Влез

View Full Version : Как да се харесам на момиче

ZOne92
05-02-2009, 04:11
Пресдполагам че има подобни теми но реших да напиша нова която се отнася до мен.Ето каква е работата момичето е 8 клас аз сам 10 не се познаваме.Доколкото разбрах не е мн общителна стои повече в стаята,и чесно казано незнам незнам за какво да я заприказвам.Насичкто огроре има 2 момичета от неиния клас които ме зарибяват и не знам ко да прая.Ако може някакви савети ще сам ви благодаен 8-[ 8-[ 8-[

Hilary_
05-02-2009, 05:48
Заговори я за времето е така..... :-x Батее кво значи не мога да я заговоря..?! Квото ти хрумне я питай... за даскало... часове... :? :?

fc
05-02-2009, 06:02
Стани аверче с тия момичета от класа и, и почни често да ходиш в стаята и накрая ще ги познаваш всичките и няма как да не се запознаеш и с нея :)

Dollystar
05-02-2009, 06:12
Аз пък мисля, че ако отидеш и напрао поискаш да се запознаете ще й направиш много по-добро впечатление отколкото ако овърташ, така ще види че не си като ВСИЧКИ ..... :booooomb:

Rza
05-02-2009, 06:55
Чакайте,чакайте къде е смисъла да става авер с някой и тн и тн :D отиваш и казваш здр много си хубава аз съм иванчо да речем 8) а ако си решил някви планове да правиш,срещаш я някъде по двора на голямото междучасие да речем или пък в коридора и .... много хубава блузка и тя мерси и такам продължаваш...аз съм еди кой си пр ми е и тя ще каже така налии дам :lol: и после от къде си,кой кв....... църа ръка и разговора си тече и тя ти казва айде аз ще влизам в час и ти окей радвам се,че си поговорихме може ли скайп и тя да разбира се,записваш го,вечерта си пишете в скайп следващия ден закусвате заедно на голямото,след тва се прибирате заедно,след тва излзиате по срещи,след тва се жените след години,деца си правите,единия от двамата умирга на около 70 години,а другия няколко години по късно и така :lol: :lol:
следвай плана ми и ще видиш,че ще успееш може и едно лс да пишеш да кажеш как е минало (тва преди сватбата :lol: :lol: )

Priceless
05-02-2009, 06:58
Абе .. какъв ти е проблема ?! Момичето е 8ми клас .. ти си 10ти .. батко си .. отпусни се 8-) Винаги може да се намери причина да заговориш някой , така че .. успех :)

MP
05-02-2009, 07:25
8-ми клас не ти ли е малка...

ZOne92
05-02-2009, 16:18
MP за кво да ми е малка кат ме кефи.....
А за останлите савети tnx

vesSynkaa
05-02-2009, 20:39
ЧЕТИ!

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838

tuzaro
05-02-2009, 20:43
8-ми клас не ти ли е малка...може да има хубави цицu, иначе ся е актуална темата за свинския грип

TheNewReligion
05-02-2009, 20:46
Отиди при нея и й кажи, че следвайки пантонимиката на парадоксалната фу/ондематика и базикайки се на солидни факти, смяташ, че финансовата криза е засегнала сериозно икономиката на Горно Пищаларе. :-)

Rofl4e
05-02-2009, 21:01
намери и скайпа 8)

CheriHool
05-02-2009, 21:12
Пресдполагам че има подобни теми но реших да напиша нова която се отнася до мен.
хич не си мисли, че си неповторим и темата ти е адската индивидуална такава. ;)

prikachi. com/files/802465k.jpg

(без паузата)

;)

hamacs463
05-02-2009, 21:41
Заговори я просто така :P Направо иди при нея и започнете да си говорите може да си размените скайповете :) Знам,че за повечето хора тук е лесно да кажат заговория,защото все пак не е трудно :-D а и няма проблем ти си 10 клас,а тя 8-ми по малка е :-D и няма нужда да се сближаваш с тези от неиния клас покажи и ,че не си като останалите

