PDA

View Full Version : 90's kids :D

Страници : 1 2 [3]

UnaBletoLoVeU
05-05-2009, 12:31
Ма не сте връзвали супергерои за найлонови пликове и да ги мятате нагоре, после падат с парашути :ООО

Класиката беше, да правя ракетки от вестници, те ставаха едни супер големи, паля ги и ги метам през терасата 8-)
И ако имаше някой отдолу, викам "Бягаййй", скривам се и го гледам от 1 дупка как бяга :D

Веднъж бях излязла на терасата да готвя някакви листа и имах две купички и към края на играта си преливах вода от едната в другата и по едно време ми писна и ги излях през прозореца. Точно тогава минавала една жена и цялата я окъпах, без да искам. После адски много буча 8-) Ама пък беше 40 градуса, бързо е изсъхнала.

chill
05-05-2009, 12:42
Беше толкова хубаво...
По цял ден стояхме на къщичката на дърво и ближехме ледени сокчета.
Правехме си кюфтета от кал.
Веки ден ставахме в осем и излизахме 8,30 за да нахраним котетата,които гледахме в кашон. Момчетата пък си имаха малки кученца и постоянно се състезавахме. Не се прибирахме по цял ден-стражари и апаши,гоненица,федербал(ле ее тоя федербаал),ластик(...жълта лимонада,кебапчета на скараа).
А помните ли КЪР -колко тениски съм си скъсала на тая играа
Събирахме стотинки и си купувахме пастичка от сладкарницата, като 6 човека ядяхме една пастичка :D Или пък семкитее...
Имаше период,в който продавахме цветя на бабите от блока. Колко градинки бяхме обрали 8-)
Вместо скайп си чукахме по тръбите за студената вода и излизахме на балкона "да се разберем" :D
Бях горда със супер модерния си БМХ и всички други с Балканчета ми завиждаха :D
Помня как ядяхме зелени джанки и се целехме с костилките
Тупахме килимите на съседката от третия етаж и после тя ни черпеше с Лимонада
Вечер,към 9,30 всички майки излизаха по балконите и започваха да крещят името на отрочето си. А пък нас ни беше толкова яд,защото тогава излизаха да ритат големите
Помня как веднъж наще бяха на гости и останах до по-късно при батковците :D Гледах ги като богове,докато ми разказваха как чичо Гошо им продал наливна бира
Ееех... излизам пред блока и няма да звъня по джиесема,а по домофона :P

XceSS
05-05-2009, 12:53
Най-готино си беше да ловиш майски бръмбари и след това да им късаш тея безцветните крила и да ги пускаш да се състезават :D
btw що още не са излезли майските бръмбари ? :?

BulgariaZaBulgarite
05-05-2009, 13:01
Мога да се басирам, че тая тема ще удари 1000 мнения.

AtMosFera
05-05-2009, 13:14
Мхм да ви имам проблемите.Като не искате тоя и оня да ви влиза в темата тряаше да се каже още от началото МОЛЯ ДА ПИШАТ ХОРА 20 +.Тогава щеше да има смисъл човек да се занимава и далеч нямаше да има 35 стр. тема.

InitialD
05-05-2009, 13:25
Помня зиамта на 97-ма когато баща ми заведе мен и брат ми на откриването на Dunkin Donuts на Витошка .. и точно тогава минаха протестиращите и некъв се беше напил на куче и викаше "арееее радка пиратка"! :lol:

Moonflower1990
05-05-2009, 14:32
Чесно ви казвам, хора, абсолютно всичко, с малки изключения, помня и съм правила в своето детство. Аз съм родена точно 90-та година... Спомням си Чичко Тревичко, игрите на настъпванка, мижанка, стражари и апаши и много други, вече споменати в тази невероятна тема! Прочетох я цялата от-до, просто ми достави изключително удоволствие да прочета спомените на други хора от цяла България.. Наскоро ми се случи да ме спре един дядо в квартала докато отивах на училище и да ми пожелае шестици. Направо си останах изумена!!!
Не знам дали вие сте го правили, когато сте били малки, но аз специално, моята сестра и още няколко деца от моя блок се събирахме, хващахме кой метла, кой търмък, кой лопатка, кой парцалче и изчиствахме входа, градинката отпред, улицата, измивахме я и какво ли още не. Това за нас беше игра! Ха сега някое дете да се наеме да измете и изчисти пред входа на блока си, само, без никой да го кара!А?Никъде няма да видите подобно нещо.
Аз съм от Варна, имам щастието да живея в кв. "Чайка" (който живее тук знае как е ;) ) и искам да ви кажа, че е много хубаво и сега, защото почти нищо не се е променило в квартала откакто аз се помня.. Тук-таме има построен някой блок, но всичко друго е същото. И все още има деца да играят на различни игри по площадките и да се разхождат из квартала. Да, вярно игрите им са много по-различни от нашите едно време, но поне ги има да радват погледа.

Carmen_Kass
05-05-2009, 14:41
Лелеее,страхотна тема...Аз съм '91 и 99% от тези неща съм ги правила...
Толкова хубави моменти...Не бих заменила тези мигове за нищо...

