Влез

View Full Version : невероятна идея, без подкрепа

eXciTeD
05-06-2009, 10:55
Аз и още 2-ма момъка решихме да имаме свой бизнес. Събирахме пари в буркан от трушия, и ето че дойде мига в който мечтата ни е на път да се осъществи. Ще си направим курник! Вече сме го построили пред блока, много е ек, а зимата ще постелим слама в една маза. Както виждате всичко е измислено. Но предполагам ви е есно, че лесна работа нема. Никой не ни подкрепя, било недопустимо в мазите да живеят юрдечки. ПИСНА МИ ОТ ОГРАНИЧЕНИ ХОРА! Аз и моите хора сме непоколебими и ще пасем изродите всеки ден преди даскало, но според тъпите ни съседи положението хич не е еко. Когато съберем ейцата някой хора май ще завиждат :P Не смяате ли, че трябва всички да проявят разбиране, а не да се държат детински??? :(

iPurple
05-06-2009, 10:57
Are you ok???

porky
05-06-2009, 10:58
Чакай, чакай... кой се държи детински?! :razz:

ToniStoraro
05-06-2009, 11:14
идеята, между другото, не е толкова лоша :D Обаче нито знаеш как се гледат кокошки, а за да имаш сутрин 10 яйца ти трябват поне 10 кокошки и поне 1 петел. Даже 2. Трябва курникът ти да е на открито, за да растат кокошките и петлите здрави и щастливи. Идеята не е лоша от гледна точка на това, че 1 яйце струва вече 22 стотинки, но за да имаш печелба ти трябват поне, да видим, към 100 - ина кокошки и съответно към 10 - на петли. Затова правиш едно голямо заграждение пред блока, връзваш ч куче на входа да пази от самсари да не ти изядат кокошките, слагаш поне 110 пилета, лицензираш си фирмата и действаш!!!

DMX1
05-06-2009, 13:05
идеята, между другото, не е толкова лоша :D Обаче нито знаеш как се гледат кокошки, а за да имаш сутрин 10 яйца ти трябват поне 10 кокошки и поне 1 петел. Даже 2. Трябва курникът ти да е на открито, за да растат кокошките и петлите здрави и щастливи. Идеята не е лоша от гледна точка на това, че 1 яйце струва вече 22 стотинки, но за да имаш печелба ти трябват поне, да видим, към 100 - ина кокошки и съответно към 10 - на петли. Затова правиш едно голямо заграждение пред блока, връзваш ч куче на входа да пази от самсари да не ти изядат кокошките, слагаш поне 110 пилета, лицензираш си фирмата и действаш!!!

Не е нужно да има петли за да снасят кокошките .

DMX1
05-06-2009, 13:06
Аз и още 2-ма момъка решихме да имаме свой бизнес. Събирахме пари в буркан от трушия, и ето че дойде мига в който мечтата ни е на път да се осъществи. Ще си направим курник! Вече сме го построили пред блока, много е ек, а зимата ще постелим слама в една маза. Както виждате всичко е измислено. Но предполагам ви е есно, че лесна работа нема. Никой не ни подкрепя, било недопустимо в мазите да живеят юрдечки. ПИСНА МИ ОТ ОГРАНИЧЕНИ ХОРА! Аз и моите хора сме непоколебими и ще пасем изродите всеки ден преди даскало, но според тъпите ни съседи положението хич не е еко. Когато съберем ейцата някой хора май ще завиждат :P Не смяате ли, че трябва всички да проявят разбиране, а не да се държат детински??? :(

На колко години си :razz:

VilleBaby
05-06-2009, 13:15

+1 :grin: :razz: 8-)

ThePowerOfLove
05-06-2009, 14:05
супер идея :D

Rofl4e
05-06-2009, 16:15
:razz: :razz: :razz: :razz:

Neftochimic
05-06-2009, 16:23

шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш шматка

Infinity
05-06-2009, 16:27
Чакай, чакай... кой се държи детински?! :razz:

tfoitakuchka
05-06-2009, 19:01
ПИСНА МИ ОТ ОГРАНИЧЕНИ ХОРА!

евала ;) ;) ;)

martinelka_kuklata
05-06-2009, 19:10
нЕма да стане твоЕта работа.. Ще измъчиш животинките и ще измрат или ще избЕгат.. :D 8-) :grin:

cLaDyRcHe
05-06-2009, 19:17
по-добре на село не мислеш ли :D

cLaDyRcHe
05-06-2009, 19:17
по-добре на село не мислеш ли :D

clever
05-06-2009, 20:27
ми идеята е чудесна за къща с двор
но така пред блока...
и животните няма да се чувстват добре честно казано :D

Wrathchild
05-07-2009, 03:23

Не е нужно да има петли за да снасят кокошките .Това е вярно, те си снасят попринцип. Всъщност, ролята на петела е да оплоди яйцето. Е, ако искат пиленца, тогаеа вече ще им трябва... :lol:

ToniStoraro
05-07-2009, 18:11
DMX1, нали като ще си правят фирма за отглеждане на пилета трябва и размножаване да има!!! Знам, че не са нужни за снасянето петли, но пък кокошките нали остаряват, пък и за пилешко да има! Значи трябват и петли. Освен това не вярвам 1 петел да им насмогне на 100 кокошки и затова тая бройка съм дал :D

Wrathchild
05-08-2009, 03:26
1 петел, 100 кокошки, интересно ще е :razz: