View Full Version : Спешно моля за съвет относно..
..мустачките при момичетата...Здравеите,
Та както казах,искам съвет,защото имам мустачки,въпреки че,не се личат много много,но не е никак приятно.Може ли да се премахнах с нещо,освен при козметик,или поне с нещо да ги изсветля...Ако има други такива теми съжалявам...Благодаря на отзовалите се :)
rauwkost
05-04-2009, 20:50
Кола маска.
о не само не ги изрусявай :-D в магазините продават специални лентички вземи си от тях :)
foreverr
05-04-2009, 20:51
Отива6 в аптеката и казва6 4е иска6 ленти4ки за муста4ки и действа6...
djudjulinkaa
05-04-2009, 20:54
Дам има и други такива теми, но както и да е. За изсветляване съм пробвала с кислородна вода..ефект има, но сякаш косъмчетата стават по-гъстички и малко или много растат..е сега не сантиметър ама не е като без хич :-D Доста време си изрусявах мъхчето, но на една определена светлина косъмчетата са си пак чернички..за това го махнах с лепенки..също и с пинсетка от време на време :) Ако има нещо питай, но все пак е добре и да използваш търсачката :)
Благодаря Ви страшно много...А относно тези лентички бихте ли ми казали цената им горе-долу :)
ми лично аз не съм си купувала но мисля че не са скъпи до 5 лв най- много
foreverr
05-04-2009, 20:59
Благодаря Ви страшно много...А относно тези лентички бихте ли ми казали цената им горе-долу :)
Ми едната е околло 1 лев, а ако си шземе6 в кутийка са 6 и са 5 лева.Поне моите са така.
Наистина съм ви много благодарна..последно въпросче,сигурно вече станах нахална..След употребата на тези лентички остават ли някакви следи,нещо като малки пъпчици или зачервяване..
остава леко зачервено , но като се намажеш с някакво кремче до няколко часа кожата ще се се успкои и всичко ще изчезне :)
Наистина съм ви много благодарна..последно въпросче,сигурно вече станах нахална..След употребата на тези лентички остават ли някакви следи,нещо като малки пъпчици или зачервяване..
По принцип да. Има зачервяване, но то би трябвало да изчезне след няколко часа. Но ако наистина са ти незабележими, по - добре недей.
Ако имаш по - чувствителна кожа, зачервяванията може да са по - трайни, а и трябва да мине време преди да си ги махнеш пак, а те избиват и е още по - ужасно... Имам позната с такъв случай, неприятно е отблизо.
Наистина ще остане зачервяване, както винаги след кола маска. Намажи с някакъв крем след като си отскубнеш косъмчетата. За да не ходиш зачервена, най-добре си направи кола маската вечерта или следобяд, но ако няма да излизаш след това.
Аз мисля, че може да стане и с конец (както се скубят вежди).
mysterious93
05-05-2009, 08:04
аз ги махам с пинсета там :-D и ако имаш само мъх и се виждат 2-5 -10 :D косъма ги махай с пинсета...с лентичката ще издърпаш и мъха..ама както си решиш де..с лентичките пък става малко по - бързо и не е толкова изнервящо :-D но то и мястото не е толква голямо...зависи дали ти се занимава :-D
посъветвай се с козметик ;) иначе и тези лентички са добро решение, но мисля че е по - добре 1я път да го направи професионалист не е мн скъпо а и не отнема кой зн колко време... не експериментирай с лицето си ;)
Carmen_Kass
05-05-2009, 14:24
посъветвай се с козметик ;) иначе и тези лентички са добро решение, но мисля че е по - добре 1я път да го направи професионалист не е мн скъпо а и не отнема кой зн колко време... не експериментирай с лицето си ;)
+1
CaribbeanGirl
05-05-2009, 15:10
Първият път да го направи професионалист...сякаш ще прави нещо кой знае какво, че чак и професионалист! Ако ще се скубе с пинцета каква ще е разликата? Никаква! Че и с ленти да го прави пак няма да има разлика..! Скуби си ги с пинцетка, а и така уредява! :)