View Full Version : Странна работа ;( ....
Dollystar
05-02-2009, 07:17
............................
Мисля,че приятелят ти е засякъл тази твоя първа тема и е видял що за неграмотно гадже си има и е решил да избяга от теб!!! :shock: :shock: :shock: :-x :-x :-x :shock: :shock: :shock:
Научи се да пишеш.Такава дума като "влушена" НЯМА !
Dollystar
05-02-2009, 07:24
Мисля,че приятелят ти е засякъл тази твоя първа тема и е видял що за неграмотно гадже си има и е решил да избяга от теб!!! :shock: :shock: :shock: :-x :-x :-x :shock: :shock: :shock:
Xaxа ако нямаш мнение по съществения въпрос недей да пишеш тъпи коментари 8)
Priceless
05-02-2009, 07:27
Аз съм напълно съгласна . И искам да добавя .. защо вместо да пускаш по 1000 теми във форума, с които само да доказваш неграмотността си , не седнеш да поговориш с въпросното момче ? :?
Нямаше нужда да сменяш думите в заглавието.Само да оправиш влУшената ситуация,на влОшена...
Dollystar
05-02-2009, 07:34
Нямаше нужда да сменяш думите в заглавието.Само да оправиш влУшената ситуация,на влОшена...
nvm :-)
Punisherrr
05-02-2009, 08:28
Съгласна съм с казаното преди мен ;) Вземи седни и говори с тоя путьо,дето ще ''тепа'' момичета или квото там прави и се избавете от мъката... че като гледам и двамата не сте свръх умнички ;)
vesito13
05-02-2009, 08:31
И да скъса с теб , ходите от 1 ден , не вярвам да сте голямата любов . Ще го преживееш .
got2Bthe1
05-02-2009, 09:21
И да скъса с теб , ходите от 1 ден , не вярвам да сте голямата любов . Ще го преживееш .
+ ... и с риск да не се изкажа много оригинално научи се да пишеш 3пъти четох за да схвана смисъла...
nicolepcd
05-02-2009, 09:24
Ще го преживееш... 8)
Take_That
05-02-2009, 11:17
+ ... и с риск да не се изкажа много оригинално научи се да пишеш 3пъти четох за да схвана смисъла...
+1
П.П - ако обаче не искаш да се разделяте - просто поговори с него
justbebsi
05-02-2009, 11:32
Толкова ли е трудно да поговорите и да се изясните
В случай,че и четенето ти се отдава толкова,колкото писането - окей!,нооо до колкото виждам съм писала ТОЧНО по "съществения въпрос"!!!
А и не е нужно да пускаш 100 теми ...
mitternacht
05-02-2009, 11:44
Понеже съм филолог в изграждане не мога да избегна поправянето и поучаването :)
пощУрях (Пратчет има книга "ПощОряване" но при него е игра на думи.Предполагам при теб няма нищо общо с поща)
к'Во
Ударил
Всеки
аДСки (идва от аД)
не знам
Щяла
оТмъсти-има префикс оТ, оД-няма.
Стилистични и пунктоационни грешки, както и допуснати в бързината, няма смисъл да поправям.Поздравления за писането на кирилица, то и на латиница май вече е забранено.
bubblebabe
05-02-2009, 11:50
Може би искаше да напишеш "съответния въпрос"?