View Full Version : странен случай..
donkihot
05-06-2009, 12:55
няма да ви хваля както всеки път..защото бързам! Има едно момче...мн готин човек,адски добре се разбираме..и си падам по него от 5 години...ама не е било някакво влюбване,а просто симпатия...щото е сладур..Пътищата ни се пресякоха пак последните месеци...мн разговори..много смях..мн забавления...но той не вярва в любовта или поне така твърди,а аз съм романтичка...голяма! Вчера бяхме излезнали и както си се закачаше ме целуна...по-късно пак...и найстина беше невероятно..реших да не развалям мига и не попитах защо и как...той е наясно,че си падам по него..но сега като си говорим..аз просто нз какво да правя и как да се държа...помогнете!
valdesbg
05-06-2009, 12:57
Еми щом ти летят пеперуди - целувайте се, гушкайте се... :) Абе гадже нямала ли си че да те уча? ;)
mynichka93
05-06-2009, 13:00
Малко банално ще прозвучи,но..дръж се естествено :) Щом ти е било приятно с него повторете излизането..Гушкайте се пак, целувайте се.. :)
d0itwell
05-06-2009, 13:05
Суперр романтично
Питай го... "И сега ко праим?! " ... :grin: Абе вземи си го за тебе да не ти го откраднат... :wink:
Уредете си среща - ако той не ти се обади , обади му се ти , но не нахалствай . 8) Кажи след това какфо е станало :grin:
moneycomeme
05-06-2009, 13:09
много сладко....не вярвай на думите,а вярвай на действията...дръж се така,както го чувстваш....
Хмм moneycomeme ти пък изпревари със поуста - тъкмо се чудех да добавя и нещо такова към отоговора ми 8)
sh3_1s_7h3_0n3
05-06-2009, 13:17
Дръж се нормално, както си се държала преди да те целуне. ;)
А ако пак се опита да те доближи, не се дърпай, а се остави на момента. По-добре не предприемай първата крачка, докато не си сигурна, че той наистина иска да сте 'близки', а не е било просто красив случайност породена от подходящия момент. ;)
donkihot
05-06-2009, 13:29
всичко звучи приказно нали...само където заминава след месец за чужбина за 4 месеца...може би ми се искаше да изживея един хубав месец с него..но нз вече...не вярвам в любовта..всичко било нагласено,ама ми казва,че е романтик..пише и лирика...просто нзз...
Tи на колко си ?! Ако си достатъчно голяма и твоите те пускат иди с него :)
moneycomeme
05-06-2009, 13:38
чакай....аз се обърках...не беше ли ти романтичката??
Абе верно в първия поуст тя била пък ся си сменят ролите ... :? Много сте бързи бе :-D
donkihot
05-06-2009, 13:41
не се изразих както трябва...извинете ме,но съм доста зле сега...
той казва;не вярвам в любовта... обаче пък ми се хвали че ако иска може да е много романтичен и вчера беше
Извинена си . 8) Според мене ще е хубаво (ако по-предишният ми поуст не те устройва) да прекарате моментите преди да замние хубаво и за двама ви ,така че ще е най-добре да се съберете и кфото става да става.Дано съм помогнал :-P
sextazy_baby
05-06-2009, 14:08
Прави това,което ти идва отвътре,а не се чуди какво трябва да направиш
Ivalinka
05-06-2009, 14:19
ех.... като го прочетох и ми стана едно хубаво :-) :)
ама това е на пръв поглед, естествено. не се знае дали просто така му е скимнало да се държи (въпреки че явно не става въпрос за моментно поведение).
а колкото до романтиката. какво значение има романтичен ли е... това май вече не е много "на мода" :-D
важното е да ви е приятно заедно.
donkihot
05-06-2009, 14:20
мхм...много сте прави сичките и много ми харесаха отговорите,но аз искам да го влудя така както той мен сега...а просто нз как..някакви трикове(евентуален отговор от умни какички,ако може :) )
vampirekiss
05-06-2009, 14:44
От опит ти казвам-всички момчета се преструват,че не вярват в любовта и ги е срам да си признаят,че имат романтична същност.Продължавай все така с момчето-вно не си му безразлична.Ай успех!
smileforyou12
05-06-2009, 20:19
ЕСТСТВЕНОТО ДЪРЖАНИЕ Е РЕШЕНИЕТО КАКВОТО ТИ ИДВА НА АКЪЛА ТОВА КАЗВАЙ И ПРАВИ
sh3_1s_7h3_0n3
05-06-2009, 21:21
мхм...много сте прави сичките и много ми харесаха отговорите,но аз искам да го влудя така както той мен сега...а просто нз как..някакви трикове(евентуален отговор от умни какички,ако може :) )
Дръж се на положение. Не му се хвърляй лигавейки се на врата. Спазвай известна дистанция независимо колко ти е трудно. Когато вече го почувстваш по-близък, тогава се осмелявай да правиш каквото искаш. Но дотогава му дай шанс 'той да те сваля'. Нищо, че ти си вече 'свалена'. ;)
Ами излезте отново и се дръж естествено. Не го притискай, а просто се отдай на момента....Каквото има да става, то ще си стане от само себе си.
А това, че той заминава за чужбина.....все пак ще се втрне след 4 месеца, нали!!! Няма да е цяла вечност.
Ако искаш това момче не се отказвай от него.
изкараите си 1 месец добре после ще му мислите
NaNa_SladuRana
05-07-2009, 14:26
надушвам аромат на ново годжи,май щи чирпиш скоро време :)
donkihot
05-31-2009, 19:26
ne moga da si opravq bg...izvinqvam se!
kakvo stana li? beshe hubavo...edin mesec..nejnosti,zabavleniq,usmivki...i eto dnes zamina..dori nz kakvo 4uvstvam sega,zashtoto sym shtastliva,che sme zaedno,no nego nqma da go ima 4 meseca...ne i do men..
justbebsi
05-31-2009, 20:14
4 месеца не са толкова много време . Когато той се върне пак ще сте заедно .Мисли за разстоянието като просто една трудност през която преминавате , за да укрепите връзката си :) Представи си когато той се върне , колко щастлива ще бъдеш.
donkihot
06-14-2009, 19:55
хора,бясна съм,ама толкова съм бясна,че едвам се сдържам...значи там пича няма телефон,има нет,влиза за по малко,но не пише...от една седмица не съм го чувала...тоя мен за предмет ли ме има???? моля ви се кажете ми кво да направя,защото не стига,че ми е гадно,че го няма,ами и той не ми се обажда никъв....баси