View Full Version : за секса
bebeT0091
05-05-2009, 17:47
Здравейте искам за мнението ви :От извесно време ме зарябява момче,което е с 2 години по малък от мен :D ,но ми сподели ,че е девствен,а аз несъм тай като имах 2 сериозни връски и една авантюра ,която отново приклучи със секс.Та той се притеснява от това,че аз винаги съм била с по -големи от него .Вие как бихте постапили ,за да спре да мисля ,че няма да може да се справи със секса,защото не е опитен
SpOrTs_GiRl
05-05-2009, 17:50
Докажи му, че найстина го искаш, въпреки разликата в годините и че не ти пука, че няма опит .... Явно не си му го казала/доказала и за това толкова се съмнява и притеснява.
П.П. Не уточни дали имаш сериозна връзка с това момче или го искаш просто за секс....
Neftochimic
05-05-2009, 17:52
според мен не се притеснява хич :D
просто иска да си фане кака за да го отрака. :D
bebeT0091
05-05-2009, 17:57
Докажи му, че найстина го искаш, въпреки разликата в годините и че не ти пука, че няма опит .... Явно не си му го казала/доказала и за това толкова се съмнява и притеснява.
П.П. Не уточни дали имаш сериозна връзка с това момче или го искаш просто за секс....
Ем определено не е само за секса
SpOrTs_GiRl
05-05-2009, 17:58
Ем определено не е само за секса
Значи просто трябва да си поговориш с него за това.. Кажи му, че държиш на него и не ти пука има ли опит, няма ли.
bulgarche
05-05-2009, 19:34
Пиши на български!
:lol: няма друг начин освен ако не му го покажеш или докажеш
според мен не се притеснява хич :D
просто иска да си фане кака за да го отрака. :D
+ :-D
d0itwell
05-06-2009, 12:21
С моя приятел беше същото той е една година по-малък от мен.. и когато така да се каже тръгнахме аз не бях девствена а той да и му беше някво много кофти в началото .. направихме го на втория месец и ето виж ни сега 1 година и отгоре здрав секс всеки ден .. даже той стана по-опитен от мен :-D :-D :-D
miss_kiss181
05-07-2009, 07:45
emi kofti si e da az bqh taka v na4aloto s priqtelq mi smao 4e az bqh tazi s po-malkiq opit ne bqh devstvena no nqmah koiz nae kakuv opit no s vremeto tva se opravi toi me nau4i na mn ne6ta ai ti sam\a se u4i6 na nqkoi ne6ta i tva e sega ve4e znam pove4e ot nego moje bi :D xax
NeZaPoznat
05-07-2009, 07:53
Най-лесния начин да прекараш едно гадже е да му кажеш че си девствен. Почти 90% успех ! :razz: :razz:
Бе еби го бе,кво от това,важното е секс да става.
gLoRiToO
05-07-2009, 09:56
Ами като мислиш че няма да се справи,ще му покажеш как стават нещата като по-опитна.А и не мисля че ще има против ти да водиш парада... :D
Ами като мислиш че няма да се справи,ще му покажеш как стават нещата като по-опитна.А и не мисля че ще има против ти да водиш парада... :D
+1