View Full Version : охх ... какво да правя
torresinho
05-04-2009, 20:11
Аз съм малоумник !
Запознах се с едно момиче по скайп ... от дума на дума и започнах да я харесвам.Аз съм на единия край на БГ,тя на другия ... защо мамка му е устроена така България бе :@
Какво да правя?Чата ли ме забърква,или това,че тя е божествено красива?
Грешен раздел!
редактирано от RiseGirl
CrAzYanDlaZy
05-04-2009, 20:26
Пич, ти не си малоумник! :) Когато комуникираш с някой по нета, има едно такова чувство наречено идеализиране. Ти не виждаш човека реално и съществува една бариера. По скайп нещата са едни, а на живо съвсем различни. И на мен ми се е случвало същото нещо с момчета. :)
Какво да правиш ли? Ами първо сигурен ли си, че тя ти е пратила НЕЙНА снимка? Може да е пратила на нейна приятелка например! И все пак съветът ми е да потърсиш някоя, която е от твоя град и с която реално може да се получи нещо. :)
Хайде късмет и да пишеш какво е станало. 8)
Или просто се заблуждаваш?!
Отвори си очичките и се огледай за момиче от твоя град, с което можеш да си реално..
SpOrTs_GiRl
05-04-2009, 20:43
Ъъ .. случайно да си от Разград???? :D :D :D
Заебете скайпа смърди, същата грешка направих не стана нищо щот бях малък пубертет идиот :lol: Ся съм малко по голям и поизлязох от тази златна възраст :P пък и си взех поука - скайп за намиране на приятелка = шнур; запознай се с някоя лице в лице, пък после си пишете по скайп като се познавате вече ;)
torresinho
05-04-2009, 21:01
Не съм от Разград,но да ... нейна снимка е видях я по камерата . Тя е от Слънчев Бряг и аз имам ходене там това лято и нямам търпение да я видя ...
SpOrTs_GiRl
05-04-2009, 21:05
Пиши ми на ЛС. Просто не искам да са публични тия неща, които ще ти кажа. ( :D )
torresinho
05-04-2009, 21:15
Така като гледам на какво темпо пиша с нея няма да издрържа до тогава и ще тряя с колело да ида :D
ми качваи се на колелото и трьгни пьк да видиме до кьде ще стигнеш :-P
summerlove66
05-04-2009, 22:11
Раздел секс все пак е ;)
sexyyyy93
05-04-2009, 22:39
А защо не излезеш навън и не се запознаеш с някоя яка мацка от твоя град?!Моеже и по този начин да я забравиш!Пък ако си и толкова навит я остави за лятна авантюра!ще ти е по-сладко!И успехчета! :)
Не си малоумник ;) на всички ни сее случвало да се запознаем с някой готин пич( или мацка) и да имаме влечение ... просто килиметрите ни спират.. :(
SpOrTs_GiRl
05-04-2009, 22:53
Много е лесно да му кажете "аре намери си друга" ............. Айде пич, прочети кво ти написах на ЛС, че вече се изнервям ....
torresinho
05-05-2009, 06:21
Абе друга мога и да намера,ама тя ... бей напрао се побърках ... прочетох какво ми написа на ЛС ... така ... мамка му 500 км. ни делят това е проблема иначе както съм колоездач ловя колелото и при нея ... ще видя и ще ви кажа какво е станало
NeZaPoznat
05-05-2009, 06:43
Абе друга мога и да намера,ама тя ... бей напрао се побърках ... прочетох какво ми написа на ЛС ... така ... мамка му 500 км. ни делят това е проблема иначе както съм колоездач ловя колелото и при нея ... ще видя и ще ви кажа какво е станало
Имай в пердвид и това че сега пари не ти трябват но като се видите .... да не кажеш :D ама не знаех :-o
Sebastianek
05-05-2009, 07:16
сега пък България ви е виновна за "любовните" връзки ... дуде не се занимавай докато стигнеш до нея вече с друг ще си ляга...щом била красива
torresinho
05-05-2009, 09:15
Не че парите не са важни,но за мен това е най-малкия проблем ... мамка му ...
CrAzYanDlaZy
05-05-2009, 09:18
Абе бегай при нея, че да мирясаш! :grin: :)
torresinho
05-05-2009, 10:35
Мини ти 500 км. без ваще да знаят ... щото ко да им кажа:" отивам при едно момиче . Чао "
брат не си малоумник :-o обаче недей да се хабиш за такава по скайп дето е чак на другия край на БГ, намери си една от твоя град :grin:
ще имаш страхотно лято... 8)
Jumbie483
05-05-2009, 13:37
Ще отшуми..
Cathylicious
05-05-2009, 15:53
Пич,недей отдава толкова значение на някаква авантюра в скайп,дори и да е Мис Свят .. От личен опит ти го казвам,вие връзка няма да имате,най-много като се видите да се ощастливите по един път и до там .. Няма смисъл да влагаш толкова емоции ..
Пич,недей отдава толкова значение на някаква авантюра в скайп,дори и да е Мис Свят .. От личен опит ти го казвам,вие връзка няма да имате,най-много като се видите да се ощастливите по един път и до там .. Няма смисъл да влагаш толкова емоции ..
Да,само че за връзката не е съвсем така.Познавам поне 2ма човека,които са се запознали с гаджетата си така и все още са заедно.Ако според твоята интуиция мислиш,че е възможно да стане нещо значи намери начин да отидеш..Никога не е гаранция,затва трябва да се опитва,винаги.
torresinho
05-05-2009, 17:03
Отивам на Слъчнев бряг :grin: :grin: :grin:
Лятото си уредих престой там :P :P :P
браво и на мен ми се е случвало нещо подобно и накрая като почнахме да се срещаме с момчето на третия ден ми писна... Дано да не е като мен :-D
SpOrTs_GiRl
05-05-2009, 17:41
Мини ти 500 км. без ваще да знаят ... щото ко да им кажа:" отивам при едно момиче . Чао "
Докато стигнеш, ще трябва да се връщаш 500 км ... Сега си говориш, че кинтите не са ти проблем, но билета до там с автобус ти е .. едно 40 лв примерно .. А за връщане?? А да я "черпиш кафенце" ??Едно 100 лв едва ли не отиване и връщане, като сигурно час ще си при нея, защото трябва и да се прибереш за 4-5 часа с автобус .. Бъди сигурен, че тя няма да се навие да дойде. Или поне няма първите няколко месеца. С един бивш си деляхме кинтите - аз му купувах билета за връщане, а той за идването, само че тоя билет беше 15 лв, а твоя ще варира около 40-50 лв някъде. Така че не говори, че кинтите са ти най-малкия проблем, колкото и тъпо да звучи и те са в основата.
Сега ще го откажеш човека да замине,тъкмо се нави
8-)
miss_kiss181
05-05-2009, 18:09
aaami az su6to se zapoznah s priqtelq mi po neta i su6to se vlubih taka s nego be6e su6toto. Lqgahme si ve4er sled 10 4asa 4at primerno i se 4udehme kakvo se slu4va s nas toi be6e dale4e, no vse paks e vidqhme idealite razbira se padnaha no ve4e sme zaedno ot 3 godini i sme mn 6tastlivi taka 4e moq savet kato momi4e minalo pres tova ne6to e da ne se otkazva6 za6toto moje i da izgubi6 mn ako ne probva6. V kraina smetka ako ni6to ne izleze 6te ostane6 s mn hubavi spomeni,kvo gubi6? Moq savet e d ane te spirat kilometrite a da probva6 da stane ne6to,razbira se ako i tq go iska. :) i mn uspeh4eta ti pojelavam s mackata
torresinho
05-05-2009, 18:19
Моята идея е влак :)
btw няма да се откажа :)
брато желая ти успех имам познат който така ходи с 1 момиче от бургас а той е от плевен само успех мога да ти пожелая :)
AgentSchtuz
05-05-2009, 20:16
Аз съм малоумник !
Запознах се с едно момиче по скайп ... от дума на дума и започнах да я харесвам.Аз съм на единия край на БГ,тя на другия ... защо мамка му е устроена така България бе :@
Какво да правя?Чата ли ме забърква,или това,че тя е божествено красива?Не си малоумник! И аз си падах по едно момиче, което е на 250км. от тука, но това не ми беше проблем. :)
AgentSchtuz
05-05-2009, 20:19
Моята идея е влак :)
btw няма да се откажа :)Ако си ученик си извади едно уверение от училището, че учиш там, вземи една снимка за лична карта и отиди в офиса на БДЖ и си извади карта за 50% намаление.
sexyyyy93
05-05-2009, 20:23
А не може ли да се срещнете някъде по средата?! :) Ще е удобно и за двама ви! :)
Почти винаги е така... ами срещнете се... през лятото на морето или...ддз намерете начин... 8)
lipsvashh_mi
05-06-2009, 09:32
нета вреди на здравето-убеждавам се в това всеки ден...плюс,че едно е да познаваш човека само по написаното и някакви снимки,незнайно негови или не и съвсем друго си е контакта на живо :)
Мисли за нещата в тази посока-може да си се влюбил само в образа изграден по скайп.Ами ако всъщност мацката не е това ,за което се представя-нима разочарованието ти тогава ще е по -малко?Горе главата и намери някое момиче,с което нещата ще протекат по лесно и естествено :)
Еххх,че познато ... :-|
Ето,защо мразя скайпа :)
И аз се запознах с едно момче от форума,разменихме си скайповете,пишехме си близо година,станахме BFF,после се появиха "чувствата",а сега ... Сега сме се блокирали (по-точно той мен :D ) и не искаме да чуваме един за друг :)
.............
Ако питаш мен подобни връзки от растояние не струват :( В началото всичко е супер,а на края един от двамата страда адски много :? :(
moneycomeme
05-06-2009, 10:23
...каквото чувстваш-това направи,ако те влече отивай без предразсъдъци,без да ти пука кой какво казва,това му е хубавото на нашите години,не сме обременени и тесногръди и мислим че всичко зависи от нас....използвай времето си,живей както ти мислиш за правилно!Хващай влака и да те няма!
Щом си още ученик .. по-добре не влагай толкова емоции :) А и не се връзвай така защото една приятелка така изпрати едно момче до Габрово а тя е от Смолян 8-) .. Когато пораснеш и имаш собствена кола ще е друго,но в тази възраст връзките от разстояниe са проблем .. :?