Влез

View Full Version : ФИНАНСОВИ ПРОБЛЕМИ ! ПОМОГНЕТЕ !!!

anonimnost
05-02-2009, 17:00
всичко започна с това майка ми няма пари да изплаща вноските във банките нямаме пукната стотинка скоро няма да има интернет , ток , вода ! някакви хора счупиха фризйорският салон откъде вземахме пари , майка ми няма откъде да взима пари а банките искат да изплати веднага незабавно ! помогнете дайте съвет ! ПС няма и работа ! та се чудим дали да замине за няколко месеца в италия или да търси решение !

DMX1
05-02-2009, 18:39
В по - голям град ли живеете, и ако е така лесно може да се намери работа .

anonimnost
05-02-2009, 18:43

НЕ ЖИВЕЕМ В ПЛЕВЕН А В МОМЕНТА ТАМ Е ПЪЛНА БЕЗРАБОТИЦА ! ТОЧНО КАТО В ОКОВИ СМЕ ! НАЙСТИНА НЕЗНАЕМ ВЕЧЕ КАКВО ДА ПРАВИМ ! А НАЙ ЛОШОТО АПАРТАМЕНТА Е ИПОТЕКИРАН ! НАЙСТИНА ЩЕ СЕ НУЖДАЯ ОТ НЯКОЙ ЗЛАТЕН СЪВЕТ ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! :(

hisy
05-02-2009, 18:45

НЕ ЖИВЕЕМ В ПЛЕВЕН А В МОМЕНТА ТАМ Е ПЪЛНА БЕЗРАБОТИЦА ! ТОЧНО КАТО В ОКОВИ СМЕ ! НАЙСТИНА НЕЗНАЕМ ВЕЧЕ КАКВО ДА ПРАВИМ ! А НАЙ ЛОШОТО АПАРТАМЕНТА Е ИПОТЕКИРАН ! НАЙСТИНА ЩЕ СЕ НУЖДАЯ ОТ НЯКОЙ ЗЛАТЕН СЪВЕТ ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! :( кажи на майка ти да влезе в сайта jobs.bg .. там има обяви за работа... може да си намери някоя хубава работа и всичко да се оправи :)

anonimnost
05-02-2009, 19:07

НЕ ЖИВЕЕМ В ПЛЕВЕН А В МОМЕНТА ТАМ Е ПЪЛНА БЕЗРАБОТИЦА ! ТОЧНО КАТО В ОКОВИ СМЕ ! НАЙСТИНА НЕЗНАЕМ ВЕЧЕ КАКВО ДА ПРАВИМ ! А НАЙ ЛОШОТО АПАРТАМЕНТА Е ИПОТЕКИРАН ! НАЙСТИНА ЩЕ СЕ НУЖДАЯ ОТ НЯКОЙ ЗЛАТЕН СЪВЕТ ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! :( кажи на майка ти да влезе в сайта jobs.bg .. там има обяви за работа... може да си намери някоя хубава работа и всичко да се оправи :)

да , и това пробвахме в плевен предимно там се търси предимно мъжка работа , та въпрос много важен ми е дали майка ми да замине за италия и да ме остави на произвол на съдбата ( в случая банката може да ни вземе ипотекираният апартамент ) или да пробва с италия там работите са доста високо платени но чак след месец тя ще бъде получила заплата и незнам дали до тогава банката няма да ми направи на мене проблеми ! HELP ! мерси отново предварително :)

hisy
05-02-2009, 19:18

да , и това пробвахме в плевен предимно там се търси предимно мъжка работа , та въпрос много важен ми е дали майка ми да замине за италия и да ме остави на произвол на съдбата ( в случая банката може да ни вземе ипотекираният апартамент ) или да пробва с италия там работите са доста високо платени но чак след месец тя ще бъде получила заплата и незнам дали до тогава банката няма да ми направи на мене проблеми ! HELP ! мерси отново предварително :) ми. рискувайте... нека да замине.. но неможеш ли да заминеш с нея ? иначе другия вариант е да поискате заем от някой ваш приятел или роднина :?

LittlePrincess
05-02-2009, 19:21
Майка ти ако замине нямаш ли роднини, при които да останеш поне докато вземе заплата? Мисля, че е по - добре да рискувате, ако може да си намери там работа.

anonimnost
05-02-2009, 19:21
[/quote] ми. рискувайте... нека да замине.. но неможеш ли да заминеш с нея ? иначе другия вариант е да поискате заем от някой ваш приятел или роднина :?[/quote]

хмммм еми трябва да завърша тая година немога да замина с нея !
просто явно съм осъден от съдбата да страдам ! :( за една година кви гадории ми се случват все на мен оффф :( гадно ми е мн !

Black_Fyed_Peas
05-02-2009, 19:22
емм... положението наистина е кофти :( :(

може да отидеш за този един месец в някой твой приятел, а тя да замине за италия и след тва да се приберете във вашето жилище :( :(

anonimnost
05-02-2009, 19:22
Майка ти ако замине нямаш ли роднини, при които да останеш поне докато вземе заплата? Мисля, че е по - добре да рискувате, ако може да си намери там работа.

