View Full Version : dali ima opastnost
imam edin problem...pravih seks bez prezervativ.....na sledva6tiq den mi doide cikala...no ne kato drugite meseci....mn oskaden..i me e strah da ne sam bremenna...ima li nqkakva veroqtnost?molq pomognete mi
fire_magic
05-03-2009, 11:37
По-скоро НЕ!
poburkvam se......mn se pritesnqvam.....mersi za pomo6ta
ako moje nqkoi drug da si dade mnenieto.....mnogo 6te sam blagodarna
hamacs463
05-03-2009, 11:59
Ами зависи не е 100% че не си бременна и 100% че си бременна направи си тест и в краен случаи иди на лекар,за да махнеш съмненията си :)
ako ima nqkoi po zadalbo4en v taq tema......da mi pomogne...umolqvam se
ako ima nqkoi po zadalbo4en v taq tema......da mi pomogne...umolqvam se
ем имаше някакви до 2 дни след секс дето се пият вземи си от тях ако не е късно другото е цветна бременност направи си тест веднага и след 2 седмици отново за всеки случай ако си бременна кръсти го на мен :D
CheriHool
05-03-2009, 12:30
Тва "оскъдно количество мензис" може да е от след секса.
Как да ти го обесня. :)
Пр теб може да енещо, в следствие от секса. :)
Ако толкова искаш да разбереш дали си бременна, ходи си вземи едно тестче, миличка. :)
според мен няма такава опасност.. по скоро оскъдноста може да е от времето притеснението или ако си била на някакви хапчетА ;)
за да се успокоиш си направи тестче
hodih v bolnicata i mi kazaha 4e ako mi e do6lo da ne se pritesnqvam...no imam mn samneniq.....i sam oburkana....a test vse o6te ne moga da napravq.....
Има няколко вероятности:
1.Да, може да си бременна.
2.Може да си се разболяла от това, че го правиш без.
3.Може да ти изтрият темата, че е на латиница.
4.Може и да те баннат даже.
абе има не е кат да няма ... като те е страх от бременност защо се шибкаш без презерватив ?
summerlove66
05-03-2009, 13:34
Той свърши ли в теб или пък извън теб , но да е попаднало в теб :) .. За кой път правиш секс ?
точно това не знаем......той каза че е внимавал....но не сме сигурни.....
винаги има вероятност ........затова се притеснявам......
vapreki 4e cikalat mi doide az se pritesnqvam za bremennost............
мдаа и "опасТност" се пише без "Т"
колко дена след акта може да се направи тест за бременност?
smallbab
05-04-2009, 09:42
7 мила...но....виж сега не можеш да разбереш толкова бързо дали си бременна искат се поне 7 дена докато се създаде живот така да се каже......мисля че това че си го направила преди да ти дойде е + за теб защото е в що годе безопасно време за секс....аз пих ескапел от страх най вече и сега ми закъснява с 1 ден но съм си направила сиг 5-6 теста вече с 2 думи сега имам главоболия заради това хапче :? но ако си наистина толквоа притеснена го вземи мисля че не пречи на цикъла..... :-o
да но за мен вече а касно за хапче......
smallbab
05-04-2009, 10:06
бух ,ама ти не се притенсявай....виж сега нали каза че той бил внимавал...пък и дори по някаква случайност да е попаднало нещичко в теб...това не значи че си бременна ако знаеш колко 2-ки се надяват а то все не става....пък и нали това ти казвам 1-2 преди цикъла не е опасно поне не толкова много...ти се успокой усмихни се и не мисли най лошото,мен приятеля ми ме научи да не го мисля то;лкова че става лошо.....успокой се и ти след няколо дена пишкай върху 1 шуар чек изчакай 5 мин после гледай теста още 5 мин да видиш дали ще се появи 2-ра чертичка след което пиши тук доволна,усмихната и успокоена :)
smallbab
05-04-2009, 10:06
бух ,ама ти не се притенсявай....виж сега нали каза че той бил внимавал...пък и дори по някаква случайност да е попаднало нещичко в теб...това не значи че си бременна ако знаеш колко 2-ки се надяват а то все не става....пък и нали това ти казвам 1-2 преди цикъла не е опасно поне не толкова много...ти се успокой усмихни се и не мисли най лошото,мен приятеля ми ме научи да не го мисля то;лкова че става лошо.....успокой се и ти след няколо дена пишкай върху 1 шуар чек изчакай 5 мин после гледай теста още 5 мин да видиш дали ще се появи 2-ра чертичка след което пиши тук доволна,усмихната и успокоена :)
:) :) Разбирасе че има вероятност да си бременна,но от друга странна може и да не си бременна!!!Най-доброто решение е да си вземеш тест за бременност!!!
:) :) Разбирасе че има вероятност да си бременна,но от друга странна може и да не си бременна!!!Най-доброто решение е да си вземеш тест за бременност!!!
Sebastianek
05-04-2009, 11:43
изключително важно е да ни кажеш точно колко милиграма изтече ... иначе не можем да ти кажем дали си бременна :-)
sunnymim
05-04-2009, 11:47
imam edin problem...pravih seks bez prezervativ.....na sledva6tiq den mi doide cikala...no ne kato drugite meseci....mn oskaden..i me e strah da ne sam bremenna...ima li nqkakva veroqtnost?molq pomognete mi
Направи си тест! Даже два, щом се притесняваш толкова. :)
направили си тест за бременност :D :D :D
CrAzYanDlaZy
05-05-2009, 08:57
Направи си тест! Даже два, щом се притесняваш толкова. :)
+1 ;)
нз как се съгласявате да правите секс без презерватив като човека отсреща е достатъчно неопитен за да незнае как и къде е свършил :? по темата : вероятноста да си бременна е малка, но все пак я има. казваш че си ходила до болницата и са ти казали че вс е ОК направи си тест и ако е отрицателен дишай спокойно и следващия път СЪС презерватив ;)