Rza
05-05-2009, 14:29
Не съм много сигурен дали е за този раздел ако не е се извинявам :) Въпросът ми е свързан с хората,които събират помощи за други хора имащи нужда от някакво лечение!Според вас какъв е процента на измамниците,излизащи по улиците събайки помощи.Моето мнение е че по-голямата част от тях са измамници....и в такъв случай тези,които имат нужда от помощ няма как да я получат,понеже хората гледат на тях като лъжци(пак казвам това е мое мнение)
Причината,че отворих тази тема е докато се разхождах вчера по НДК и ме спряха и така започнаха да ме омагйосват бутнаха ми една снимка в ръцете и-каетичката е 2 лв,но може да дадете повече или колкото имате!Аз погледнах снимката и се сетих,че предишния ден същата картичка със същото (дете беше) струваше един лев и болестта,от която боледувало беше различна(не я запомих каква беше)
само им казах,че са жалки и никога да не им се случва това!
п:с-обяснението беше в случай,че някой реши да се заяжда за темата :)
Причината,че отворих тази тема е докато се разхождах вчера по НДК и ме спряха и така започнаха да ме омагйосват бутнаха ми една снимка в ръцете и-каетичката е 2 лв,но може да дадете повече или колкото имате!Аз погледнах снимката и се сетих,че предишния ден същата картичка със същото (дете беше) струваше един лев и болестта,от която боледувало беше различна(не я запомих каква беше)
само им казах,че са жалки и никога да не им се случва това!
п:с-обяснението беше в случай,че някой реши да се заяжда за темата :)