View Full Version : Acne Out
ashley13
05-02-2009, 14:34
Хора според вас кремчето за лице-акне аут помага ли? :) :-) :)
anonim4e2
05-02-2009, 14:56
мен също ме интересува,чувала съм само добри отзиви за него :)
suunnseT
05-02-2009, 15:17
Помага !
Аз съм ползвала лосиона,
но първо преди нанасяне
трябва да се почисти лецето.
помага доста, но идва и момент, когато кожата свиква с него и ефекта почти изчезва ... но иначе в началото помага - на една фр. и се изчисти лицето напълно .. :)
помага много ! преди време имах много сериозни проблеми с кожата на лицето , но благодарение на него вече нямам нито едно петънце :grin: след като се намажеш с него кожата започва да се бели,но това е само за няколко часа.препоръчително е да не се маже цялото лице а само пъпчицата. :)
имам един съвет към авторката : използвай го около 1-2 седмици ,за да ти се поизчисти лицето , след това разпитай за някоя добра козметичка и отиди тя да ти почисти лицето.след това много рядко излизат пъпчици и те дори са много по-малки и само от едно намазване на самата пъпчица ,тя изчезва.
ако решиш да си го купиш - пиши да кажеш какви са резултатите :P
sladkish_14
05-02-2009, 16:21
Как не ви писна да пишете и питате постоянно за това чудо !
На всяка страница има такава тема ?! НЕ ви разбирам , вместо да направите една тема и да има 200 мнения и така да сте информирани , вие правите все нови и нови теми ! Порови се и ще чуеш отзиви ,,
П.С - Не научихте , че всичко е много относително! На някой са помогнали отраз , на други не :?
Да ви кажа аз сега... :-o
Помага... как няма кат е направено от умни хора... 8-)
Най-доброто средство е времето...
2 години бях мухоморка... :shock: ... всичко от-до опитах .. да - и Лептен също... 8)
Някои ша кажат - ами аз не мога да чакаам! :? :shock:
Емм... по-добър вариант е отколкото да се раздразва допълнително кожата и после някой ден като отмине това нещо да имаш кратерчета по личицетуу... :-o :-o :-o
Ама не е истина какви комплекси се избиват зарад акнето... ;-) [-o< [-X
ashley13
05-19-2009, 15:08
Мерси чного пробвах лусиона и съм страшно доволна помага ми страхотно!!! :) :) :)