View Full Version : Тест за бременност
malka_zapushalka
05-05-2009, 09:03
Значи последните няколко месеца цикъла ми е доста нерегулиран и идва когато му се прииска,обаче имаше горе долу интервал,в който го очаквам,но ми закъснява.Питах приятеля ми дали има повод за притеснение,впреки че винаги го правим с презерватив,и той каза че няма защото свършва винаги вън от мен и презервативите са били здрави и нямало гаф, но на мен продължава да ми закъснява,вчера направих тест,беше отрицателен нали се гледа до 10тата минута. Но днес като изхвърлях боклуците от коша пак го погледнах и явно урината е проникнала в отделението при чертичките и леко беше позоровял фона и 1та черта си беше розова,а другата нали фона леко розовееше другата черта се отбелязваше бяла и не се бе оцветила от проникналата урина. Малко объркано го обясних,дано се разбира.
Та според вас дали има повод за притеснения,щото съм се шашнала,а приятеля ми казва че няма повод за притеснение че е имало някакъв гаф :(
CrAzYanDlaZy
05-05-2009, 09:05
Споко! Няма как да си бременна при условие, че той е свършил извън теб и сте използвали презерватив!
sextazy_baby
05-05-2009, 09:31
Няма от какво да се притесняваш.Първо че тестовете след 10-тата минута/ако не се лъжа/вече не са валидни и второ - той не е свършвал в теб,така че не се вкарвай във филми
HichNeMiPuka
05-05-2009, 10:10
може да навлизаш в менопауза...
шегувам се
не смятам, че има място за притеснение...
като чета из форума много момичета се оплакват, че им закъснява тези месеца
на мен лично април ми дойде с 10 дни закъснение
не се тревожи
ако пък толкова се съмняваш си направи още един тест
LuCiFersAngeL
05-05-2009, 11:29
Не се притеснявай :)
А и тестовете не случайно се гледат до 10-тата минута, спокойно ;)
SpOrTs_GiRl
05-05-2009, 15:02
Не се притеснявай. Не сте имали рисков полов акт - няма повод да се безпокоиш. И на мен тези месеци цикъла ми НЕ Е В РЕД... Винаги 5-дневен, тези месеци варираше м/у 1 и 3-4 ..................... По едно време толкова се бях шашнала, та миналия месец ми беше едва ли не един ден???!?!? ... (останалите дни беше доста оскъден) .. Дали от смяната на климата или от стрес.. Може да има хиляди обяснения.
Slartibartfast
05-07-2009, 20:27
направи си теста пак за да си спокойна ма аз лично мисля че няма нужда от притеснение :)