View Full Version : Ревнувам го..
krasitoOoO
05-02-2009, 11:36
Ами от скоро много започнах да ревнувам гаджето си от всички а на него това го дразни..имам чувството че иска да е повече време с приятелите си от колкото с мен..Побърквам се..много го обичам и неискам да го загубя!А работата е там че моята приятелка ме запозна с него а тя му е бивша..но са вървели само една седмица..а аз съм от дълго време с него..Но сега като излизаме заедно с нея и други приятели имам чувството че на нея и обръща повече внимание от колкото на мен..А довечера аз няма да мога да изляза и той ще излиза с нея и една друга двойка приятели.. :smt022 Моляви дайте ми съвет..дали аз съм прекалено ревнива или имам основание за ревност? :-o Когато започна да му говоря за това той все ми вика..какво да правя?
justbebsi
05-02-2009, 11:40
Според мен , нямаш сериозна причина да го ревнуваш . Обаче си имай едно на ум за бившата му
Priceless
05-02-2009, 11:41
Е имай му доверие на момчето :) Ако наистина го обичаш би трябвало да му вярваш. А пък и сте от дълго време заедно, така че не мисля, че имаш кой знае какви поводи за ревност . А ако наистина ти е толкова кофти .. просто говори с него :)
vesito13
05-02-2009, 11:57
Не изнервяй приятелят ти за глупости . Ще търпи да се съмняваш в него , ще търпи , ще търпи , но накрая това писва . Стига се до момент , в който чашата прелива . Замисли се малко , не може все да е с теб , ти си имаш живот , той си има живот . Няма лошо , че той си има приятели . А колкото , до приятелката ти , която ви е запознала , някой от тях двамата давал ли ти е ОСНОВАТЕЛНИ поводи да ревнуваш ? Ако не , тогава се спри и имай повече доверие на приятеля ти .
Naughty_
05-02-2009, 12:02
И аз ревнувам мойто гадже...ами сега ?!?? :lol: :lol: :lol:
sh3_1s_7h3_0n3
05-02-2009, 12:52
О0о приятелка, че и бивша... схемата сложна.
Take_That
05-02-2009, 13:23
Но сега като излизаме заедно с нея и други приятели имам чувството че на нея и обръща повече внимание от колкото на мен..
Вкарваш се във филми - НЕДЕЙ! Имай доверие на приятеля си, защото без доверие една връзка не е нищо :) Пък и накрая ще му писне постоянно да му пилиш на главата и ще се разделите за глупости... Винаги човек трябва да си има едно на ум, така че и ти имай, както за приятелката си, така и за приятеля си, но не го задушавай :) Само ако има основателна причина, тогава вече си потърси правото :)
sladkalady
05-02-2009, 13:28
Ревността не води до нищо хубаво.Ревнуваш го ,защото не искаш да го изгубиш,но ако продължаваш в същия дух ще го отдалечиш от себе си и ще се разделите.
А относно приятелката ти... не й се доверявай,все пак му е бивша
имай си едно на ум
Успех :)
Jumbie483
05-02-2009, 13:39
След като сте от дълго време заедно би трябвало да го познаваш и да знаеш какъв човек е и дали имаш основание да го ревнуваш.
PainMonopoly
05-03-2009, 09:49
Ако искаш да се получи нещо, спри да бъдеш ревнива мрънкаща кифла.
хм повярвай ми имаш основание да ревнуваш...
ImmortalForever
05-03-2009, 12:31
Излез от кадър скъпа... И аз съм така, ама не е полезно за нервите..
ThisIsMe
05-03-2009, 12:34
колкото повече му натякваш за бифшата,толкова повече внимание ще и обръща.Гласувай му доверие,апък ако разбереш че те е предал,тогава го зарежи. :)
krasitoOoO
05-03-2009, 15:44
хм повярвай ми имаш основание да ревнуваш...
защоо? :cry:
Ако не искаш да го загубиш,ще трябва да спреш с тези глупости.
Не мисля, че ти е дал някакъв сериозен повод да го ревнуваш, мъжете се плашат, когато някой иска да ги контролира, така че не показвай съмненията си пред него и все пак си имай едно на ум :)
mgxpower
05-03-2009, 16:12
Те са ВЪРВЕЛИ :lol: :lol: :lol:
veshtichka
05-03-2009, 19:38
Всеки човек ревнува,малко или много..но няма за какво да се притесняваш трябва да му имаш малко по голямо доверие..ии ако той те обича истински никога няма да отиде при друга..но един съвет не показвай ревността си пред него :)
охооо...ти остана без гадже...бившата е винаги за предпочитане
smileforyou12
05-03-2009, 21:04
малко преувеличаваш постарай се поне да не показваш че го ревнуваш
BigFakeSmile
05-03-2009, 21:16
Ревността може да разруши една връзка
помисли върху това...
valdesbg
05-05-2009, 04:47
Просто е - спри да се филмираш ;) По твоята логика знаеш ли колко скандали е трябвало да направя, само защото излиза без мен....
еми че скъсате, тъй да знаеш. тва е началото на края или края на началото както казват по филмите
С нея и една друга двойка приятели ли...?!?! :-o Това вече е странно... ами аз също бях ревнива... ама сега малко от малко почвам да се кротвам... иначе седни и поговори с него... 8)