Canis_Dirus
05-05-2009, 14:55
Лелеее,страхотна тема...Аз съм '91 и 99% от тези неща съм ги правила...
Толкова хубави моменти...Не бих заменила тези мигове за нищо...
Не дей да лъжеш! Всички знаем, че ти от малка носиш котюр и си част от хайлайфа и само на голф си играела!

hardball
05-05-2009, 15:00
Чичко Тревичко имах и аз ама го прецаквах все нз как успявах, многобройни пъти ми се подаряваше да се уча на търпение :-o
Затова пък си отглеждах леща в памук в шкафа, която всъщност даже коренчета имаше и по листенце на семенце, ама не знаех какво да я правя :D
Ние целехме минувачите от прозореца, все модни какички и полицаи- на главната до общината :D
А по тръбите не сме чукали, ама имахме сложна система с "телефони"- кофичка от кисело мляко с конец :D

Sintya
05-05-2009, 15:04
Улица Сезаааааааааааааам! :cry:

Moonflower1990
05-05-2009, 15:11
хаха детски предавания - бол! Не всички помня, но да Улица Сезам си беше класика... То просто няма друго такова!
Искам пак да го дават..
Аз имах дори анцуг на Power Rangers The mighty Morphin, какво знаете вий! хаха

CheriHool
05-05-2009, 15:24
А като малка като ходех и на двете ми села, на едното си организирахме 'експедиция' с баба и дружинка да ходим н горе извън селото по полята, хълмчетата и т.н., а на другото - само с приятелчета.

С времето това спря.
Баба ли я домързява, или на мен не ми се занимава - не знам.

вее, като, че ли си ходя на село само, за да си почина от "големия град", да помързелувам, да ям и да спя (нещо, което правя ежедневно в нас 8-) )

Много ме разчувствахте и смятам следващия път на село да го прекарам, не само във вилата и в кафенето на центъра, ами и на разходка.

(Бахти, някои хора дават пари, за да излезат на пикник [примерно] извън града...)

Moonflower1990
05-05-2009, 15:29
Бе преди това не беше пикник, то не беше разходки до не знам си къде... Аз си спомням като съм ходила като малка с нашите тука по крайбрежните курорти на юг от Варна.. баси якото дето беше.. Имаш място да потичаш, да пориташ, да подишаш чист въздух и т.н. Яко беше га бехме дЕца! хахах

CheriHool
05-05-2009, 15:43
"пикник" го казах образно казано. 8-)
(едва ли тръгваш на поход /разходка/ без храна и водЪ) :D

Jesus
05-05-2009, 16:48
абе около 99-00 имам супер яки спомени помня си първата целувка :oops: обикаляхме парка до късно и то без да ни е страх а сега не може да се премине от наркомани :С
единственото лошо е че съм си чупел ръката :С а помня и как 4 пирона ми се забиха в гърба и наще до ден днешен не знаят :D

помня как съм скачал от терасата и съм си изкълчвал крака само и само да съм на вън да играя на двора :С ние бяхме в блок и отдолу имаше магазин и си слагаха маса и си сядаха да пушат и аз пълня 3-4 торби с вода и прас :shock: то е трудно човек да се сети че съм аз с оглед че бях единственото дете в блока :С

cMon
05-05-2009, 17:04
...хах...да..когато пускаш телевизора и гледаш по английскатите канали (като Фокс Кидс) The Tick, Ghost busters(анимацията) и без да разбираш какво говорят се радваш на цветните имиджи...

Jesus
05-05-2009, 17:05
...хах...да..когато пускаш телевизора и гледаш по английскатите канали (като Фокс Кидс) The Tick, Ghost busters(анимацията) и без да разбираш какво говорят се радваш на цветните имиджи...

как да не разбираш бе :О аз помня че от филмчетата по про зибен можех да броя до 5 на швабски :С

InitialD
05-05-2009, 17:18

как да не разбираш бе :О аз помня че от филмчетата по про зибен можех да броя до 5 на швабски :С

Благодарение на Cartoon Network 93-94 година ... още преди да науча български започнах да разучавам английският по това какво правят Шаги и Скуби Ду, също и Спейс Гоуст, Бърдмен (не рапъра), Джони Куест... после нашите ме записаха на английски и даскалките само ги питаха кой от семейството ми помага ... а такъв с английски няма освен мен .

И ние като деденцету продавахме разни работи , правихме си градинка, която джагалите изпотъпкваха техната кожа, карахме BMX всички и си правихме съзтезания, катерехме се по джанките целехме се с глина и си правихме мобилни телефони от същата.
И което е най - странното все ме уцелваха в главата с разни камъни, пръчки ... ебаси ! 8-)

Jesus
05-05-2009, 17:23
е аз не помня на колко съм бил, но играехме с 1 батковци :D и 1ният като ми се изсили с кожена топка на помпена на макс и като ме удари в главата освен че ме събори а с шевовете по топката ми цепна бузата :О едва ли някой ме разбра :? имахме 1 дето дядо му беше бръснар и той ужким ни бръснеше и викам чакай и аз да пробвам унас с ножчето на дядо и си нарязах цялото лице че даже имам и белег :С

kyker4y
05-05-2009, 17:52
ритахме
топкааа играхме на криеницаа
като бяхме жадни ходихме до чешмичката
правихме пакости
стояхме до къснооо
спомням си имаше една неработеща
въртележка сядахме на седалките
другите я завъртаха
бяхааа
хубавии
времена
и спомени
липсват ми
:smt087 :-# :smt003

afterforever
05-05-2009, 17:52
той скайп проваля хората и писането им.... :razz:

Disrespect
05-05-2009, 18:46
най-яките времена..

кур за интернет и компютЪрите!
аре си одиме! на село!

CheriHool
05-05-2009, 19:29
Хайде!
Аз на твойто или ти на мойто? 8-)
:P

Disrespect
05-05-2009, 19:35
абее аз тамън се връщам от село, като се замисля искам малко урбанизация, че засмърдях на ракия и чесън

Jesus
05-05-2009, 19:44
черинке обичаш ли пирин ?

Disrespect
05-05-2009, 19:47
а така, бегай при джизъса на Пирин да ти покаже един голем пън там на една полянка

Jesus
05-05-2009, 19:49
имаме си ореляк, свещник, моторук и т.н. :)

CheriHool
05-05-2009, 20:41
черинке обичаш ли пирин ?
Много. :smt050

Jesus
05-05-2009, 20:44
ми хващай утре рейса и идвай при мен на село и без това утре вечерта ще се качваме :)

BulgariaZaBulgarite
05-06-2009, 12:30
http://www.abbygelfand.com/photo/converse.jpg

А това? Караха ни да купуваме такива кецове, че да ритаме. Сега струват по 200лв а преди бяха по 5лв

afterforever
05-06-2009, 12:38
Да де, ама въпросът е, че тия за 200 са същите :lol:

Bianca
05-06-2009, 13:08
и сега има по 5 лева...
Глупости говориш, по 8 са! :-x :x

woshata
05-06-2009, 13:15
и сега има по 5 лева...
Глупости говориш, по 8 са! :-x :x при нас са по 10 е :shock:

afterforever
05-06-2009, 13:25
:razz: :razz: ебати скъпотията... как ще се живее занапред... аз емигрирам в Куба :-#

Bianca
05-06-2009, 13:26
и сега има по 5 лева...
Глупости говориш, по 8 са! :-x :x при нас са по 10 е :shock:
При нас и такива има, ама аз гледам най-евтините! 8-) :razz:

woshata
05-06-2009, 13:30
Аз имам такива от 10.
Вие кво си мислите.
200 кинта за некви гуменки. Бе бягай бе.
Много са ефектни. Много ги обичам.
На 2рата седмица подметката им се цепна, но това са подробности.. важното е че бяха черни 8)

Bianca
05-06-2009, 13:33
:razz: Я пък ще си купувам тези от 8! Как пък няма да дам 109 лева за лилаво-жълти Converse-ки. :cry: :smt060

woshata
05-06-2009, 13:38
Недей, моля те.
Вземи си в зелено.
Ще ти отива на всичко.. все пак това е неутрален цвят.

НО нека не осираме една от най-хубавите теми в раздела и си поговорим за Алф, примерно.
Възхищавам се на цвета на ъм.. козината му.
Дали мога да се свържа с него за да ми препоръча боя ? :-o

PainMonopoly
05-06-2009, 13:39
http://i44.tinypic.com/zxs51u.jpg

afterforever
05-06-2009, 13:47
ИСКАМ ГИИИИИИ!!!!

Ако знаеш някоя пощенска агенция, която праща писма на Мелмак, супер :lol:

woshata
05-06-2009, 13:49
Е що пък писма ?
Той Алф да не би да няма скайп :-o

hardball
05-06-2009, 14:16
Аз тичах с платнени гуменки за 3 лева от кооперативния пазар в люлин...
...няма такава снимка в интернет :-o

FockidyFockFock
05-06-2009, 14:19
И аз имах плетени обуща! Много модерни, много котюр.

s3xy
05-06-2009, 14:20
Е що пък писма ?
Той Алф да не би да няма скайп :-o 8-) точно скайпа оплюваме тука! Освен всичко ето описах в 3 поста няма да забравя и писмата по пощенсите кутии :lol: защо ги писахме и пращахме като секи ден бяхме заедно не знам ;дд

woshata
05-06-2009, 14:21
http://aukro.dnes.bg/show_item.php?item=624047180#gallery

hardball
05-06-2009, 14:22
К'ви плетени бе, ПЛАТНЕНИ. И бяха жълти :D
А за училище имах high class маратонки за 16 лв. :D

Аз още пиша писма :-o

woshata
05-06-2009, 14:23
Е що пък писма ?
Той Алф да не би да няма скайп :-o 8-) точно скайпа оплюваме тука! Освен всичко ето описах в 3 поста няма да забравя и писмата по пощенсите кутии :lol: защо ги писахме и пращахме като секи ден бяхме заедно не знам ;ддМи така де.
Той е от нашето време. Ние имаме скайп. Що пък той да няма. 8-)

оф ние писма не сме си писали..
аама помня как си правехме магазини.. театри... танцови групи.. аа фабрики за отрова (тва съдържаше мачкане на листа от едни храсти)
имахме си шоу.. рисувахме плакати.. оф леле :lol:

hardball
05-06-2009, 14:24
http://aukro.dnes.bg/show_item.php?item=624047180#gallery
Не са тея, моите бяха по- простички, с връзки и т.н. мн олдскуул :D

woshata
05-06-2009, 14:47
Яко..
аз мойте и сега мога да им снимам цепнатата подметка
Вярно, не са олдскуул, но в състоянието в което са.. напомнят 8-)

Ходехме и на една рекичка.. близо тука.. нали наше село Люлин и такова си имаме :D таа събирахме кви ли не дъски.. направихме си сал.. ама като го пуснахме във водата потъна.. е що ли не се учудвам сега.. но тогава беше голямо разочорование ..
или пък култа.. беряхме вишни.. слагахме ги в пликче с вода.. и отивахме в една приятелка с микровълнова да ги правим на "компот"

:lol:

PainMonopoly
05-06-2009, 14:49
Оо, плетените бяха много фешан. :D

hardball
05-06-2009, 14:51
Абе и те са олдскуул, тоя модел е на конвърс и се произвежда от 1917 насам, к'во си говорим :D
МатСтар 4ева обаче :Д

afterforever
05-06-2009, 14:53
Аре бе писмата бяха толкова яко нещо.. с другарчетата на майка ми от Съюза.. аз им пращам на български, те и на руски не ми връщат :razz: :razz: :razz: Та.. имах аз една любов в Бургас, с нея си пишехме писма, беше много вълнуващо да стоиш и да дебнеш пощенсдката кутия дали няма да има писмо и за теб... беше романтично *въздъх*

Shia
05-06-2009, 15:45
:( :( :( Искам пак да съм дете

Доктор Куин лечителката

RichKidsOnLSD
05-06-2009, 16:05
Аз пък не искам, супер детство си имах и не си го давам, но пък вие тук такава лигня му дадохте с няк'ви вопли по миналото, почвате да ставате жалки.

