View Full Version : Каква е цепията?
Здравейте хора, аве някой може ли да разкрие метода как да започна с момиче, което не иска да я целувам с език и изобщо по устата :-o . Щото по тоя начин техниката ми накуцва малко такоа... та споделете :)
щом неиска значе неиска и теб тъй че просто се разкарай от нея :-D
miss_kiss181
05-04-2009, 09:20
emi qvno ne si neiniq 4ovek mahnis eot neqi tva e, nameri si nqkoq koqto da te haresva i 6e ti e po-lesno :-D
emi qvno ne si neiniq 4ovek mahnis eot neqi tva e, nameri si nqkoq koqto da te haresva i 6e ti e po-lesno :-D
Шанса пича да е зле и девойката да е зле мисля че е 50:50
обаче никой не я включи тази възможност ;)
Лично според мен вероятността девойката да е сдухана и да я е страх да не се изложи е много по-голяма. :-)
CrAzYanDlaZy
05-04-2009, 20:29
Ти не си нейния пич и тя не е твоята мацка. 8)
SpOrTs_GiRl
05-04-2009, 20:32
Нещо не разбрах .. Обясни по-подробно. Не иска да те целува .. >> или е по-малка и я е страх, или простооо не те иска .. ?
HichNeMiPuka
05-04-2009, 21:31
мисля, че става въпрос за онези ситуации,в които родителите ви питат "ще се ожените ли като пораснете?" и тя казва "не"
абе аз ли не съм добре или пича пита как да започне с някоя с която да НЕ иска да се целуват защото не го бивало в това :(
sexyyyy93
05-04-2009, 22:06
Може да е твърде малка и да се притеснява,че ще се изложи!Може ти да не и допадаш или да я насилваш!Може пък и тя да смята,че е отблъскваща с нещо или ти си отблъскващ!Дай,все пак,малко повече инфо! :)
на колко си ... просто ми е любопитно.. нищо лично.. :-o
dArKsMoOkEy
05-04-2009, 22:53
Просто не иска явно поговорете си с нея на тая тема да разбереш какво мисли... :D
Нещо не разбрах .. Обясни по-подробно. Не иска да те целува .. >> или е по-малка и я е страх, или простооо не те иска .. ? Ами иска преди да правим секс тя ми каза да не я целувам с език по устата, а така беше доста тъпичко, обичам я, но нз следващия път какво да направя, ако пак ми каже да не я целувам ще е много тъпо.. :-o
на колко си ... просто ми е любопитно.. нищо лично.. :-o 18 :)
tyk ima ne6to zburkano ..........
moje prosto da te predizvikva da go napravi6 na puk nezn :D
HichNeMiPuka
05-05-2009, 10:14
Ами иска преди да правим секс тя ми каза да не я целувам с език по устата, а така беше доста тъпичко, обичам я, но нз следващия път какво да направя, ако пак ми каже да не я целувам ще е много тъпо.. :-o
може да ти мирише устата :-o
Може и да носи брекети :-|
NeZaPoznat
05-20-2009, 13:36
Здравейте хора, аве някой може ли да разкрие метода как да започна с момиче, което не иска да я целувам с език и изобщо по устата :-o . Щото по тоя начин техниката ми накуцва малко такоа... та споделете :)
Според мен ти намеква че иска да я целуваш другаде ... т.е. по другите устни например. Питай я :D
Сериозно: Може да те ползува само за 'извеждач' или 'файтонджия' :-D
ми целувай другаде тогава ,не по устата,хубост на сила нестава :-D
Щом не иска да я целуваш по устата ... или няма чувства или просто ти намеква да я целуваш другаде :D :D