ПП. Защо повечето момчета не са като теб :-o

smileforyou12
05-02-2009, 21:45
10 клас си станал не знаеш как да привлечеш вниманието на една шайка :lol: :lol:

Darkkiss
05-03-2009, 04:12
Пресдполагам че има подобни теми но реших да напиша нова която се отнася до мен.Ето каква е работата момичето е 8 клас аз сам 10 не се познаваме.Доколкото разбрах не е мн общителна стои повече в стаята,и чесно казано незнам незнам за какво да я заприказвам.Насичкто огроре има 2 момичета от неиния клас които ме зарибяват и не знам ко да прая.Ако може някакви савети ще сам ви благодаен 8-[ 8-[ 8-[
ТИ СИ ИДИОТ!!!

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838&start=0

BaiToq
05-03-2009, 04:29
Хвърли се отнякъде.

fire_magic
05-03-2009, 11:24
Чакайте,чакайте къде е смисъла да става авер с някой и тн и тн :D отиваш и казваш здр много си хубава аз съм иванчо да речем 8) а ако си решил някви планове да правиш,срещаш я някъде по двора на голямото междучасие да речем или пък в коридора и .... много хубава блузка и тя мерси и такам продължаваш...аз съм еди кой си пр ми е и тя ще каже така налии дам :lol: и после от къде си,кой кв....... църа ръка и разговора си тече и тя ти казва айде аз ще влизам в час и ти окей радвам се,че си поговорихме може ли скайп и тя да разбира се,записваш го,вечерта си пишете в скайп следващия ден закусвате заедно на голямото,след тва се прибирате заедно,след тва излзиате по срещи,след тва се жените след години,деца си правите,единия от двамата умирга на около 70 години,а другия няколко години по късно и така :lol: :lol:
следвай плана ми и ще видиш,че ще успееш може и едно лс да пишеш да кажеш как е минало (тва преди сватбата :lol: :lol: )
:razz: :razz: :razz:

sunnymim
05-04-2009, 12:07

Виж сега, бездействането със сигурност няма да ти помогне! Проучи какво харесва, какви са й хобитата и т.н. И оттам нататък просто трябва да я заговориш, нали ще имаш за какво. :P Или ако имаш приятели, които я познават помоли да ви запознаят. Обаче по- добре действай по план А. :P :P g00d lUck! :-D

sunnymim
05-04-2009, 12:07

Виж сега, бездействането със сигурност няма да ти помогне! Проучи какво харесва, какви са й хобитата и т.н. И оттам нататък просто трябва да я заговориш, нали ще имаш за какво. :P Или ако имаш приятели, които я познават помоли да ви запознаят. Обаче по- добре действай по план А. :P :P g00d lUck! :)

valdesbg
05-05-2009, 05:03
Човеко - защо си поредния робуващ на предразсъдъци и се поддаваш на неоснователния страх от непознатите? Аз ли да те уча как се заговаря момиче, особено като има две от нейния клас дето те зарибяват...Майкоооо че на теб на тепсия са ти я дали тая девойка :)

Що на мен не ми дадат така една да видиш :)

Да те уча ли как се заговаря момиче, при условие че имаш приказка с хората около нея?

moneycomeme
05-05-2009, 06:23
зарязваш ги тези двете, срежи им квитанциите и се отправяй към необщителнаа,щом те привлича....Отиваш при момичето и я каниш на разходка след даскало,ако ти откаже,питай я дали на др. ден е свободна,ако пак го направи вземаш и номера и решаваш от там на сетне как да процедираш,но за бога не и вземай SKYPE .....ако не ти даде номера си,започваш да разпитваш някого тя какво обича да прави в свободното си време,дали спорува или нещо такова,когато разбереш,сам ще знаеш вече какво да правиш и къде да я пресрещнеш....в общи линии не е сложно ;] :grin: