PDA

View Full Version : помогнете ми,моля ви

Sweetytoo
05-04-2009, 17:40
Има момиче от нашия клас,което се приема за най-красивата,най-известната,най-богатата,най-важната!Командва и използва всички!А най-лошото е,че я смятах за моята най-добра приятелка!След един огромен скандал,отношенията ми с нея се промениха коренно.Тя започна да крие,лъже ме,държи се отвратително с мен и се опитва да ме командва!Едно от многото неща,които не знаех по-рано беше,че харесва момчето,което аз харесвам от една година и го познавам много добре!Преди тя твърдеше,че той е ужасен и грозен!И с най-голямата си наглост ми заповядва да си харесам някой друг,защото тя има шанс,а аз -не! И момичетата,които казваха,че са ми приятелки се хванаха с нея и започнаха да й ходят по гайдата! На тях им казва всичко и се дръпва от мен,за да им каже нещо!Най-гадно ми е,че никой не разбира колко гадна наистина е!По принцип съм силен и независим човек,зодия лъв съм и не се поддавам на никакви заповеди и коментари! По принцип за мен важи едно от правилата,че всяка битка в света на момичетата е скрита,кажете ми как да й отмъстя по начин,който да я съсипя,както тя разруши предсавата ми за най-добра приятелка!

danito0
05-04-2009, 18:01
виж и аз имах такъв проблем...супер гаднои е да се скарат най-добри приятелки ,особено ако е за глупост!И при мен тя се мислеше за най-голямата и на-готината...мислеше че сички момчета само нея харесват! :razz: тва е вярно,защото е лесна :D :D но в никакъв случей не и посягай...в момента предполагаемите ти "приятелки" са на найна страна и сички я благотворят :x така че не се отказвай от момчето....ва е тая пикла че да ти заповядва :-x ако пък реши да ти направи нещо(бой,номер и т.н.....) предупреди някой който го имаш за истински приятел!И тпй/тя ще ти помогне в разублечаването!на такива не трябва да им се обръщат внимание!живей си живота и да не ти пука за нея

Millen4ety
05-04-2009, 18:09
Твоята "приятелка" не е нищо повече от смешна лигла, която не заслужава и капчица внимание. Предлагам ти да се държиш нормално, а не да се опитваш да си го връщаш и прочие. Гледай отгоре на нещата, защото такива "хора" после пропадат и според мен трябва да е под достойнството ти да се занимаваш с нея. Успех! :)

got2Bthe1
05-04-2009, 18:33
Твоята "приятелка" не е нищо повече от смешна лигла, която не заслужава и капчица внимание. Предлагам ти да се държиш нормално, а не да се опитваш да си го връщаш и прочие. Гледай отгоре на нещата, защото такива "хора" после пропадат и според мен трябва да е под достойнството ти да се занимаваш с нея. Успех! :)
+

CrAzYanDlaZy
05-04-2009, 19:36
На тъпотията не отговаряй с тъпотия! Въобще не си струва да й падаш на ниското ниво! Особено това, че си лъвче, а аз тях много ги обичам. :) Остави я да се радва, рано или късно ще й се върне. А за приятелите огледай се наоколо- от цялото училище все ще намериш някой, който споделя твоите интереси. :)

Sweetytoo
05-04-2009, 19:49
Благодаря ви много за съветите! :)

Rofl4e
05-04-2009, 20:06
:D аз също съм зодия лъв и много добре знам за какво става дума.. относно тия заповеди и команди.. амии не и обръщаи внимание прави се на разсеяна.. или я изложи с нещо пред целия калс да виидиш как ще се свие.. на бързо ;) ако не помогне бои и тва е :D

LittlePrincess
05-04-2009, 20:11
Бой.

Изобщо не се занимавай с нея, бъди ти тази, която няма да ходи след задника на някаква пикла. Приятели от цялото даскало все ще си намериш ;)

Sweetytoo
05-05-2009, 08:59
меееерси! :-) :-) :-)

nesquiky
05-05-2009, 09:11
xaxaxaxaxax

nesquiky
05-05-2009, 09:12
xaxaxax

yahhooo
05-05-2009, 09:22
12 годишна мутра

fluffka1
05-06-2009, 13:43
фръцла :lol: :lol: :lol: отмъщаването не е най-удачния вариант, пък и по-добре я насери с думи, отколкото да й слагаш габърчета на седалката :D :D :D абе просто да не ти пука! И не й позволявай да ти казва какво да правиш, бъди силна, и имай пред вид че ти си много над нея. тя явно е няква такава префърцунена, как изобщо си била приятелка с нея? :? Аз на твое място просто ако ми каже нещо, или пък ме засегне по някакъв "безобиден" начин, просто от най малкото нещо бих й се развикала, бих й казала истината в очите, да си застане малко на мястото и да не се мисли за "най-великата", пък после квото иска да си мисли за тебе. Успех!

happyfacex
05-06-2009, 14:02
^
хмм...набий я -бъзикам се
Такаа значи просто действай гадно-бавно но сигурно настрой всички против нея и им кажи какво е говорила за тях уж че ти е гадно да го слушаш и също когато се издъни и се изсмей .С две думи- Бъди Гадна :oops:

diksi
05-06-2009, 15:11
И аз съм лъвче що има такива различия?! 8-) Сега сериозно, не знам кофти е! Гледай да си оправиш взаимнотношенията с нея се пак от един клас сте :P