View Full Version : дали все още момчето което обичам ме харесва ?
jajajajajaja
05-05-2009, 06:47
dali vse o6te mom4eto koeto obi4am me haresva tova se pitam,za6toto se pravi na pulen idiot.Toi e ot moeto u4ili6te s 4god e po golqm ot mene,kogato minavam pokrai nego toi postoqnno me gleda i mi se usmihva nqkoi put dori me e zaka4al vednuj doide da se zapoznaem no az se napravih na nedostupna i se mahnah ot nego bez da kaja i dumi4ka znam 4e zgre6ih i sega si patq no neznam dali go e sram 4e vse o6te ne idva da se zapoznaem,ili misli 4e 6te go othvurlq ako doide pri men da se zapoznaem ili VE4E NE ME HARESVA.Chuvala sum go kato govori pred priqteli 4e mn me haresva no e razo4erovan ot mene neznam ve4e kakvo da pravq sega ne sum taka otdrupnata no ve4e nqma vreme toi zavur6va i neznam kak da postupq molqvi daite mi savet??
moneycomeme
05-05-2009, 07:02
пЪрво МАЦКА,НЕВЪЗМОЖНО ДА ГО ОБИЧАШ,бъркаш емоциите ;] poSLE,proigrala si си шанса,но вместо да хленчиш ако толкова си лапнала по него бягай и оправи нещата,покани го някъде да хапнете нещо(казвам това,защото е най-отпускащо)......
Ритнатато куче връща ли се за още шутове? Бягай при него и оправи всичко ако толкова го "обичаш", къде е казано чв момчето трябва да предприеме нещо пръв.
пЪрво МАЦКА,НЕВЪЗМОЖНО ДА ГО ОБИЧАШ,бъркаш емоциите ;] мда .. просто няма начин да го обичаш и да не искаш да се запознаете .... :?
Бтв Порастни :grin:
nothingSpecials
05-05-2009, 09:23
Chuvala sum go kato govori pred priqteli 4e mn me haresva no e razo4erovan ot mene
Сигурно те харесва, щом говори пред приятелите си. А за да бъдеш по сигурна отиди при него запознайте се, излезте навън и тогава вече по действията ще разбереш. :)
Take_That
05-05-2009, 11:44
Той, че повече няма да дойде, няма.... ти направи първата крачка и му се извини за глупавата си потъпка
ifkataAa
05-05-2009, 12:01
Отиди при него и поговорете.Набий си филма, че много си искала да се запознаете, но е толкова красив и когато е дошъл до теб си се стъписала.Затова си заминала :)
Кирилица бееееееееееееее :-x
Абе каква любов в 6 клас ... :? Щом завършва, а ти си 1 година по-малка ... не вярвам да си 11 клас :) Та по темата ... супер тъпо си постъпила.. следващия път със следващото момче не се прави на недостъпна.. то ясно, че не искаш да изглеждаш лесна, но ако толкова много го харесваш защо се дърпаш?
Отиди и ти се запознай с него бе...толко ли е трудно... :? :?
dydolinkka93
05-05-2009, 14:34
еми като си го отхвърлила, когато той е искал да направи първата крачка, сега си патиш ! И трябва да отидеш ти и да оправиш нещата : ))
Типичното мислене за една осмокласничка.. още не сте се запознали, а вече за обич говорим.. Как става тоя номер?
Иначе отиди и се запознай ти с него, ако продължаваш да си чакаш и да се самосъжеляваш няма да имат развитие нещата м/у вас.
пЪрво МАЦКА,НЕВЪЗМОЖНО ДА ГО ОБИЧАШ,бъркаш емоциите ;] poSLE,proigrala si си шанса,но вместо да хленчиш ако толкова си лапнала по него бягай и оправи нещата,покани го някъде да хапнете нещо(казвам това,защото е най-отпускащо)......
Така е!!! :? :? :?