afterforever
05-06-2009, 16:50
:-o :-o :-o сведете виновно глави...

s3xy
05-06-2009, 16:59
8-) сега се присетих - онова "невидимо мастило" с лимон и захар дето никога не ни ставаше :lol: хахаха ама как се бяхме нахъсали да го направим правилно ..що лимони отидоха!

afterforever
05-06-2009, 17:00
аз пък имах химикалка с невидимо мастило, което се виждаше под ъгъл, ама аз на контролноо забравих под какъв ъгъл се виждаше :razz: :razz: :razz:

TheGirlNextDoor
05-06-2009, 17:00
аз съм 94 и помня почти вскичко..(бързо навлизах в нещата,защот сестра ми е по-голяма и ме влачеше с нея 8-) )

^^btw..само ние ли сме играли на Шмайзер и си правихме къщички от кашони на човечета от шоколадови яйца :D :D

afterforever
05-06-2009, 17:03
сложната сестема от предлози ме обърка и не разбрах за кашоните, човечетата и шоколадови яйца :-D :-D

TheGirlNextDoor
05-06-2009, 17:08
сложната сестема от предлози ме обърка и не разбрах за кашоните, човечетата и шоколадови яйца :-D :-D

:D :D

взимаш кашон..разделяш го на 2..едната половина е хол другата спалня ..режеш прозорчета и правиш завески..там си живуркат пингвините и останалите животни от колекцията ти 'човечета от шоколадови яйца kinder'

afterforever
05-06-2009, 17:12
:lol: :lol: е аз съм близо 2 метра :lol: :lol: кашоните трябва да са от комплект къщички за кукли на великани :razz: :razz:

TheGirlNextDoor
05-06-2009, 17:22
:lol: :lol: е аз съм близо 2 метра :lol: :lol: кашоните трябва да са от комплект къщички за кукли на великани :razz: :razz:

абе за човечета от яйцааааа..те са по 3см

afterforever
05-06-2009, 17:24
Сега за това не си виновна ти, а липсата на сиво в главата ми :razz: :razz: но виж, иначе с малко повече обяснения и аз мога да зацепя :razz: :razz:

TheGirlNextDoor
05-06-2009, 17:25
Сега за това не си виновна ти, а липсата на сиво в главата ми :razz: :razz: но виж, иначе с малко повече обяснения и аз мога да зацепя :razz: :razz:

:razz: :razz:

Zaharinka
05-06-2009, 18:06
Като си представя,че никога повече децата няма да изживеят цялата тая магия и ми призлявам.Как съм ставала неделя сутрин да гледам малкото Пони.А помните ли шоколада 'Кума Лиса' мале беше страшен ^_^.
Аз миришещите листчета и салфетки още си ги пазя :-)
Набор 93 съм.

BulgariaZaBulgarite
05-06-2009, 18:10
Като си представя,че никога повече децата няма да изживеят цялата тая магия и ми призлявам
Набор 93 съм.
А световното 94 помниш ли го

woshata
05-06-2009, 18:12
Като си представя,че никога повече децата няма да изживеят цялата тая магия и ми призлявам
Набор 93 съм.
А световното 94 помниш ли гоИ аз съм 93 ама го помня :D
Може и да звучи нереално но е вярно. 8-)

stefity
05-06-2009, 18:13
Ейййшш 8-) Вие к'во знаете тука... аз и раждането си помня пък! 8-) 8-) 8-)

woshata
05-06-2009, 18:16
Стига бе :-x
Бях с баща ми пред телевизора и като вкараха викнах ГОООООООООООООЛ.. след тва явно са ме сложили да спя 8-) обаче аз се върнах.. като прескочих заграждението на леглото..
тва не съм го сънувала щот имам белег на главата от падането докато прескачах 8-)

stefity
05-06-2009, 18:22
Бях с баща ми пред телевизора и като вкараха викнах ГОООООООООООООЛ.. след тва явно са ме сложили да спя 8-) обаче аз се върнах.. като прескочих заграждението на леглото..
тва не съм го сънувала щот имам белег на главата от падането докато прескачах 8-)

Е не бе... аз не го казах заради тебе това. 8-) Избазиках се само. :P

TheGirlNextDoor
05-06-2009, 18:29
Набор 93 съм.
А световното 94 помниш ли го

аа татко ми викаше,че тая година му е била най-щастливата 8-) 8-)

UnaBletoLoVeU
05-06-2009, 18:32
аз пък имах химикалка с невидимо мастило, което се виждаше под ъгъл, ама аз на контролноо забравих под какъв ъгъл се виждаше :razz: :razz: :razz:

:lol: Във 2ри клас се сещам, че на първия учебен ден се пръскахме с изчезващо мастило и някой улучи един учител в гърба право по бялата риза :D

UnaBletoLoVeU
05-06-2009, 18:36
Като си представя,че никога повече децата няма да изживеят цялата тая магия и ми призлявам.Как съм ставала неделя сутрин да гледам малкото Пони.А помните ли шоколада 'Кума Лиса' мале беше страшен ^_^.
Аз миришещите листчета и салфетки още си ги пазя :-)
Набор 93 съм.

Този шоколад Кума Лиса за пръв път го видях миналата година в лавката и до ден днешен го има там и аз все така не съм го опитвала.

woshata
05-06-2009, 18:37

Е не бе... аз не го казах заради тебе това. 8-) Избазиках се само. :PЕ ок :lol: аз си бях длъжна да кажа 8-)

woshata
05-07-2009, 16:13
Набор 93 съм.

абсурдно е да имаш спомени на 1 годинка... и то за мач.Е помня го..
помня и как съм мятала пластмасов сервиз пак някъде там..
абеее сериозно са.. питала съм баща ми дали е било сън.. и той е потвърждавал че не е :booooomb:

TERRORMACHINE
05-07-2009, 16:14
Набор 93 съм.