имам роднини но сме доста скарани с тях и най смешното е СЪСЕДИ СМЕ ! единственото е да остана сам саминичък в апартамента с кученцето ми ! :(

anonimnost
05-02-2009, 19:23
емм... положението наистина е кофти :( :(

може да отидеш за този един месец в някой твой приятел, а тя да замине за италия и след тва да се приберете във вашето жилище :( :(

това е една добра идея всъщност имам доста добри приятели но проблемат е един само ! ТЯ Е ВЪВ СОФИЯ АЗ В ПЛЕВЕН ! СЛЕД КАТО ЗАВЪРША ДЕМЕК НА 30 ЮНИ тогава мога мерси добра идея но до-тогава ! :( незнам !

bubblebabe
05-02-2009, 19:26
Започни работа и ти. Майка ти нека замине. Щом тази година завършваш, вече можеш да се грижиш сам за себе си.
Успокой се и знай, че всичко ще се оправи. Всички хора рано или късно минават през такъв период в живота, а именно период на безпаричие. :-)

anonimnost
05-02-2009, 19:28
Започни работа и ти. Майка ти нека замине. Щом тази година завършваш, вече можеш да се грижиш сам за себе си.
Успокой се и знай, че всичко ще се оправи. Всички хора рано или късно минават през такъв период в живота, а именно период на безпаричие. :-)

мерси :) но съм на 16 немисля че ще мога да намеря някаква работа вапреки че съм съгласен ! в момента се опитвам да си намеря някакви онлайн работи такива дето ти плащат за да гледаш рекламите им !

hisy
05-02-2009, 19:29

мерси :) но съм на 16 немисля че ще мога да намеря някаква работа вапреки че съм съгласен ! в момента се опитвам да си намеря някакви онлайн работи такива дето ти плащат за да гледаш рекламите им ! ако искаш можеш да си барман в някоя дискотека.. или нещо от тоя род..

bubblebabe
05-02-2009, 19:32

мерси :) но съм на 16 немисля че ще мога да намеря някаква работа вапреки че съм съгласен ! в момента се опитвам да си намеря някакви онлайн работи такива дето ти плащат за да гледаш рекламите им !

За момчета има работа, повярвай. Може да си барман. Може да помолиш приятели да останеш при тях. Едва ли някои от съучениците ти ще откаже, ако им обясниш какво е положението и ако майка ти говори с родителите им. А баща ти? Не може ли да помогне?

anonimnost
05-02-2009, 19:32
ще пробвам каквото и да е ! МЕРСИ МНОГО НА ВСИЧКИ ЧЕ МИ ПОМАГАТЕ МЕРСИИИИ :-) :-) :-) всичко със времето каквото стане даноооооооо! моля сеее :(

anonimnost
05-02-2009, 19:33
баща ми е починал ....

hisy
05-02-2009, 19:33
ще пробвам каквото и да е ! МЕРСИ МНОГО НА ВСИЧКИ ЧЕ МИ ПОМАГАТЕ МЕРСИИИИ :-) :-) :-) всичко със времето каквото стане даноооооооо! моля сеее :( всичко ще се оправи.. спокойно... не се тревожи... не губи надежда :)

anonimnost
05-02-2009, 19:35
ще пробвам каквото и да е ! МЕРСИ МНОГО НА ВСИЧКИ ЧЕ МИ ПОМАГАТЕ МЕРСИИИИ :-) :-) :-) всичко със времето каквото стане даноооооооо! моля сеее :( всичко ще се оправи.. спокойно... не се тревожи... не губи надежда :)

МЕРСИ АДСКИ МНОГО ЗА ПОДКРЕПАТА ! :) :) скайпът ми е: richkoy

bubblebabe
05-02-2009, 19:39
баща ми е починал ....
Съболезнования. Извинявам се за въпроса. :(

Всичко ще е наред. :-)

thelideto
05-03-2009, 11:47
Ооо щом си на 16 може да си намериш работа за добри парии :wink: :)

fire_magic
05-03-2009, 11:48
всичко започна с това майка ми няма пари да изплаща вноските във банките нямаме пукната стотинка скоро няма да има интернет , ток , вода ! някакви хора счупиха фризйорският салон откъде вземахме пари , майка ми няма откъде да взима пари а банките искат да изплати веднага незабавно ! помогнете дайте съвет ! ПС няма и работа ! та се чудим дали да замине за няколко месеца в италия или да търси решение !

;( ;( ;(

FeelMe
05-03-2009, 12:31
щом си на 16 можеш да си намериш работа.Ти сам каза ,че в момента се търси главно мъжка работна ръка... моето мнение е,че сега не е най-подходящият момент майка ти да заминава за чужбина:
1-во: и в чужбина положението е почти същото
2-ро: ще даде последните си пари за път и ако там нищо не стане?
3-то: не искам да съм черногледа ,но точно в тази криза ,когато повече отчаяни хора започват да напускат България , има най-голяма опастност да попаднете на някои трафиканти...

моя съвет е да си намериш работа,с която да се прехранвате докато нещата се пооправят. :)

Rofl4e
05-03-2009, 12:35
намери си ти някъде работа.. майкати също не може да няма никъде .. или да се запише на борсата (от там също мисля че даваха някакви пари ) и на лято заминаваите да разботите в друга държава на работа!

cLaDyRcHe
05-03-2009, 21:00
Аз съм от Варна и виждам доста често момчета и момичета на тази възраст да раздават флаери и до колкото знам им плащали между5-10 лв на час(не съм сгурна). Би трябвало и в Плевен да има токова нещо все пак не е от най малките градове.Успех и знай че рано или късно ще намерите изход от всичко това! :(

LudoMlado
05-04-2009, 02:03
Бате съчусвтам ти. С брат ми са след 5 дена ни изхвърлят от апартамента да не ти говоря как успяхме да си стъпим на краката та ше се местим все пак.

istinska95
05-04-2009, 11:42
ами ако смяташ че можеш да се справиш сам/а да тръгва