не понасям! По един шамар и готово :) Само като гледам как търчат зад гъзовете на саученичките ми за да ги хванат,ощипят,ударят и т.н ми става много смешно и жалко. А за момиченцата .. хмм за тях нямам какво да кажа. Броят им все повече и повече нараства и тука скоро ше сме като циганите. Как ще спиш с някой за да не те зареже , или за да ти каже обичам те ?! Ние сме по на 13,14,15,16,17 години и търсим любов?! Няма такова или ако има то е много голямо изключение , любов и обич се търси по нагоре .. Това е само ученическа любов , но за тази ученическа любов тряа ли да си късаме девствената ципа ( с извинение) ?! Аз имам една такава приятелка .. опитвам се да и кажа , казвам и го , но е прекалено късно. Аз я обичам и то много , за това се опитвам да я спра , но почти не се получава.
Другото :
Момче минава и удря момичето по задника , фаща я за циците.
Реакцията на госпожата - Смее се ?!
?!?!
това никога няма да го разбера?! Някой ако може нека го обесни
.....................
под всякаква критика :-x
JeanClaudeVanDamme
05-18-2009, 20:51
Аз съм момче на 15,и искам да стана шампион в бойните изкуства, а след това искам да стана и актъор.Не пуша,не пия,само Тренирам!
Положението е много опасно..
Първо за това с удрянето по задника , мен лично много ме нерви и дразни. Не понасям! По един шамар и готово :) Само като гледам как търчат зад гъзовете на саученичките ми за да ги хванат,ощипят,ударят и т.н ми става много смешно и жалко. А за момиченцата .. хмм за тях нямам какво да кажа. Броят им все повече и повече нараства и тука скоро ше сме като циганите. Как ще спиш с някой за да не те зареже , или за да ти каже обичам те ?! Ние сме по на 13,14,15,16,17 години и търсим любов?! Няма такова или ако има то е много голямо изключение , любов и обич се търси по нагоре .. Това е само ученическа любов , но за тази ученическа любов тряа ли да си късаме девствената ципа ( с извинение) ?! Аз имам една такава приятелка .. опитвам се да и кажа , казвам и го , но е прекалено късно. Аз я обичам и то много , за това се опитвам да я спра , но почти не се получава.
Другото :
Момче минава и удря момичето по задника , фаща я за циците.
Реакцията на госпожата - Смее се ?!
?!?!
това никога няма да го разбера?! Някой ако може нека го обесни
.....................
под всякаква критика :-x
Ами госпожата какво да каже като момичето не се съпротивлява....?Виж ако се обърне момичето и му извърти един шамар тогава предполагам че вече ще се намеси...Аз съм момче но и мен ме удрят по задника(момичета слава-богу....)и не мога да си го обесня просто защо го правят,че не ме харесват е сигурно....
Оф какво толкова сте се разпискали? Тези деца просто са сметнали, че така искат да живеят. Смятат ви за задръстеняци? Че защо изобщо се интересувате от тяхното мнение, нали са малоумни к*рвички и прости гъзарчета? Сигурна съм, че има дооста нормални младежи и девойки, с които да дружите, така че си гледайте живота и ги оставете те да гледат своя.
alexandra00
05-19-2009, 17:22
Повярвай ми, светът се побърква!! Същият проблем!
vampirekiss
05-19-2009, 17:36
Какво да кажа...Наистина така стоят нещата.От ден на ден народа деградира и всеки дан ставаме свидетели на жалки гледки по улиците.И тези младежи,които визира авторката,един дан ще се чудят защо са мъже на по 30-40 минали са през всичко женско в града,но нямат семейство.Жените пък на свой ред ще се питат защо ли трябваше да раждат на по 14-15 и какво могат да направят за да не станат баби на по 30.общо взето това е,но всеки си избира как да живее.Добре дошли в реалността.