Влез

View Full Version : Как да го заинтригувам?

mila123
05-04-2009, 16:24
Здравейте до сега не съм имала проблем с момчетата..в тъкъв смисъл че почти всички който са ме интересували съм ги спечелила.... но от 1 година се мъча над 1 момче той е по голям от мен с 7 години заради него оставих гаджето си не защотото ми е дал празна надежда но толково много мисля за него че бившия ме не заслужаваше да го лъжа...Та въпросното момче чат пат ми си обажда да ходим на кафе и до там...дайте ми някакви съвети как да го спечеля или поне да му отвлека вниманието....сложно е доста защото почти него виждам и....офф незнам ааа да се доуточня наистина ми се обажда рядко да се видим но не сме имали интимни отношеня :? :? :?

fc
05-04-2009, 16:31
Обади му се ти.

Giva
05-04-2009, 16:36
Обади му се и ти го покани,не чакай той да те покани.Може и да разбере намека ти особено ако го поканиш няколко пъти :-D

BaiToq
05-04-2009, 16:40
Обади му се,врътни му една бърза и така.

mila123
05-04-2009, 16:41
предполагам че ще откаже....не обича да ходи по кафета а и той работи през ноща и цял ден спинка или пк в неподходящ момент ще му се обада....м незнам това с обаждането няма да стане

mila123
05-04-2009, 16:42
предполагам че ще откаже....не обича да ходи по кафета а и той работи през ноща и цял ден спинка или пк в неподходящ момент ще му се обада....м незнам това с обаждането няма да стане

lunichkataaa
05-04-2009, 16:44

Е,щом не обича кафе отидете на кино,пица или пък просто някъде навън.Ако наистина и той те харесва едва ли би ти отказал.А пък щом не може през седмицата излезте през уикенда.Айде успех...

Take_That
05-04-2009, 17:45
Обади му се и ти го покани,не чакай той да те покани.Може и да разбере намека ти особено ако го поканиш няколко пъти :-D

++

moneycomeme
05-05-2009, 09:07
...ти харесваш ли го или само да си начешеш егото? :)