абсурдно е да имаш спомени на 1 годинка... и то за мач.Е помня го..
помня и как съм мятала пластмасов сервиз пак някъде там..
абеее сериозно са.. питала съм баща ми дали е било сън.. и той е потвърждавал че не е :booooomb: :lol: :lol: :lol: да не би да помниш '98, а да си мислиш, че е било '94?

woshata
05-07-2009, 16:15
след 94 България не е била на световно по футбол тъй че няма начин да бъркам :-x 8-)

lams
05-07-2009, 16:16
Ъъъ по-скоро са ти разказвали и си визуализирала 8-)

Jesus
05-07-2009, 16:16
е 98 бяхме на световно :)

woshata
05-07-2009, 16:18
:-o :-o
може не споря
ама тва го помняяяяяяяяяяяяяяяя :(
апф ..
добре може и да са били през 98 .. ама аз вече съм била на 5 и не съм прескачала огради на легла из нас 8-) а казах че за тва имам доказателство .. 8-)

woshata
05-07-2009, 16:37
оф предавам се :(
както и да е.. помня там нещо.. 8-)

woshata
05-07-2009, 16:41
Абе аз сериозно си говоря .. ма вие като не вярвате 8-)

TERRORMACHINE
05-07-2009, 16:47
абе нема шанс да помниш светвонто през '94 при положение, че си родена '93 :)

woshata
05-07-2009, 16:50
Добре.. хубаво.. да приемем че е така.. определено от никъде не мязам на детето чудо :-o 8-) ама що го помня тва тогава .. просто и сега като се замисля и ми изниква в съзнанието.. офф съвсем сериозно. :(
Както и да е. То се е видяло че няма да ми повярвате 8-)

stefity
05-07-2009, 16:56
Аз ти вервам! 8-) 8-) 8-) :-P :-P

TERRORMACHINE
05-07-2009, 16:57
Иска да ти духа!!!

DJEB
05-07-2009, 16:59
аре бе ,не се предавай :o 8-) аз съм на мнение , че човек всичко помни , че всичко е в мозъка му, само му трябва някъв ключ да си спомни отново :) .. тука нещо май навлязох вече в дуга тема 8-)

woshata
05-07-2009, 17:02
Вие ми вервате щото ше ви вкарвам в бизнеса и ме използвате 8-) но все пак съм поласкана. :lol:

DJEB
05-07-2009, 17:04
Вие ми вервате щото ше ви вкарвам в бизнеса и ме използвате 8-) но все пак съм поласкана. :lol:
не бе ,ние искаме да те вкараме в нашия 8-)

woshata
05-07-2009, 17:05
Вашия къв е..
моя е за дюнери 8-)

TERRORMACHINE
05-07-2009, 17:08
изкарвам гъделичкани калинки за Сръбеа!!!

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-08-2009, 03:32
леле наистина звучи познато до болка ;Д какви времена бяха... :Д и си слагахме ключовете на врата и играехме лас тик, ауу страхотно беше :) сегашното поколение е напълно различно от това.. :# виждам брат ми, вече е на 7 и се е научил да пише на клавиатура а за останалите неща като влизане в интернет и т.н. са му супер лесни... :) ехх както и да е.. и спомням си как играехме с кукли, на които сами си шиехме роклите с приятелките ми защото ни доставяше по голямо удоволствие... ;] и като играехме на чичо доктор .. ;д лелее .. тези години са най невероятните от живота ми до сега :)

hardball
05-08-2009, 09:18
Аз до 15 годишна бях с ключа на врата, пък не беше толкова отдавна :D

Jesus
05-08-2009, 12:08
абе как се казваше онова детско дето имаше 1 роботи лъвове дето се обединяваха в 1 по-голям робот, помня че имаше и някакъв замък :)

afterforever
05-08-2009, 12:12
ВОЛТРОООООООООООН :grin: :grin:

Pliok0019
05-08-2009, 12:13
Аз до 15 годишна бях с ключа на врата, пък не беше толкова отдавна :D
На мен майка ми никога не ми е давала. Казваше, че докато отключвам, ще забравя да сваля връзката от врата си и ще се ударя с ключа по окото. :-D

afterforever
05-08-2009, 12:14
:razz: :razz: :razz: аз съм си утрял главата във вратата... :razz: :razz: :razz: ...развалих си и без това лошия имидж

hardball
05-08-2009, 12:15
Мене като по- малка дори ми слагаха възел на врата да не ги махам, че да не ги изгубя :D

Jesus
05-08-2009, 12:19
аз пък виках с пълна сила и ми отваряха :)

hardball
05-08-2009, 12:23
Е и звънци е имало и "мамоооо" ама в един даден момент ставаш на 8 и животът става сериозен и отговорен :-o
И съседите ще те пребият ако 5-6 пъти на ден крещиш пред входната врата :D

Jesus
05-08-2009, 12:25
а аз виках от улицата и баба се показваше от прозореца и ми хвърляше бутилка с вода :) то за това беше всичко иначе звънеца си го ползвах ама не винаги съм го стигал :D пък и в нашия блок бях само аз

hardball
05-08-2009, 12:30
Е от прозореца мн ясно, ама да видим филия с лютеница как се хвърля от 12-тия етаж :D

Jesus
05-08-2009, 12:34
е аз бях на 2рия :) дядо ми беше направил 1 като кошничка ама не съвсем и баба ми спускаше филия с яйца и сирене или сол,пипир, чубрица и олио :) много ги обичах тия филийки :) аз помня и ЛИМОНАДАТА, те това беше напитката на боговете :)

hardball
05-08-2009, 12:59
Аз чак в гимназията пропих лимонада, преди това вода или мляко :D
Тая зима едно 10 литра изсмуках :D

afterforever
05-08-2009, 13:39
На село (аз само за там говоря) имаше лимунадъ за 10 стинки и се наливахме като лимосмокове :razz:

RhytmiX
05-08-2009, 13:52
алф капитан планета,костенурките нинжа фор шуур.
'92 набор 8-)

teenems
05-08-2009, 14:11
всъщност помня много от нещата ..

