Влез

View Full Version : Празник - лошо ли е ?!

DieFrau
05-05-2009, 19:56
Какво ви е мнението за празнуването на годишнини в една връзка било то и 3-4 или 6 месеца (момчета) ? Според вас лигаво ли е или не ви прави такова впечатление?
Преди 1-2 дена попитах моя приятел къде ще излезем за 5те месеца , а от него не видях никакъв ентусиазъм.. настоях да излезем само двамата без приятели на някое романтично място, все пак си имаме празник .. но той пак отказа ..Незнам как да реагирам.Момичета вие как сте в това отношение с проятелите? И какво бихте направили на мое място?
Благодаря предварително !

Take_That
05-05-2009, 20:02
По принцип съм романтична натура и винаги си броя - 1, 2, 3 месеца и т.н 8-), но знам, че на момчетата не им прави такова голяма впечатление и по-добре само годишнините :) Когато е всеки месец е някак задължаващо .......

moneycomeme
05-05-2009, 20:03
...въпрос на възгледи и всеки казва че не брои ала бала ама накрая като скъсат знае с точност колко дни,седмици,години са ходили.....!Аре правежи колкото си щеш!

CheriHool
05-05-2009, 20:04
Винаги бих могла да излеза с него "на романтично само двамата, без приятелите му".

Не искам поста ми да прозвучи тип "Що ти тряя специален ден, за да си прекараш добре с гаджето", обаче чесно казано ако незадълбаваш толкова много и не го приемаш толкова на вътре и сериозно някакви си дни/месеци/ еди-си-кво-броенета, ще ти е по-лесно. :)

Подарък без повод е много повече, отколкото подарък по случай ЕДИ-СИ-КВО, от части и като задължение се приема, а и има някво очакване в партньорите, че другия му е подготвил нещо..

Запомнете го, бе, деба... времето е една шибана мислена граница.......

NaNa_SladuRana
05-05-2009, 20:15
ми аз много бих се радвала,ако тази дата винаги я прекарваме заедно,нещо като нашея ден,но явно на него не му се нрави това :?

moon_flower
05-05-2009, 20:16
Ние си празнуваме всеки месец,а и това не е само по мое желание. :)

MiMcHeToOo
05-05-2009, 20:21
Ние си празнуваме всеки месец,а и това не е само по мое желание. :)

И ние си празнуваме, винаги сме си самички точно на този ден задължително. Не е нужно да правим нещо кой знае какво, даже може и нищо да не си подарим, обаче важното е да сме си заедно (:

plmn
05-05-2009, 20:27
и кво толкова "празнувате". радвайте се на времето, което сте заедно и спрете да броите дните и да се чудите кво да измислите за "празника"

Hilary_
05-05-2009, 21:12
Романтичка съм... което значи че зачитам месец... 6 месеца година и после на половинки... иначе другото парично не е изгодно... :D :D

SpOrTs_GiRl
05-05-2009, 23:34
Хора - всякакви. Понякога мъжете са по-ентусиасти за това от жените ....

valdesbg
05-06-2009, 05:22
Помня че с предното девойче празнувахме 1 месец, 6 месеца, годинка и после две. Искаше ми се и две и половина, но...не се получи. Та всеки месец не е хубаво, става някак задължаващо наистина.

dark0s
05-06-2009, 06:39
винаги си честитим месеците и аз винаги подарявам някоя дреболиика плюшена или цветенце,понякога излизаме някъде на романтично понякога не ,зависи от настроението на двамата

vesito13
05-06-2009, 06:59
За 5 месеца ми се вижда малко прекалено , да излизате на романтично място и някакви такива . Аз и приятелят ми винаги сме си честитили месеците , но да ги празнуваме по някакъв специален начин :? Излизаме на кафе някъде двамата , както правим и обикновено . А по-романтичните неща за 6 месеца , 1 година , 2 години и т.н. :) Но това да не иска да излезете само двамата е леко странно . Какво му пречи да излезе само с теб , все пак не винаги са ти нужни приятели до главата :-o

yahhooo
05-06-2009, 07:01
Ако се празнува със секс не е лигаво

TheBeliever
05-06-2009, 19:38
За мен е глупаво. Още малко и на ден от седмицата ще празнувате. "Айде мило, тръгнахме в сряда, сега всяка сряда празник" :?
Бих празнувала само годишнина. С приятеля ми сме на едно мнение по този въпрос (за щастие) и не ни трябва някакъв специален повод, за да си прекараме един ден само двамата или да си направим някаква изненадка. Както споменаха преди мен, подаръче без повод е много по-мил и искрен жест, отколкото нещо премисляно 2 седмици и едва ли не по задължение.

FiRe_LaDy
05-06-2009, 19:48
Броя си месеците ... но не държа точно на 1,2,3 или 7,8 месеца като правим да излизаме само двамата и едва ли не да празнуваме. Дори 1 година като правихме не сме празнували с бившия .. ;]

smileforyou12
05-06-2009, 19:52
НЯМА НИЩО ЛОШО В ТОВА ДА СИ ПРАЗНУВАТЕ ВРЪЗКАТА ВАЖНОТО Е ДА СЕ ОБИЧАТЕ

malka_sladkka
05-06-2009, 20:11
Романтичка съм... което значи че зачитам месец... 6 месеца година и после на половинки... иначе другото парично не е изгодно... :D :D

и аз така :grin: :grin: :grin:

music0is0my0life
05-06-2009, 20:23
емии според мен това си е до човек .. някои го празнуват други не но аз лично никога не съм празнувала месеците струва ми се малко детинско :? но пък от друга страна не мога да кажа че когато едно мое бившо гадже ми подари огромна плюшена играчка за 2 месеца не се зарадвах :oops:

hisy
05-07-2009, 14:02
Ми.. на момчетата не им право голямо впечетление... даже понякога забравят че правят 1..2.. или 3 месеца... някои празнуват-други не празнуват..и така :D