View Full Version : Момиче...
Има едно момиче което си имаше гадже и в същото време се зарибяваше с мен и с др. момчета,скъса с гаджето си,продължава да се зарибява с мен и с др. момчета и също съм я виждал прегърната с бившия си,аз започнах да я харесвам,но не съм и казал защото знам че нищо няма да се получи и също знам че и бившия и я обича и и тича след гъза пък на нея не и пука и само пали момчетата да я харесват пък на нея не и пука, кво мислите за нея ?
Наеби я и бягай далече...
Девствена е о.О
Е и
Страх ли те е? 8-)
Ми мисля,че трябва да я зае**ш,щот ништо хубаво няма да излезе..
и аз тва мисля,като сме ваканция нещо и я забравям,но като почне даскало и като ми скочи на врата и аз не се дърпам и пак...
Така кат гледам има 2 варианта:
1.Казваш и какво чувстваш - нищо не губиш,поне няма да се надяваш напразно...
2.Режеш я много брутално и и казваш,че не ти е приятна - решаваш си проблема..
Някои неща трябва да се преглутнат,колкото ида не ни се иска...SORRY - такъв е живота.. :(
ох колко ми е хубаво :-# като се замисля как ме целува ммм :( :(
ее ся.. всяко зло за добре от тва което ти каза за нея .. не е от постояните, отговорните момичета
ох колко ми е хубаво :-# като се замисля как ме целува ммм :( :(
Ти мъж ли си или ?
по-добре недей задълбочава с нея ...защото после на тебе ще ти е гадно... такива момиченца...дето си мислят ,че всяко момче може да е тяхно и да си правят с него каквото искат... никак не са приятни! А ти не се превръщай в едно от момчетата ,с които да прави каквото си иска... бъди груб ,да не си мисли мн мн че света е неин ..Успех!
moneycomeme
05-05-2009, 07:21
заеби....пореднатаа кифла,която не знае какво иска....остави ги да си тиЧАт с бившия си....мани я ...
Dollystar
05-05-2009, 07:44
по-добре недей задълбочава с нея ...защото после на тебе ще ти е гадно... такива момиченца...дето си мислят ,че всяко момче може да е тяхно и да си правят с него каквото искат... никак не са приятни! А ти не се превръщай в едно от момчетата ,с които да прави каквото си иска... бъди груб ,да не си мисли мн мн че света е неин ..Успех!
+ :o :o
sladkalady
05-05-2009, 07:45
Не се занимавай повече с нея...
остави я... тя просто си играе със всички момчета.. ако не я оставиш сега.. после ще бъдеш наранен :)
LittlePrincess
05-05-2009, 11:15
Не ти трябва такова същество.
sh3_1s_7h3_0n3
05-05-2009, 11:20
Като са ти толкова слаби ангелите, нека ти е гадно.
К'во се занимаваш с малки фльорци, дето само си вдигат самочувствието, гледайки как ги изпиват с поглед от срещуположния пол и толкова.
dydolinkka93
05-05-2009, 11:22
не се занимавай с нея .. : ))
ifkataAa
05-05-2009, 11:26
а може ли да кажеш името на момичето .. много ми е позната историята :)
Take_That
05-05-2009, 11:30
Не се занимавай с нея, явно момичето не става... Намери си някоя свястна :)
soul1199
05-05-2009, 11:53
заеби....пореднатаа кифла,която не знае какво иска....остави ги да си тиЧАт с бившия си....мани я ...
vlubeno_momi4e***
05-05-2009, 12:03
Бягай надалече от това момиче... ;dd ако задълбочиш нещата ще съжаляваш после.
а може ли да кажеш името на момичето .. много ми е позната историята :)
неможе сори :(
Познай от три пъти какво мисля за нея... :? :?
MiMcHeToOo
05-05-2009, 14:36
Мани, подгонил я е хормона, недей се занимава :D
Познай от три пъти какво мисля за нея... :? :?
каквото и аз сиг :-D
Sweet_Play_F
05-05-2009, 20:22
Пфф.. разкарай я тая.Само си губиш времето. :smt012