DJEB
05-08-2009, 15:04
е аз бях на 2рия :) дядо ми беше направил 1 като кошничка ама не съвсем и баба ми спускаше филия с яйца и сирене или сол,пипир, чубрица и олио :) много ги обичах тия филийки :) аз помня и ЛИМОНАДАТА, те това беше напитката на боговете :)
приказно :) ...

GossipGirl89
05-08-2009, 16:00
Набор 89 съм и си спомням голяма част от нещата... Наистина бяха страхотни времена! Не беше "модерно" да се прое*баваш на 12-13, да се носиш като к*рва, да се напиваш като смок... Никога няма да ги забравя тези години. Играта на судже,ръбче,федербал,народ а,прехвърли топка,криеница, чертаехме Дама на улицата и скачахме... Събирахме миришещи листчета, първо с барбита, после с животни и накрая дойде манията на Кеча /WWE/ :D Леле имах 2-3 албума с кечисти и си спомням, че го даваха само Четвъртък и Петък от 23:30h, нещо от сорта, и съм стояла полузаспала само и само да го гледам... Колекционирах и салфетки - имах 4-5 кутии от обувки пълни догоре с най-различни видове :D И това с касетките... Спомням си как с братовчед ми се събирахме в нас или в тях и се записвахме на касетка, после се слушахме и се заливахме от смях... Видеото... - имах точно 3 касетки: 101 далматинци, Том и джери (което беше записано от ТВ-то) и Файвел... И трите ги бях гледала над милион пъти, но продължавах да ги гледам пак и пак ... А телевизионните игри помните ли ги? С джойстиците как разцъквахме Супер Марио и Уиджи :D Ами ролерите? :D Колко пъти се пребивах докато се науча да пазя равновесие... Мале сега като си спомних и направо ми се напълниха очите със сълзи :-# :smt022 Всичко бих дала да ги върна тия времена... когато всичко беше толкова невинно, красиво и безопасно :( Нямаше толкова отвличания, изнасилвания и убийства... Невероятни времена бяха! Ще ни липсват много :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt089

XceSS
05-08-2009, 16:19
Игрите Терминатор бяха КЛАСИКА!
Никоя от сегашните игри не може да се сравнява със Супер Марио или Патките !

hardball
05-08-2009, 18:32
Игрите Терминатор бяха КЛАСИКА!
Никоя от сегашните игри не може да се сравнява със Супер Марио или Патките !
И мене ми взеха такава! До преди 3 години дори си цъках сравнително редовно, лол :D
Ама ми я взеха вече на 9-10 години, не са толкова стари тея работи 0.о

После сънувах сънища озвучени с 8бит саунд :D

Jesus
05-08-2009, 18:35
ние 99-та играехме мейм32 и много играехме покера :oops: и някой разправяха че е сънувал части от играта :D

10 литра лимонада много ли са, аз помня как 1.5 литър лимонада беше към 20ст :)

hardball
05-08-2009, 18:42
За три седмици зимата съм взела 2 хляба и 12 литра лимонада (от които съм изпила 10). Смятай много ли е :D

Jesus
05-08-2009, 18:46
за 10 дена сам съм си взел 1 франзела и 20+ литра кола и сам си ги пия, ти смятай малко ли е :-P абе някой друг да помни windows95 ? ех днес си говорех с баба и тя ми разправяше разни неща дето съм правел като малък ама ме е срам да ви разкажа ако реша ще ви споделя :)

LiLGrizzly
05-08-2009, 19:27
Аз съм 94 ... и влизам в списъка отговарям на повече от половината критерии ... ехх кво беше яко преди.. цял ден риташ .. после се играе криеница до 12;00/12;30 .. немаше от кво да се притесняяш ! Викаш от входа до 4-тия етаж.. мамоо мамо.. докато излезе и кажеж ти пусне 50 стотинки.. си купиш нещо... всички бяхме винаги заедно ся кво... след 12;00 се чудиш откаде може ти изкочи некой мангал .. 50 стинки сега за нищо не стигат ... гледаш бози като Vip Brother .. риташ пред седмица 2.. нямаш верни приятели....... !!! :? :? :?

kyker4y
05-09-2009, 12:34
временатаа се промениха многоо от тогаваа
:-# :-# :(

Canis_Dirus
05-09-2009, 14:44
Не всеки е пич като Мич (Бюканън)!

http://www.youtube.com/watch?v=AqepossBO5U

woshata
05-09-2009, 17:05
Соковете-концентрати \m/ДА ДА ДА сокчетата от 10 стттттттттттттт 8-) 8-) 8-)
бяха ужасни.. но бяха от 10 все пак.. а като станаха 15 ква трагедия беше.. тцтц 8-)

TheSadGirl
05-09-2009, 17:18
бяха ужасни.. но бяха от 10 все пак.. а като станаха 15 ква трагедия беше.. тцтц 8-)

ама те и сега са 10 ве :shock: 8-)

woshata
05-09-2009, 17:21

ама те и сега са 10 ве :shock: 8-)Къде са 10 ве :shock:
Аз ги проследих до 15 и след тва изобщо изчезнаха .. поне в магазините в квартала ми :-o 8-)

Shia
05-09-2009, 17:28
Няма ги,ако ги намериш при нас са на 20ст.

UnaBletoLoVeU
05-09-2009, 17:48
При нас пък са си още 10. В магазинчето до нас онзи ден влиза едно хлапе, мята 10ст. на продавачката и много сладко казва "Дай ми едно сокче" и понеже нямаше "А добре, две дъвки от 5". Много сладко детенце.

