View Full Version : Не съм достатъчно смела...
Вижте,има едно момче (или може би вече по-голям младеж) с който се имаме.За него съм различна и има симпатии към мен,както и аз де :) Големи приятели сме за сега.Той е на 20,а аз на 15,но не мисля,че това е проблем.На един акъл сме,имаме еднакви интереси,стил музика и мислене..абе,пасваме си! ;) Та той ме покани така тактично и заобиколно,но честно казано по своему чаровно,да излезнем (стана на въпрос за това,че той винаги е с приятелите си и понеже аз съм от по свитичките и не ходя при тях,въпреки че ги познавам добре(най вече заради "техните момичета" с които не искам да си имам проблеми,и без това не знам защо ме гледат на кръв.Той каза,че ако нещо има с тях да казвам :oops:)може,както той сам се изрази,да се обадя на кучето без глутницата някой път.Та преди 2 дена ползвайки това ме покани и аз приех.Хубаво,радвам се,но.....както казах от срамежливите съм,винаги се изчервявам пред някой специален човек и т.н.А и.....ще ми е за първи път,знам,че трябва да се държа естествено...четох и из разни други форуми и теми (все пак трябваше да се ограмотя по тази тема малко :P ) Но ми е трудно.А и какво по дяволите хареса в мен?!Аз съм от по-обикновените,и има толкова неща с които ме превъзхождат "дами"(кавички понеже повечето са надути обемчета,нищо лично ;) ) на неговите години?..А ако е харесал точно това....трудно ми е да повярвам имайки предвид днешната "мода".Та отклоних се малко,но да попитам,да ви се намира съвет за първа среща,може би първа целувка(ама по-натам предполагам) и начин да се поотпусна и да не си гълтам граматиката? Мерси предварително :)
Take_That
05-04-2009, 22:45
А и какво по дяволите хареса в мен?!Аз съм от по-обикновените,и има толкова неща с които ме превъзхождат "дами"(кавички понеже повечето са надути обемчета,нищо лично ;) ) на неговите години?..А ако е харесал точно това....трудно ми е да повярвам имайки предвид днешната "мода".
А може би е харесал точно това, че си ОБИКНОВЕНА, а не някоя от много разглезени девойки, гледащи пари и коли :) И как може да се питаш защо те харесва - харесва те и толкова! Ако мисли така, няма да стигнеш до никъде :) А за срещата - да бъди себе си, говори си спокойно, все едно говориш с приятел :) няма от какво да се притесняваш - притеснението е най-големия враг :) А за това как да се отпуснеш - отиди на място, което харесваш примерно и където се чувстваш добре и спокойна :)
Няма от какво да се притесняваш все пак го познавш и както казваш ти доста добре. Вярвай цял живот ще имаш неловки ситуации а й той също е човек не вярвам да яде хора. А й помни че каквото и да стане света не свършва нито си пълен провал най много да покаже че си естествена.И въпреки че съм момиче смятам че няма нищо по-привлекателно от една уверена млада дама.
Бъди себе си... дръж се естесвено..недей преди всяка дума да се замисляш "сега това ако кажа..не това ще кажа " (не се получава...от личен опит) Нормално е да си притеснена..нооо както казах мисли колкото с еможе по-малко ,даже изобщо недей да мислиш за това ,че си притеснена..Ти си специална в очите на това момче ..харесал те е такава каквато си...така че... бъди себе си,нищо друго ;) ! Успех и после да пишеш как е минало!
moneycomeme
05-05-2009, 06:53
....преди 2 години имах същата история, и аз бях на 15 а той на 20....големи трепети голямо чудо,харесвах го 2 години и накрая нещата се обърнаха рязко и неочаквано.....какво да ти кажа,притеснявай се,усещай емоциите,отдайй се на чувствата СИ и говори това,което ти дойде на ум,дори да е най-голямата простотия,защото един ден няма да съжаляващ,че си била искрена,защото ти остават истински хубави спомени....Не искам нищо конкретно да те съветвам,просто усещай с всичките си сетива,няма да сяжаляваш,само помни че си уникална и съвсем не си обикновена ;] zaЩото не ми изглеждап повърхностно момиче...А сега КЪСМЕТ! :-P
valdesbg
05-05-2009, 06:58
Щом те е поканил значи има план за срещата. Просто не се дърпай и не се противи. Той ще е водещата фигура а ти ще се отпуснеш след първите 15-20 минутки :)
Мерси много на всички! Ще имам предвид нещата,които казахте ;)
Приятен ден ии ще разкажа после какво е станало :P
Ако е на един акъл с тебе незнам дали това е добре :D