PDA

View Full Version : Несигурност и съмнения...

krisi_kote
05-04-2009, 19:15
Здравейте...
По принцип не харесвам този тип изповеди по форумите в нета, но просто вече нямам на кого да споделя... Търпях всичко мълчаливо, но вече не мога да продължавам по този начин... Предупреждавам от сега - историята е дълга и ако не сте търпеливи не я започвайте!
Аз съм момиче на 15 години и преди 1 година най-добрата ми приятелка ме запозна с едно момче - много добър неин приятел. Аз още тогава имах големи симпатии към него, но бях малко, срамежливо и неориентирано момиче, което с една дума не знае нищо от живота. Към това да не започвам връзка с него се прибавяваше и голямата ни разлика във възрастта - тогава аз бях на 14, а той на 23. От сега ви моля да не пишете негативни коментари свързани с разликата, защото на никого не е приятно да чете такива изказвания.
Времето минаваше и ние двамата бяхме просто на 'здравей-здрасти' и до там... До края на март месец тази година... Започнахме по-често да се засичаме из кафетата в града ни, а и приятелството му с моята приятелка спомогваше за нещата. И така в края на март - на 30 - ние тръгнахме. Започването на връзката ни беше доста проблемно, защото той отначало не искал много много да се занимава с малко момиче, като мен... Все пак това са 9 години разлика о.О.О.о Но приятелката ми го убедила, с цената на продължителни разговори, и той се съгласил най-накрая. Мога с ръка на сърцето си да кажа, че се чувствам сигурна в неговото присъствие и че наистина съм се привързала страшно много към него. Знам, че съм на 15, но мога да ви уверя, че съм много по-разумна от повечето мои връстнички...
И така... През пролетната ваканция приятелката ми се държеше много странно, когато аз и той бяхме в нейната компания... И един ден тя ми каза, че е влюбена в него о.О Тя ме увери, че го е превъзмогнала вече и че е притъпила чувствата си към него, заради нашето приятелство. Но явно лъжеше и мен и самата нея, защото чувствата и към него са растяли с всеки изминал ден. И преди няколко дни аз си писах с нея по скайп и вижте какво ми написа:

Тя: http://vbox7.com/play:dab7cda3
Тя: ;(
Аз: Видях го и предните два пъти, когато ми го прати..
Тя: cqloto li?
Тя: pro4ete li vs?
Аз: мне..
Тя: e...
Тя: vreme e...
Аз: поддала си се на изкушението....
Аз: ;(
Тя: i ne samo...
Аз: Не чета мисли...
Тя: kvo razbra ot celiq tekst?
Аз: Недей да отбягваш темата със заобикалки.. Давай направо.. Колкото по-бързо разбера истината, толкова по-добре...
Тя: az...
Тя: ne..
Тя: ne moga kris
Тя: naistina
Аз: Така ме нараняваш повече...
Тя: pitai nego...
Аз: Давай..
Аз: Ще питам и двамата ви, така или иначе..
Тя: taka ne stava...
Аз: А КАК БЕ???
Тя: nqma da dorazbiq tva koeto s1m izgradila do momenta...
Тя: pitai nego!
Аз: Не мога да го питам сега... Питам теб...
Тя KAZAH TI DA PITA6 NEGO!
Аз: НЕ ИСКАМ ДА ПИТАМ НЕГО!!!! НЕ РАЗБИРАШ ЛИ, ЧЕ ИСКАМ ДА ГО ЧУЯ ОТ ТЕБ!
Тя: A TI NE RAZBIRA6 LI 4E AZ NE JELAQ DA TI KAZVAM NI6TO!
Аз: Хубаво..
Тя: AKO ISKA6 DA ZNAE6 NE6TO POPITAI DANYEEL...
Тя: NE MEN...
Тя: az ne moga...
Аз: А причината е?
Тя: ne iskam da stradam dokato razkazvam i ne iskam az da ti razbivam s1r4iceto za poreden p1t...
Тя: ne iskam vse az da s1m lo6ata...
Тя: neka se pokaje i toi vedn1j v svetlinata na projektorite...

Имам някакво предчуствие, че са преспали... Не мога да бъда напълно сигурна, но има едно гласче, наречено интуиция, което ми подсказва, че е станало точно това. От онази вечер аз все отказвам срещи с него и той вече се чуди какво става... Утре обаче съм му обещала, че ще се видим и съм твърдо решена да го попитам какво е станало между тях... Причината да протакам толкова дълго разговора с него е че се опитвам психически за предстоящото... Вие какво бихте направили на мое място? Бихте ли простили изневяра? И ако ми е изневерила да се разделя ли с него? А с приятелката ми? Моля ви за съвет... Не ми се нахвърляйте, ако обичате...

П.С. Приятелката ми също е на 15....

mort
05-04-2009, 19:31
23 годишно момче,което се занимава с две 15 годишни добри приятелки...Бих дошъл до този ваш град и лично да му избия поне пет зъба.Я се осъзнайте и двете и приключете цялата тази работа и си изживейте най-хубавите години от живота без педофилски олигофрении!

smileforyou12
05-04-2009, 19:33
aз те съветвам първо разбери цялата ситуация недей така да предполагаш

sextazy_baby
05-04-2009, 19:41
Като за начало говори и с двамата,но и аз съм на мнение че трябва да си изживееш годините,защото те в момента са ти най-хубавите.Не се твари с излишни простотии

beachy_bunny
05-04-2009, 19:53
незнам за теб обаче тая мен много ма ядоса ... :@ за к'во запалва фитила и после го загася преди бомбата да гръмне ... да не излезела лошета и к'во си мисли , че след като разбереш , че са е ебала с приятеля ти няма да е лошата ли :x ммм мисля , че трябва да сложиш край на това "приятелство"

Lyubeto
05-04-2009, 20:04
Първо разбери какво е станало . След това АКО е станало нещо между тях - каквото и да е - махай от живота си и двамата . Не мисля ,че искаш момче до себе си , което да те предава с приятелката ти . А не мисля и ,че искаш приятелка до себе си , която да те прадава с гаджето ти .

CrAzYanDlaZy
05-04-2009, 20:14
Говори с него. Ако са спали заедно и си склонна да простиш го накарай да избере една от вас. А ако приятелката ти наистина ти е приятелка ще го остави.

babity
05-04-2009, 21:07
Грубо. Много грубо! Не искала да разбие това МЕЖДУ ТЯХ... А ти? Къде е твоята роля във филма? И после силно страдала... Винаги съм била твърдо ПРОТИВ прощаването на изневяра, винаги. Но в този случай... Ако някой външен е знаел за взаимоотношенията им по - добре говори с него. Независимо, че и гаджето, и приятелката ти "много те обичат" ще ти предложат две коренно различни версии, така че се приготви. На твое място щях да вярвам на по - неприятната.

dydolinkka93
05-04-2009, 21:11
поговори с него .. и ако има нещо наистина зарежи и двамата.Сега си на 15 и аз съм на толкова и това са годините, в които трябва да живееш ^^ !

Bamb0la
05-04-2009, 21:38
Щом в началото си знаела че е рисковано и нещо ти е подсказвало че не трябва да бъдеш с него , е трябвало да погледнеш реално на нещата .А щом вече си започнала тази объркана история довърши я.Излезте с това момче попитай го какво се е случило и така успех :) А що се отнася до тази твоята приятелка е много нагла .Не стига че е предала приятелството ви заради някакво момче а и не иска да чуеш от нея какво се е случило .Лоша работа наистина :-o

Anf3tamin4o
05-04-2009, 21:52
Еми можеш да запазиш приятелството ти с приятеля, а с твойта така наречена приятелка да я "забравиш".Както казаха тя пали фитила а после гледа сеира.А относно изневярата не бих простил никога.Щом един път ти е изневерил ще има и втори и тн.Ама той щом не си пада по по - малките или то поне 15-годишните не виждам какво търсиш в него

GaBiIi__
05-04-2009, 22:12
govori i s dvamata .. zaedno zashtoto vseki shte se izkara nevinen

Take_That
05-04-2009, 22:33
Не си прави прибързани заключения, първо поговорете двамата с него и тогава реши какво ще правиш :) Ако ти е изневерил с нея лично аз не бих простила такова нещо, но ти сама ще си го решиш това - прецени добре дали си струва да прощаваш ако има нещо такова :) а за приятелката ти и аз не знам какво да те посъветвам - зависи отново от теб самата и от това колко държиш на приятелството ви и смяташ ли, че тя ти е истинска приятелка, такава, каквато няма да намериш, защото в днешно време истинските приятели са малко :)

ifkataAa
05-05-2009, 11:46
Лично аз не бих простила изневяра .. зависи и какво разбираш под изневяра, но не бих простила и целувка с друга, а какво остава за секс .. :?

selens
05-05-2009, 12:08
Абе момиче осъзнай се .. тоя си ви върти на малкия си пръст 8-)

MiMcHeToOo
05-05-2009, 14:42
Аз пък на твое място нямаше да се занимавам нито с единия, нито с другия. Как може приятелката ти да се държи така? И той.. абе, нямам думи...

ImmortalForever
05-05-2009, 15:15
Тая някой й е запалил фитила на тампона...Разбери цялата ситуация и тогава съди...

kobrichka
05-05-2009, 15:19
Че разликата в годините е голяма, голяма е това е факт, но това в момента няма значение. Единственното нещо, което мога да кажа е да поговориш и да не отлагаш повече този разговор с него. Колкото повече отлагаш толкова по-зле. Аз лично смятам, че найстина е станало нещо между тях. Ако не беше така тя нямаше да ти напише тези неща в скайпа. Самата тя според мен няма силите да ти каже, че го е направила и затова мята топката на момчето. Настрои се посихически за най-лошото в случая да се окажеш права, че са преспали.Аз като малко по-голяма от теб ти казвам да се държиш и да не проливаш и една сълза пред него, колкото и да ти е трудно. Що се отнася до приятелката ти...помисли хубаво дали е била през всички години истинска приятелка или не и ако е била верен приятел си помисли хубаво, какво да правиш. ти сама трябва да решиш дали да простиш или не. Но го помисли много хубаво, защото и аз не простих една грешка на моя приятелка и до ден днешен съжалявам, защото тогава не осъзнавах, че всеки греши. Аз макар и да не и простих в най-трудният момент от живота ми тя ми подаде ръка.

soul1199
05-05-2009, 15:35
говори с двамата,ако е преспал с нея-зарежи го!един път изневери ли ,значи ще го направи пак!а до приятелката ти-не ти е приятелка,ако е спала с него,заеби и нея и продължи напред!все пак,като се видиш с него пиши,какво е станало!късмет мила и дано не е това! :)

vesito13
05-06-2009, 07:39
Трябва да поговориш с момчето , като отлагаш нищо няма да се оправи . Просто се вижте и наистина поговорете . Това , което е написала приятелката ти , не знам , но просто ме кара да си мисля , че те наистина са преспали един с друг . Ако и момчето ти признае това , просто опитай се да бъдеш силна , недей да плачеш пред него и най-добре го остави . Все пак е преспал с най-добрата ти приятелка , та тя е била само на 15 и го е обичала , винаги е можел да се възползва от това . Според мен той не заслужава прошка ! А за приятелката ти , помисли си добре и сама прецени ще можеш ли да и простиш , много добре си помисли . Прошка на думи , много лесно се дава , но после наистина ли ще си го направила с цялата си душа и сърце или винаги ще си остане този спомен , винаги да те гризе отвътре .