BrainlessROCKBABY
05-09-2009, 18:59
Всичко помня. Просто ми липсва в 21. век :lol:

afterforever
05-09-2009, 19:37
Дъвки Турбо да знаете къде се продават? :lol:

Jesus
05-09-2009, 19:43
Замразените сокчета от 10 ст ставаха ледени близалки, а сега като ги замразят оцветителите се утаяват и си личи че са боклуци :С

GlammGirl
05-09-2009, 20:14
аз съм 95 :-|

hardball
05-09-2009, 21:27
^ И аз к'во :-o

afterforever
05-09-2009, 21:31
аз съм 95 :-|
ъъъм... прекрасно е, че знаеш какво си :(

Jesus
05-09-2009, 21:34
аз съм 42 ама какво 42 и аз не знам :D

afterforever
05-09-2009, 21:37
пък си го и пазиш в тайна това 42... и никак не помагаш човек като те помоли за нещо :lol:

Jesus
05-09-2009, 21:40
е нали ти казах да прочетеш http://www.sfbg.us/authors/d/douglas_adams/Guide/01-The_Hitch_Hikers_Guide_to_Galaxy.htm и ще разбереш какво е 42 ама стига спам :)

аз помня как бягахме и гледахме :
http://prikachi.com/users/erosennin/23F.jpg
http://prikachi.com/users/erosennin/24O.jpg
http://prikachi.com/users/erosennin/25F.jpg
http://prikachi.com/users/erosennin/26X.jpg
http://prikachi.com/users/erosennin/27V.jpg
http://prikachi.com/users/erosennin/28O.jpg
http://prikachi.com/users/erosennin/29d.jpg

afterforever
05-09-2009, 21:44
откъде са тия снимки :shock:

Jesus
05-09-2009, 21:46
от моят роден град, ама си е село по скоро :?

afterforever
05-09-2009, 21:47
благодаря, това ми говори многоо повече :-o

gangstata
05-09-2009, 21:49
Днес както си разглеждах разни снимки и попаднах на някъв 12-годишен с култова черна тениска,чийто надпис беше:секс инструктор".Та сетих се аз как си имах в 7-ми клас една жълта тениска с Looney tunes,на която адски много се кефех..

Jesus
05-09-2009, 21:49
казано по иначе град Гоце Делчев :) областта от където е снимано е известна с кодовото име панорамата :D там има 1 стар ресторант и като малки ходехме и си играехме из него, ама сега освен руини, и боклук друго няма :С а да снимките се от при вечер бях с 1 приятелка на разходка :)

afterforever
05-09-2009, 21:52
ама..
къде се намира гоце делчев :-o къв съм неграмотен

Jesus
05-09-2009, 21:55
между пирин и родопи иначе виж http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D1%86%D0%B5_%D0%94%D0%B5%D0%BB%D1%87% D0%B5%D0%B2_(%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4)

afterforever
05-09-2009, 21:56
умирам си за такова мястоооо :-# :-# :smt001

Jesus
05-09-2009, 22:02
последните 20тина години от 500 помака са станали 4500 а сме само 23-4 000 жителите :С не мисля че искаш да си тук

afterforever
05-09-2009, 22:03
е аз умирам за мястото, не за хората... предполаам

Jesus
05-09-2009, 22:05
е да хубаво е ще ти хареса, аз миналата събота изкачих връх свещник и то той е близко http://www.bulgariaphotos.net/?pit=92&pt=99&it=496

afterforever
05-09-2009, 22:07
ц-ц-ц и не предложи никому :? :-o

TheSadGirl
05-09-2009, 22:11
сокчетата тука с апо 10, даже и в даскалото :lol: .. а ледените сокчета са си класика .. тва да ми дадат стотинки и аз да си купя ледено сокче ама без да ме видят, щото боляло гърло от тях ... култуво 8-)

ПП: днес баба ми ми каза: ако знаеш ква снимка ти намерих и аз яко шок :shock: и вика: щи я подара на 24 май .. изровила е някой архивен кадър :razz:

Jesus
05-09-2009, 22:12
реших облякох се дебели взех 1 бутилка вода и тръгнах сам без телефон без нищо, исках само природата ето тук има "терен" http://www.bulgariaphotos.net/?pit=92&pt=99&it=497 имаме и връг моторок и свети дух и още 1-2 (мисля) освен ореляк и свещник

Deadlock
05-10-2009, 11:58
някой помни ли марципан "София"? (:

изграейки танковете на компютрната игра с едно другарче, за пръв път разбрах какво е саможертва. :Д "вземи тази звездичка, ти имаш по-голяма нужда! аз ще пазя герба!"

EeeBobii
05-10-2009, 12:02
Аз имах желязно камионче , автокран:)

Jesus
05-10-2009, 14:43
помня и семейство адамс :)

Sa6eks
05-10-2009, 15:25
Nintendo кърти мивки :D , ех детски времена :)

Ivalinka
05-10-2009, 19:04
беше хубаво, защото децата излизаха, играеха.... а сега единственото нещо, което ги интересува (повечето) е компа... кефче, профилчета..

дори 4-годишната ми братовчедка по цял ден стои пред компютъра :( естествено, пак играят, но основното е профилчето....

"дама пика" не ми липсва... като бях малка постоянно ме плашеха и сънувах призраци :( :smt017

липсват ми хубавите детски филмчета. сега дават някакви роботи, постоянно се бият.. та това са анимации!!!!!!!!! дори и банани с пижами ми липсват.

сега по " лека нощ, деца" дават размазани плужеци..... някакви плоски компютърни анимации с червеи и мравки..... ужас.

липсва ми самото време. и домашният сладолед на дядо... не ми е правил от години.. :(

ах...

