Влез

View Full Version : Кръстопът !!

raia338
05-01-2009, 20:47
Направо да започна с моят въпрос.От доста време си нямам приятел и колкото повече се нуждаех от такъв,толкова никой не идваше при мен.Сега когато забравих за всички любовни историй не мога да взема решение сама ,кое ще е по-добре за мен .Въпросът е такъв че едно момче казва че ме харесва от доста време,много е мил и се държи много добре с мен.С него бях излизала няколко пъти :oops: .2-рото момче пък познавам от повече време,но не сме излизали .Той само ми пише а на скоро искаше да излезем.Аз обаче не искам да се занимавам с него понеже не съм от типа момичета колкото повече момчета имат на веднъж,толкова те са по-горди.... Мислих доста по този въпрос и реших че 1-то момче заслужава повече,обаче аз се страхувам да не сгреша при избра сиНуждая се от съвет как да кажа на това момче ,че имам намерения към др .Също и да отбележа ,че градът в който се намирам е малък,и предполагам чр много хора ще разберат ако имам връзка с това момче и може да се случат неприятни ситуаций ...Какво бихте ме посаветвали ,тъй каТО понавам и двете момчета от скоро и не знам какво да правя

smileforyou12
05-01-2009, 20:51
полсушай сърцето си каквото тикаже това направи
а относно 2-то момче кажи му че харевасш друг

Take_That
05-01-2009, 21:01
Как да кажеш на другото момче - ми няма нужда от увъртане, просто, кратко и ясно :) Със заобикалки няма да стигнеш до никъде :) И защо да се случат неприятни ситуации, ако някои разберат, нима ще слушаш какво говорят хората и ще робуваш на мнението им?

FancyGirl
05-01-2009, 21:13
Защо толкова ви пука от мнението на околните срам ли ви е от хората който са до вас? Ами ти си решаваш с кое момче да бъдеш аз никаде не прочетох дали ги харесваш прочетох, че те те харесват и искали да излизат с теб а ти изобщо харесваш ли ги или просто за да не си сама ще бъдеш с някой от тях ако е така по добре недей наранява хората излишно. Бъди с човек с когото искаш да си... и когото наистина харесваш, помисли си все пак избора е твой. Успех :smt011