View Full Version : Шибан проблем....
babyjoinmeindeath
05-03-2009, 22:10
Добър вечер на вси4ки 1-во.... :) такам направо кам проблема сега. Има едно момче с което по принцип сме приятели и сме си много близки и всеки ден сме заедно. Преди с него ходихме обаче от връзката ни не се получи нищо и си останахме просто приятели.. до тук добре. Проблема е, че после много пъти е ставало така че сме били заедно смисъл прегръдки целувки и т.н. И наскоро кам 1 4аса вечерта ми се обади и искаше да се покажа пред нас и аз се показах и той пак започна да ме прегръща и нещо да ми се обеснява, че последно време много ме бил харесвал и такива ти глупости обаче изведнъж майка ми се показа пред нас и не се разбрахме после по скайпа ми беше казал, че иска пак да опитаме да сме заедно и тогава се разбрахме като се видим тогава да поговорим. Обаче на следващия ден ми писа един смс, че е бил пиян и че много е съжалявал за това което е станало и че просто нямало как да сме заедно. Добре. Но след това започна да ме избягва нито идваше както винаги на кафе нито пък ми говореше. Една вечер така се случи пак че бехме заедно и той ми се извини каза, че го е било срам да ме гледа в очите и затова ме е избягвал около, че нямало смисъл да сме заедно защото само щяло да се измъчваме взаимно и 10 мин сигурно ми се извиняваше и пак накрая се разбрахме да си останем приятели и се прегърнахме и цяла вечер само прегръдки уж "приятелски" и накрая пак заедно целувки и т.н. обаче тогава доста се бяхме напили и за това и след като човек като е пиян говори много глупости, казваше ми че ме обича обаче той за мен е бил само приятел и нищо повече и още някои неща и ся пак ни е срам да се гледаме в очите, като се засечем някаде си говорим, но просто си няма нищо обшо с преди. Незнам зашо той го прави това, на какво се държи това непостоянно държание. Просто супер много ми харесва това момче, но сам прекалено горделива за да му го кажа :( Мерси на всички които ще прочетът тая тема и ще сам ви много благодарна ако някой ми даде някаккъв савет какво да правя, че това положение направо ме убива !
smileforyou12
05-03-2009, 22:14
попитай го защо прави така един път завинаги се разяснете на трезвена глава
относно това ше го харесвашеми кажи му че още изпитваш чувства нищо няма да изгубиш
got2Bthe1
05-03-2009, 22:19
попитай го защо прави така един път завинаги се разяснете на трезвена глава
относно това ше го харесвашеми кажи му че още изпитваш чувства нищо няма да изгубиш
+
babyjoinmeindeath
05-03-2009, 22:22
smileforyou12 мерси за съвета обаче и на мен и на него гордоста ни е в повече и аз няма да отида първа при него и да му го кажа това. Може да звучи детско и т.н. ама такава сам си. Иначе наистина искам да сме заедно ама тфа просто няма как да се получи. Той предполагам че знае че го харесвам въпреки че не сам му го казвала, но аз незнам той какво изпитва кам мен :x :(
smileforyou12
05-03-2009, 22:26
smileforyou12 мерси за съвета обаче и на мен и на него гордоста ни е в повече и аз няма да отида първа при него и да му го кажа това. Може да звучи детско и т.н. ама такава сам си. Иначе наистина искам да сме заедно ама тфа просто няма как да се получи. Той предполагам че знае че го харесвам въпреки че не сам му го казвала, но аз незнам той какво изпитва кам мен :x :(
в дадени моменти трябвада се пренебрегне гордоста а каква е причината зада не иска да сте заедно знаеш ли или не сте говорили по този въпрос
CheriHool
05-03-2009, 22:27
Ами, в такъв случай защо не се опиташ като се засечете някъде, да се държиш адски весело и непринудено. Като го видиш,да отидеш с една супер лъчезарна усмивка и приятлски да го поздравиш и да го питаш как е.
Абе, с две думи, да се държиш все едно нищо не е станало, но помни, че трябва да се държиш "Хем не ми пука, хем съм добронамерена към теб" и ако се справиш, по тоя начин ще го накараш да се увства виновен, е даже и той ще се уди що се държи така.
:)
Просто в теб не трябва да вижда почти никакви искри в оите ти, нито надежди и т.н.
Просто бъди едно весело момиче и приятелски настроено такова за кратко време и виж реакцията му.
не знам, аз поне за нищо друго не мога да се сетя, щом казваш, е си адски горделива, за да му разкриеш какввото и да било на тоя етап :)
babyjoinmeindeath
05-03-2009, 22:40
значи smileforyou12 причината да не може да сме заедно е това че предния път когато ходихме, ходехме точно 1 седмица и скъсахме защото просто не се получаваха нещата винаги сме били с него приятели и просто някак не ставаше и видяхме че само като приятели си изкарваме много по-добре. А CheriHool значи до сега правех точно това оная вечер бяхме на оркестър и той стоеше на масата срещу нас а аз бях с един негов приятел с него се гушкахме само и цяла вечер само се смеехме по едно време и той доиде при нас и правих се че няма нищо базиках го само нещо ама и той прави същото и пак си е много неудобна ситуация. После нарочно танцувах с тфа момче кадето му е приятел и забелязах че през цялото време оня само ни гледаше. В крайна сметка май кфото и да правим положението ще си е конфузно
smileforyou12
05-03-2009, 22:44
емии щом е така защо не продължите така както до сега прегръдки целувки поне така ще си с него
и да си останете приятели щом не ви се е олучавало преди и ви е боло по забавно само като приятели по добре да останете така :(
CheriHool
05-03-2009, 22:46
^ офффф, немах тва предвид, бе, момиче.
Ако исах да те съветва да се зарибяваш с негови приятели пред НЕГО, ЩЯХ ДА ТИ ГО КАЖА.
Не знам, не искам да ти се карам, ама айде, още веднъж прочети поста ми......
babyjoinmeindeath
05-03-2009, 22:58
CheriHool знчи разбрах те кфо искаш да кажеш :) и аз тфа се опитвам да ти кажа чеее аз така се държа кам него се едно няма нищо виждам че и той тфа се опитва да прави. Ама в крайна сметка пак си се усеща че и двамата се държим супер много резервирано. Аз се държа както ти казваш "Хем не ми пука, хем сам добронамерена" обаче и той прави същото :) Затова и танцувах с негов приятел за да видя реакцията му. Иначе просто оная вечер си казахме някои неща които определено не трябваше и ся май както и да се държим един с друг няма да се промени нищо. А не искам да е така :(
CheriHool
05-03-2009, 23:08
Промяна винаги може да се получи;)
babyjoinmeindeath
05-03-2009, 23:12
Промяна винаги може да се получи;)
Е дано, стига да не е от лошо към по-лошо ! :)
Когато един човек е пиян приказва истината и глупостта 50:50 .
Seducti0n
05-04-2009, 01:17
:) С това момче шанса ти да бъдете приятели в истинското значение на думата е почти нулев.
Не ти го казвам ей така, повярвай ми. :wink:
Явно е, че изпитвате влечение един към друг, а алкохола само го подсива и предразполага към по-освободено поведение.
Така, че пияни или не случващото се между вас е факт, а оправданията и самоубежденията са напразни.
krasitoOoO
05-04-2009, 06:50
ами наистина трябва да го попиташ защо постъпва така..кажи му,че те нараняваа и т.н..но иначе чувала съм някой хорски приказки,че когато човек е пиян и си казва всичко.. :?
babyjoinmeindeath
05-04-2009, 08:32
ами наистина трябва да го попиташ защо постъпва така..кажи му,че те нараняваа и т.н..но иначе чувала съм някой хорски приказки,че когато човек е пиян и си казва всичко.. :?
Е аз първата крачка няма да я направя в никакъв случай... Наистина предпочитам да се правя че няма нищо отколкото аз да ида при него ииии да му се таковам :)
8992LIGHTER
05-04-2009, 09:00
Е аз първата крачка няма да я направя в никакъв случай... Наистина предпочитам да се правя че няма нищо отколкото аз да ида при него ииии да му се таковам :)
Не знам как по точно да те посъветвам щом нито ти нито той не се наемате да направите първата крачка .... той си играе с теб и наистина е много непостоянен .. а замисляла ли си се каква ще му е реакцията ако те види с друго момче нее казано че трябва да ти е гадже ти нали каза че много харесваш този ... просто да видиш какво ще направи ... аз така направих при мен ефекта беше такъв .. че оня стана много нервен .. почти не говореше после ме дръпна и започна да ми говори че ако съм решила да си имам гадже е било мое право ...но той искал само да ме предупреди че няма да ме пусне :D опитай нищо не губиш ....
Take_That
05-04-2009, 11:00
:) С това момче шанса ти да бъдете приятели в истинското значение на думата е почти нулев.
Не ти го казвам ей така, повярвай ми. :wink:
Явно е, че изпитвате влечение един към друг, а алкохола само го подсива и предразполага към по-освободено поведение.
Така, че пияни или не случващото се между вас е факт, а оправданията и самоубежденията са напразни.
+++
valdesbg
05-05-2009, 04:55
http://www.vbox7.com/play:9df14001
Ей това клипче е за теб. Много готино послание съдържа.
moneycomeme
05-05-2009, 09:11
..стига сте пили,достатъчно сте извлекли от алкохолчето....сега е ред на трезва глава да си кажете,каквото имате....и не отлагай ;]]]