UnABooMBeR
05-11-2009, 19:48
Хора,хора как можахте да забравите "Лъки бой с награда или подарък" не помня вече това беше хита за вечни времена :D

s3xy
05-11-2009, 20:03
Хора,хора как можахте да забравите "Лъки бой с награда или подарък" не помня вече това беше хита за вечни времена :D че кой ги забравя? 4ева ин май харт! ;дд

PIF
05-11-2009, 20:05
верно ли, тва да не е било преди хиляди години, почвате да се изхвърляте вече...

UnABooMBeR
05-11-2009, 20:19
Не не са 1000 години ама ако за теб 10-12 години са малко значи ние грешим.

s3xy
05-11-2009, 20:35
локи-токи (нещо като радиостанция,ама с много по-къс обхват) 8-)
за именния ден ( всички завиждаха ;д )

marry
05-11-2009, 21:30
Черен Петър
О, да, класика... Хубаво беше. А сега как ми се играе на народна топка...

amerikanec
05-11-2009, 22:53
Божичко,някой помни ли предаването ??

ОТ ИГЛА ДО КОНЕЦ.

Това гледах нон-стоп като малък,въпреки че нямам и на идея защо толкова съм харесвал модата на тези години 8)

amerikanec
05-11-2009, 22:59
Или пък сладоледа ЕСКИМО??????????

amerikanec
05-11-2009, 23:06
И нещо което не е било само на децата от 90':

АЗ:МАМО,МАМООО>-------->Майка ми: МАЧКИ ТЕ ДРАЛИ!!!

amerikanec
05-11-2009, 23:30
Ами КАНАЛЕТО или ХЪШОВЕТЕ или Аз съм сънчо ида от горица,да ви кажа ................. ВИЕ СТЕ????

А това??? : Тръгва детския влак, приказния чудак,запъхтян лети към далечни страни.Избери си вагон, със мечти милион
и една звезда-огромен балон.
Тръгва детския влак, приказния чудак,
запъхтян лети към далечни страни.
Нова среща сега със добрите деца
със балончета в ръка.

Също и по-канал 1,ТРИМАТА ГЛУПАЦИ сините,зелените и червените им гащи!!!!

XceSS
05-12-2009, 00:17
Бах маа аз 1 нощ не съм влизал вие сте направили 50 страници :)

s3xy
05-12-2009, 08:01
Тръгва детския влак, приказния чудак,запъхтян лети към далечни страни.Избери си вагон, със мечти милион
и една звезда-огромен балон.
Тръгва детския влак, приказния чудак,
запъхтян лети към далечни страни.
Нова среща сега със добрите деца
със балончета в ръка.

лелее това ми беше любимо, по цял ден пеех 8-) 8-)

UnaBletoLoVeU
05-12-2009, 13:08
Сладолед Ескимо още го има. Има и Лъки Бой. И Кума Лиса. Семейство Адамс пък не са от толкова отдавна. Почвате да преигравате вече...

fall_out_girl
05-12-2009, 17:14
http://www.youtube.com/watch?v=x0EKrUPLEbs

DJEB
05-12-2009, 17:43
http://www.youtube.com/watch?v=x0EKrUPLEbs
класика ..

asi_basi
05-13-2009, 17:45
az sam 89-ta i si gi spomnqm po4ti vsi4ki ot tezi ne6ta...vsqka6 detstvoto togava si be6e detstvo a ne kato sega o6te deca no se darjat kato na 20 godi6ni tc tc tc sega neznaqt kakvo e detstvo ...

Dumb
05-13-2009, 17:53
Кака Лара рлз :)

DJEB
05-13-2009, 17:55
Кака Лара рлз :)
като водеше 'милион и едно желания ' или нещо от сорта ,беше хубаво ,но сега горката ... не е вече кака ,май :-o 8-)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-13-2009, 17:56
Кака Лара ;(;(;(;( Ох, спомени ;/ Бяха едни безгрижни години ;/

Blab
05-13-2009, 17:58
Кака Лара е дъщерята на любимата ми лелка<3
И още си е кака, пък!))

marry
05-13-2009, 18:01
Кака Лара беше лукс. Даваха я само на Коледа и първи юни.

DJEB
05-13-2009, 18:04
Кака Лара е дъщерята на любимата ми лелка<3
И още си е кака, пък!))
... ПЪК 8-) ..

vegetastef
08-30-2011, 07:37
Някой помни ли един сериал- "Лудетината"? Главната роля играеше онова момиче, което играе Алиса в страната на чудесата (по Холмарк го даваха). ААаа, да! Вярно, че имаше и някаква Касандра. Ох, как ми липсва и детското филмче "Парижката света Богородица" на Дисни.... :oops:

За сериал "Лудетината" ли говориш? В ютуб го има само интрото. Oригиналното заглавие е " Panna z mokra glowa" .Сериала е полски. Като гледам главната героиня няма нищо общо с Алиса в страната на чудесата по Холмарк .

http://www.vbox7.com/play:6ac4941ab1

А иначе любимото ми детско беше "Таинствените златни градове' . Толкова хубави детски филми даваха по ТВ . Браво на автора за темата.

myNameIsImmortal
08-30-2011, 08:26
обичах сътринните детски по канал2 (сегащното бтв) и много се радвах на Гръм.. Хълк Хоугън беше много добър актьор.. а Чип и Део.. ах тез катеричкии..
А колко шаамара съм изял заради угрозени шкафове и бюфети с лепенки от дъвки.. и си имах цяла колекция с картончета от Спасители на плажа.. 8-)

.. сега времената доста се промениха..
набор 91 бях и ще си остана.. 8-) пък..

Colouring
08-30-2011, 08:40
Кака Лара беше лукс. Даваха я само на Коледа и първи юни.
Не я ли даваха всеки месец по веднъж? :shock: