PDA

View Full Version : Странно

smallbab
05-04-2009, 06:21
здравейте
нещо почнах да се притеснявам днес или вчера трябваше да ми дойде но....не иска.Преди около 15-17 дни с приятеля ми го направихме за малко без презерватив,но той Не свърши в мен....а 7 дни след акта си направих тест-отрицателен,после след няколко дни пак си направих ей така за профилактика пак отрицателен.Обаче днес сутринта виждам че още не идва и Пак си направих тест(предните си ги бях правила на обяд или следобед и си помислих че може да не са много верни понеже съм пила некви там течности,може да е повлияло на резултата)но и днес сутринта рано на 1-вото пишкане теста е отрицателен.Вчера се върнах от балкана може от смяната на климата а може и защото миналия месец пих ескапеле,но пък след това си ми дойде напълно нормално.Незнам какво ми става хора почудете се с мен моля ви.Чудя се дали някой от вас е попадал в подобен случей. :(
мерси предварително :)

kosder
05-04-2009, 06:24
БРЕМЕННА СИ :grin:

smallbab
05-04-2009, 06:42
е да но тестовете на показват това :)

TheBeliever
05-04-2009, 07:04
е да но тестовете на показват това :)

Тогава какъв ти е проблема? Че ти закъснява с ЕДИН ден? Я се успокой малко и не се вкарвай във филмите.

smallbab
05-04-2009, 07:05
мерси :)

smallbab
05-04-2009, 07:33
все пак някой попадал ли е в подобна ситуация

sadsad
05-04-2009, 08:18
Последния път ми закъсня с 2 седмици. И по закона на Мърфи ми дойде около час и нещо след като си направих тест. хх
По темата: Може да е от много неща закъснението. Не се притесянвай. Направила си и 1000000 теста и отрицателни. СПОКО.

Rofl4e
05-04-2009, 08:43
щом тестовете са били отрицателни няма за какво да се притесняваш.. може да е от смяната на климата.. или от ескапела

bebeT0091
05-04-2009, 09:04
здравейте
нещо почнах да се притеснявам днес или вчера трябваше да ми дойде но....не иска.Преди около 15-17 дни с приятеля ми го направихме за малко без презерватив,но той Не свърши в мен....а 7 дни след акта си направих тест-отрицателен,после след няколко дни пак си направих ей така за профилактика пак отрицателен.Обаче днес сутринта виждам че още не идва и Пак си направих тест(предните си ги бях правила на обяд или следобед и си помислих че може да не са много верни понеже съм пила некви там течности,може да е повлияло на резултата)но и днес сутринта рано на 1-вото пишкане теста е отрицателен.Вчера се върнах от балкана може от смяната на климата а може и защото миналия месец пих ескапеле,но пък след това си ми дойде напълно нормално.Незнам какво ми става хора почудете се с мен моля ви.Чудя се дали някой от вас е попадал в подобен случей. :(
пф на 90 % от жените се случва да закъснява понякога,не е задължително причината да бъде бебе-има и много други фактори не си прави филма сама :D :D :D :D

pandelka
05-04-2009, 09:10
щом тестовете са били отрицателни няма за какво да се притесняваш.. може да е от смяната на климата.. или от ескапела

galu6a
05-04-2009, 09:15
спокойно не си бременна ще ти дойде изчакай

smallbab
05-04-2009, 09:57
дано,защото не мога да си позволя да раждам на моята възраст а направя ли аборт няма да имам повече деца....... :( май за това умирам от притеснение и попрекалявам с тестчетата

HichNeMiPuka
05-04-2009, 10:02
дано,защото не мога да си позволя да раждам на моята възраст а направя ли аборт няма да имам повече деца....... :( май за това умирам от притеснение и попрекалявам с тестчетата

някой много грубо те е излъгал
не е гаранция, че като направиш аборт няма да си способна да забременееш отново
за такава процедура се ходи при доктор, а не при някоя "лечителка"

smallbab
05-04-2009, 10:26
спокойно :)

Sebastianek
05-04-2009, 11:41
к'фи фафли бе мен?

sunnymim
05-04-2009, 11:45
здравейте

Ами, за да ти закъснее може да е от много неща ... според мен няма за какво да се притесняваш. Пък и 3 теста ... сп0к0. :)

SpOrTs_GiRl
05-04-2009, 21:02
Всичко е наред, уверявам те.

loveme
05-04-2009, 23:01
спок бе нищо ти няма от климата е или от приемането на Ескапел
заради тва променливо време на всички ни закъснява(дамите :-D ) на мене лично ми закъсня само 2-3 дена и аз бях се притеснила така, но приятеля ми постояно ми повтяряше, че нищо ми няма, ама инат ко да се праи :oops: а на една моя позната и закъснява вече 1 седмица ама спок не се притеснявай толкова, щом тестовете са отрицателни :)
др път да вниманваш ;)

sexyyyy93
05-04-2009, 23:10
Не си бременна!От Ескапеле-то е!На една fr и се разбарка така яко организма след това хапче! :( После и беше идвало през няколко дена,просто пълна обърквация!Само не се панирай! :)

pLqmi92
05-05-2009, 17:44
НЕ си бременна,споко :) посочила си два фактора,които имат влияние - Ескапелето иии смяната на климата :) Пък и си направила няколко теста и те са отрицателни-какъв е проблема :) Няяма страшно .. :-) [/i]

smallbab
05-06-2009, 00:27
е да хора но и до днес не ми е дошло :(

smallbab
05-07-2009, 14:41
дойде миииии :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

d0itwell
05-07-2009, 16:54
Честито ... радвай му се :grin:

nikkiiii
05-07-2009, 16:59
тва че ти закъснява с един ден няма защо да те притеснява .. може да е от много неща :-D